Düz duvara tırmanırmış.....

Son 1-2 ay hariç ilişki yaşamanız bebeğe zarar vermez, hatta doğumu kolaylaştırır. Kendinizi geri çekmenize gerek yok, ama içinizden gelmiyorsa o konu ayrı.

Senin derdin psikolojik.bebegine birşey olmaz merak etme.gebeliklerimde normal cinsel hayatımızdaki düzen hiç değişmedi.hicbirsey de olmadı.gebellik çok da farklı birşey değil çok buyutmemek lazım diye dusunuyorum.agir da kaldırdım normal zamanındaki gibi gideceğim yerlere de gittim bir suru yürüyerek.ne yiyorsam onu yedim,hicbirseye de asermedim yani.boyle yaşayınca gebelik de rahat geçiyor tavsiye ederim

. Doktorun bi sınırlama getirmediyse kaçman ve korkman gerekmiyor canim.

Hamileyken (bi rahatsizlik veya risk yoksa) cinsel beraberligin faydalari da var diye biliyorum..

Standart bir gebelikse neden cinselliğe ara veriyorsunuz ki? Bir risk olsa doktor uyarır zaten.
Bana daha doktorum 37+5'de bundan sonra cinsellik yok dedi.

Düz duvara tırmanıcam demesine çok takılmayın, "sen bana kadınlık yapamıyorsun" "burda bulamadığımı dışarda ararım" gibi hanzo hanzo konuşan o kadar çok erkek var ki... Sizin ki masum kalıyor.
Tamam çok hoş bir şey dememiş eşiniz ama tek sorun buysa takmayın kafanıza, bebeğe de yansır.

Sonra bu kocalar niye aldatio

Sonra bu kocalar niye aldatio
Bu dediginiz biraz ayıp olmuş. Ayrıca da çok yanlış.
Ben de iki düşük gecirsem ben de tedirgin olurum. Buraya moral almaya geliyor insanlar.
Zaten bu yüzden aldatacak erkek defolsun gitsin .

İş yerindekiler de fırsat kolluyordu zaten.

canım bende hamileyim ve doktorum sıkıntı olmadığını söyledi bizim için sıkıntı yok yani . eşinde haklı tabi

Bi bebek kaybetmişsiniz tabiki bu endişeniz çok normal ve bi bebek

kaybeden bi çok kadinda bu endişeyi

Taşıyor biraz anlayışli olmak lazım bu durumda

Helede erken bi dönemdesiniz şu anda
En azından bebegin kalp atışlarını duyana kadar idare edin eşinizi

Sonrada riskiniz yoksa dikkatli bi yakinlaşma süreci geçirin..

Düz duvar konusu şakayla karisik söylemstir belki babada bebegini düsünüyodr tabiki bu süreçte hormonlarinda etkisiyle böyle şeyler düsünebimeniz cok normal....

Doktorunuz cinsel pehriz onermediyse sorun yok demektir. onceki gebelikte yasadiklarinizdan dolayi korkuyor olmaniz cok normal ama saglikli bir gebelikse, doktorunuz bisey demediyse bile siz sorun. iliski sorun yaratir mi diye. sorun degil derse hic sıkmayın kendinizi.

Canım bir de şu açıdan düşün burada açılan o kadar çok konu var ki kocaların cinsel isteksizligi ile ilgili. Bence eşinin düz duvara tırmanıyor oluşuna şükret.

esinizin ablayisli olmasi lazim. daha once dusukte yapmissiniz.

Daha önce düşük yapmışsınız evet ama bu sefer ki gebeliğinizde doktor cinsel birleşmenin sakıncalı olacağından bahsetti mi? Bahsettiyse eşinizin biraz anlayışlı olması gerekir tabi ama eğer böyle bir şey demediyse doktorunuz açıkçası çok fazla sakıncalı olmanız gereksiz. Hamileliğe uygun pozisyonlar mevcut, daha başka şeylerde var yani onuda mı söyleyelim

Son düzenleme:
Bu dediginiz biraz ayıp olmuş. Ayrıca da çok yanlış.
Ben de iki düşük gecirsem ben de tedirgin olurum. Buraya moral almaya geliyor insanlar.
Zaten bu yüzden aldatacak erkek defolsun gitsin .
Aynen yalnis olmus ben yalnis anlamisin otobuste okudum hizli okudum.. cok özür dilerim konu sahibesi tecrubeli olmasamda bu donemde olabilir boyle sorunlar diye dusunuyorum .. üzülme kotu bisey dememis esin

iyi de her şey ilişki mi

yani ille de o pozisyon mu

eşinizle sevişin

içinize girip boşalmasın ama birbirinizi mutlu edin

Oncelikle dr sormalisin. Eger her sey yolunda cinsel acidan bi sikinti olusmaz derse kacmaniza gerek yok.

Her gebelikte düşük riski vardır ama dikkatli Bi şekilde ilişkiye girebilirsiniz bence doktorunuz Bi sorun olmazda demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…