duygusuzluğa isyan :((

mavvmavv

umudum var...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
653
436
133
40
merhaba arkadaşlar..
bugünlerde canımı çok sıkan bi konuyu sizinle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim..
ayrılık sonrası yeni yeni kendime geldiğim sıralarda bana iyi geleceği umuduyla yeni biri ile tanıştım..
beraber öğlen yemeğine çıktık.. çocuğun kritiğini şöyle yaptım:
-- ilk intiba olarak hoşuma gitti hoş bi tipti..
-- çok heyecanlıydı ve heyecanını rahat tavırlarla bastırmaya çalışıyodu bu da ukala görünmesine sebep oluyodu..
-- kapıdan falan geçerken önümden geçti ve önümden yürüdü ( sinir oldum)
-- genel olarak çok fazla ortak yönümüz var bu güzeldi
sadece 1 saat oturduğumuz için pek bişi anlamadım ama ortalamanın üstünde bir görüşmeydi..
ilk karşılaşmamızda ben sadece elini sıktım ama ayrılırken eğildi bana doğru yanaktan öpüştük normal şekilde.. ve tam ayrılırken birgün bişeyler yapalım dedi ben de tamam dedim.. sıcak bi şekilde ayrıldık yani..
sonra ben yemek için tşk etmeyi unuttuğumu farkettim ve msj attım o da bana tşk etti msjla...
ve şu an ses seda yok.. msne giriyodu genelde dün akşam ve bugün hiç girmedi...
doğrusu bakışları ve hareketlerinden beni beğendiği sonucunu çıkarmıştım.. belkide yanıldım.. ama beğenmemiş olsa neden ayrılırken 2. buluşmanın yerini yapsın diyorum.. kısaca işin içinden çıkamıyorum:(( acele mi ediyorum sizce?

başlığımın teması şu ki son zamanlarda böyle görüşüp aramayan tiplerin hikayelerini çok fazla duyuyorum..
ne yazık ki kimsenin kimseye eyvallahı kalmamış..
herkeste bir sana mı kaldım tavrı var.. ortada duygu namına saygı namına bişey kalmamış..
yani beğenmediysen ya da hoşlanmadıysan ben elektrik alamadım de geç.. çok klişe ama en azından bir cevap yani..
ama şimdilerde böyle sinsice kaçmak moda olmuş..
benim durumum da böyle olcak mı bilmem ama hem burda okuduklarım hem de çevremden duyduklarımla artık iyice soğumaya başladım bu duygusal ilişkilerden..
yazıkki kimse hissettiklerini açıklayamaz hatta en kötüsü artık bir şey hissedemez olmuş..

şimdilik beklemedeyim bir gelişme olursa yazarım:)
ya da ben mi bir şey yapayım bilmiyorum.. bi akıl verin kızlar lütfen...

beklemede kal hayatım kesinlikle
o aramadan arama,msj atmadan atma
sende duygularını lütfen hemen belli etme emi??
burda kaç gundur okuduğum konulardan yola çıkarak söylüyorum bunları ve tabıkı kendi tecrübelerimden de..

hakkında hayırlısı:)

aslında çocuktan hoşlandım ama korkudan belli edemiyorum ne acı:((
ama cesaret edip biraz kendimi açsam da sizlerin de dediği gibi başıma neler geleceğini tahmin edebiliyorum:))

bu zamanın erkekleri böyle sakın arama ve mesaj atma beklemede kal canım sen bnm bildiğim ilk zamanlarda daha bir ilgil alakalı olunur bu smdiden böyleyse bikaç ay sonrasını düşünemiyorum

maalesef erkekler için "üzgünüm ama seni beğenmedim, senden elektrik alamadım vs." demek çok zor.
buna bahane olarak da "seni üzmek istemedim" altına sığınıyorlar hep.
çok beğenen bu arayı inan uzatmaz, çünkü rahat edemez.
bence bir beklenti içine girme ama bu ara çok uzar da çok sonra seni ararsa da şans tanıma derim.

