Düz duvara tırmanırmış.....

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlarrrrrrrr
Özür dilerim affınıza sığınarak soruyorum..

Daha önce sıkıntılı ve bayağı zorlu ve sonu küretaj ile biten bir gebelik yaşadım ve bu bizi manen çok üzdü..

Ama çok şükür şimdi yine 6 haftalık hamileyim rabbime binlerce şükürler olsun ...

Tabi her şeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin....

Sorun şu ki ben bilmiorum çok çekiniyorum eşime yanaşmaya korkuyorum resmen kaçıyorum.
Bebeğime bişey olur mu diye

Hamileliğimi öğrenmeden de kv ve kp sorunu vardı neredeyse 2.3 aydır

Çok afedersiniz ama ya bir ya iki kere olmuştur aisıkıntı kavga kv yüzünden son 6 haftadır da ben kaçıyorum köşe bucak ..

Eşimde sürekli istekli afedersinz ama en ufak bişeyde hemen erkte oluyur.

Çok öZÜr dilerim ama dün yine yanaşmak istedi ve hayır cvbını alınca
Düz duvara tırmanıcam yakında gibi bişi dedi ve benim içşme oturdu bu .

Eşim çok bayanlı bir ortamda çalışıyor gece nöbetleri de oluyor off çok korkuyorum şeytana uyar mı diye

Ben hiç yakıştıramıyor hiç konduramıyorum ama yinede ne biliyim.

Sizce ne yapmalı

Neden kaçıyorsun ki hamileler için pozisyonlar var ve gayet güvenli kaçmayı bırakın artık
E adam kötü bir şey dememiş. eğer düşük riski yoksa cinsel perhiz neden?

Ya dr mda sıkıntı olmaz dedi ama ben korkuyorum
Bir türlü olmuyor sanki yeni evli gibi kaskasılıyor asla izin vermiyorum sanırım bebeğime bişi olur diye düşünüyorum

bence sorun sen de gibi, isteksizliğinin temelinde ne varsa onu çözmeye çalış
ama temelinde kv kp sorunları varsa onlar çözülmez, o yüzden o konularla cinselliği ayrı tutmaya çalış

İsteksizlik yok ki sadece bebeğimi koruma içgüdüsü sanırım

İsteksizlik yok ki sadece bebeğimi koruma içgüdüsü sanırım

ya hamilelik cinsel ilişkiye engel olmadığı için ben otomatikman isteksizlik diye düşündüm ne bileyim kv kp sorunları da deyince....
bence hamileliyin normal seyrediyorsa bunu sorun yapmamalısın, illa için rahat edecekse doktoruna da sor, ama hiç engel değil yani, hele de bu kadar yeniyken, son aylarda sıkıntı olabilir o sıkıntıda bebeğin için değil senin fiziksel zorlanman yüznden onuda bi şekilde aşarsınız

Bende ve esimde korkuyorduk ama doktorum kendini kasmadigin sürece hiç bi sakıncası yok dedi aksine bebek için yararı varmış salgılanan bi hormon bebeğe huzur verirmis yani aile bbütünlüğü saglanirmis kendini kasma eşin sonuçta çok sert ve ani hareket etmedikçe sorun değil tabi kanama vs bişey yoksa

Dr aksini söylemediği sürece eşinden uzaklaşmana gerek yok

birilerine giderim dememis duz duvara tırmanıcam demis ee haksızda degil en azından adamdan kacmayın bu kadar araya sogukluk girer
Bir siz doğurduğunuzu sandığınızdan normal tabi Çok kadın olan ortamda çalıssa ne olur o kadar uçkuruna düşkün mü kocan kocana güvenmiyorsun demek ki.

Aslında eşime güveniyorum ama ne bilim hassas olduğu için etkilenir mi filan diye düşünüyorum sonuçta 20 bayan ile çalışıyor çoğu bekar genc ve gayet alımlı ....

Başka birine gitmek böle birşey sölüyebikmesi için çıldırmış olmalı sanırım yada canına susamış.
Şey dedi hatta madem istemiosun 8 ay bekliycez napalım.

Olabilir korkuyu yenersem geçer belkide

Doktorunuza güvenin, bebeğinizi Allah'a emanet edip rahat olun.
Koca 9 ay bunu mu yapacaksınız?
Adam yanlış bir şey söylememiş bence.

ya simdi nasıl denir bilemedim ama iliskiden korkuyorsanız bile yuzeysel birseyler yasamanız bence iliskiniz acısından da iyi olur surekli uzak kalmak aradaki bagıda etkiler diye dusunuyorum

Korkun bana biraz yersiz geldi şu anlamda kaçmani gerektiricek kadar zor bişey değil bence azıcık kontrollü olun yeter bu kadar şeyi dusunecegine adama yanaş azıcık

Hamilelik döneminde eşimle hiçbir temasımız olmadı.
Doktorumun bir yasaklaması yoktu ama benden yana hiçbir istek olmadı.
Ve dediğiniz gibi psikolojik olarak etkilendiğim için, kardeş kardeş yaşadık 8 ay ve sonraki lohusalık döneminde.
Ama hiç korkum olmadı başka kadınlara gözü kayar vs diye, yaparsa kendi kaybeder çünkü her şeyi.
Sizin gebeliğiniz daha çok yeni ve birçok sorun yaşamışşınız.
Kendinize biraz süre tanıyın, olumsuz şeyleri de kafanızdan atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…