Düz adam nedir, nasıldır?

İyi de bunu söyleyen biri nasıl biri?
Misal kendi barlardan diskolardan çıkmayan evde duramayan bir tipse o arkadaşı için dümdüz adam diyordur.
Sevgili adayına o arkadaş sorulsa belki oda "daldan dala atlayan bar müdavimi hoppa biri" der.
Adama etiket yapıştırmak kolay yani.
En iyisi arkadaşın kendi tanımaya çalışsın.

Romantik değil, eğlenceli değil, cömert değil, sürpriz yapmaz,heyecan sevmez....

Sabah ise gider,aksam isten gelir yemeğini yer tv açıp futbol özeti izler.

Haftasonu plan yapamazsin,cocuk doğursan tek basina bakmak zorunda kalırsın, cinsellik görev haline bürünebilir.

Ruh gibi işte, ölmüş ama gömmeyi unutmuşlar gibi.

Duz adam diyince esim gelir aklima.bir insani ya sever ya sevmez.ortasi yoktur dalaveresi yoktur nettir.... cok kalp kirar cunku nabza gore asla serbet veremez iste bu adamlara deniyor

Duz adam diyince esim gelir aklima.bir insani ya sever ya sevmez.ortasi yoktur dalaveresi yoktur nettir.... cok kalp kirar cunku nabza gore asla serbet veremez iste bu adamlara deniyor
Çok kalp kırmaktan kastınız karşı tarafın ne hissedeceğini düşünmeden pat küt konuşmak mı? Eşinizle sorun yaşıyormusunuz bu düzlüğünden dolayı?

Çok kalp kırmaktan kastınız karşı tarafın ne hissedeceğini düşünmeden pat küt konuşmak mı? Eşinizle sorun yaşıyormusunuz bu düzlüğünden dolayı?
Hemde cok fazla.mesela biriyle konusmuyordum daha sonra baristim diyelim bu es dost komsu olsun.direk yuzume vurur konusmaman gerekiyor diye. Yada birine bisey soylemeye cekiniyorum utaniyorum o direk paldir kuldur soyler.cok kisi kaybettim onun yuzunden

Benimle evlenmek isteyen biri vardı. Oturup konuşmak istiyordu ama ben istemedim. Meğersem çok yakın arkadaşımla arkadaşlarmış bunlar. Oturduk konuştuk çocuk hakkında arkadaşım diyor ki;
“Sizin evlendiğinizi düşündüm de çıldırırsın kafayı yersin. Sen şen şakraksın konuşursun edersin o da öyle dümdüz anlamaz etmez tepki vermez sıkılırsın” demişti.

Sıkıcı anlamında olabilir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…