bu zamanın erkekleri böyle sakın arama ve mesaj atma beklemede kal canım sen bnm bildiğim ilk zamanlarda daha bir ilgil alakalı olunur bu smdiden böyleyse bikaç ay sonrasını düşünemiyorum

sanırım o ilgi alaka kısmı geçmişte kaldı artık:((( erkekler de bizden bekliyo sanki ama çok beklerler...
ben buluştum peşimden koştu diyen kızlar varsa yazsınlar lütfen çünkü hala bunların kaldığına inanmak istiyorum..

bir de kızlar ben bazı görgü kurallarına çok önem veriyorum mesela kapıdan bayanın önce geçmesi ya da ne biliyim bi ortamda kadının önde yürümesi gibi..
sizce ben mi çok büyütüyorum yoksa siz de benim gibi önem veriyo musunuz karşı cinste bu tip şeylere?

Aramasını beklemelisin. İkinciye buluşmak istediğine göre arayacaktır. Senden hoşlanmasa böyle demezdi zaten.
Görgü kurallarına gelince haklısın ama bu kadar takılma ilk buluşma heyecan yapmış olabilir.

Aramasını beklemelisin. İkinciye buluşmak istediğine göre arayacaktır. Senden hoşlanmasa böyle demezdi zaten.
Görgü kurallarına gelince haklısın ama bu kadar takılma ilk buluşma heyecan yapmış olabilir.

umarım haklısındır canım..

bu arada bugün gün içerisinde msne girdi ama ben çevrimdışı kaldım..
çünkü girersem ve bana birşey yazmazsa çok bozulcaktım:((
biliyorum saçma ama napıyım yaa ne zormuş bu işler:))

sakın sen arama ya da mesaj atma, kesinlikle. zaten gayet güzel konuşmuşsunuz, genel itibariyle memnun kalmışsın, o da öyle görünüyor. eğer ondan önce sen adım atarsan olacağı varsa da olmaz, çok itici görünürsün sanki meraklı gibi. ne yazık ki öyle. sen sessiz kal, eğer seninle ilgileniyorsa o zaten ikinci buluşmayı ayarlar. aynı işyerinde misiniz?

1 saat kaldı yanımda demişşiniz ya. Çalışıyor mu? :44:

sakın sen arama ya da mesaj atma, kesinlikle. zaten gayet güzel konuşmuşsunuz, genel itibariyle memnun kalmışsın, o da öyle görünüyor. eğer ondan önce sen adım atarsan olacağı varsa da olmaz, çok itici görünürsün sanki meraklı gibi. ne yazık ki öyle. sen sessiz kal, eğer seninle ilgileniyorsa o zaten ikinci buluşmayı ayarlar. aynı işyerinde misiniz?

haklısın canım neyse akşam giricem msne bakalım nolcak:))
işyerlerimiz arasında arabayla 15 dklık bi mesafe var.. sağolsun geldi beni aldı yemekten sonra geri bıraktı.. hatta bi yarım saat de geç kaldı.. (işi biraz sıkı da)

haklısın canım neyse akşam giricem msne bakalım nolcak:))
işyerlerimiz arasında arabayla 15 dklık bi mesafe var.. sağolsun geldi beni aldı yemekten sonra geri bıraktı.. hatta bi yarım saat de geç kaldı.. (işi biraz sıkı da)

msn ye girdiğinde önce onun yazmasını bekle, o yazmadan yazma. bir de o yazdıktan sonra anında cevap verme, bir iki dakika geçsin:34:

Nerde çalışıyor peki canım? Sürekli msnde olma şansı var mı
yarı özel bi kurumda çalışıyor..
telefondan açıyor msni.. hatta hep uygun görünüyordu ama ben yazdığımda bazen çok geç cvp atıyodu.. ben de bigün kızmıştım cvp veremiceksen msşgule al diye ondan sonra dikkat etmişti..
bugün ben msnde çevrimdışıyken önce meşguldü sonra uyguna aldı ama ben cesaret edip giremedim:((

Back
X