- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
İnce düşünceli olmayan anlamına mı geliyor?Pek sosyal ve havalı olmayan pek bir özelliği olmayan düz biri anlamında.
Bence pek bi özelliği olmayan anlamına geliyor.İnce düşünceli olmayan anlamına mı geliyor?
Ömür boyu artma durumu olmayan sabit bir maaş, sabit bir iş. Ailesinin evi veya baska bir memlemettense bekar evi ile bu iş arasinda gidip gelen. En buyuk eksini mesai arkadaslariyla arada bir ogle yemeginde lokantaya gitmek, ayda bir baskasinin organize ettigi halisaha maclarinda kaleci olmak ve 3 4 ayda bir piknige cikmak olan sade bir insan. Ickisi yoktur belki sogara icer ama cok icmez. Oyle iste. Bu da bir tercih.
Bence pek bi özelliği olmayan anlamına geliyor.
Duz adam diyince esim gelir aklima.bir insani ya sever ya sevmez.ortasi yoktur dalaveresi yoktur nettir.... cok kalp kirar cunku nabza gore asla serbet veremez iste bu adamlara deniyorBen bu siteyi çok sevdim. Sizleri de :) şimdi arkadaşlar size bir sorum var. Daha doğrusu sorumuz. Bir arkadaşım var biriyle görüşmeye başladı. Daha yeni ama. Pek tanımıyor ondan. Ortak bir arkadaşa nasıl biri diye sormuş, o da “dümdüz bir adam sen hayatta anlaşamazsın onunla” demiş.Bana sordu dümdüz adam ne demek diye. Walla ben de bilmiyorum o nasıl olur. Siz ne dersiniz kızlar?
Çok kalp kırmaktan kastınız karşı tarafın ne hissedeceğini düşünmeden pat küt konuşmak mı? Eşinizle sorun yaşıyormusunuz bu düzlüğünden dolayı?Duz adam diyince esim gelir aklima.bir insani ya sever ya sevmez.ortasi yoktur dalaveresi yoktur nettir.... cok kalp kirar cunku nabza gore asla serbet veremez iste bu adamlara deniyor
Hemde cok fazla.mesela biriyle konusmuyordum daha sonra baristim diyelim bu es dost komsu olsun.direk yuzume vurur konusmaman gerekiyor diye. Yada birine bisey soylemeye cekiniyorum utaniyorum o direk paldir kuldur soyler.cok kisi kaybettim onun yuzundenÇok kalp kırmaktan kastınız karşı tarafın ne hissedeceğini düşünmeden pat küt konuşmak mı? Eşinizle sorun yaşıyormusunuz bu düzlüğünden dolayı?
Demek ters bi kadın olduğunuzu kabul ediyosunuz Allah eşinize sabırlar versinBenim gibi ters bi kadinsan duz adamla anlasamazsin:)
Esimin duz oldugunu soyledigimi hatirlamiyorum:)Demek ters bi kadın olduğunuzu kabul ediyosunuz Allah eşinize sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?