Neden kaçıyorsun ki hamileler için pozisyonlar var ve gayet güvenli kaçmayı bırakın artık
E adam kötü bir şey dememiş. eğer düşük riski yoksa cinsel perhiz neden?
bence sorun sen de gibi, isteksizliğinin temelinde ne varsa onu çözmeye çalış
ama temelinde kv kp sorunları varsa onlar çözülmez, o yüzden o konularla cinselliği ayrı tutmaya çalış
İsteksizlik yok ki sadece bebeğimi koruma içgüdüsü sanırım
Dr aksini söylemediği sürece eşinden uzaklaşmana gerek yokKızlarrrrrrrr
Özür dilerim affınıza sığınarak soruyorum..
Daha önce sıkıntılı ve bayağı zorlu ve sonu küretaj ile biten bir gebelik yaşadım ve bu bizi manen çok üzdü..
Ama çok şükür şimdi yine 6 haftalık hamileyim rabbime binlerce şükürler olsun ...
Tabi her şeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin....
Sorun şu ki ben bilmiorum çok çekiniyorum eşime yanaşmaya korkuyorum resmen kaçıyorum.
Bebeğime bişey olur mu diye
Hamileliğimi öğrenmeden de kv ve kp sorunu vardı neredeyse 2.3 aydır
Çok afedersiniz ama ya bir ya iki kere olmuştur aisıkıntı kavga kv yüzünden son 6 haftadır da ben kaçıyorum köşe bucak ..
Eşimde sürekli istekli afedersinz ama en ufak bişeyde hemen erkte oluyur.
Çok öZÜr dilerim ama dün yine yanaşmak istedi ve hayır cvbını alınca
Düz duvara tırmanıcam yakında gibi bişi dedi ve benim içşme oturdu bu .
Eşim çok bayanlı bir ortamda çalışıyor gece nöbetleri de oluyor off çok korkuyorum şeytana uyar mı diye
Ben hiç yakıştıramıyor hiç konduramıyorum ama yinede ne biliyim.
Sizce ne yapmalı
birilerine giderim dememis duz duvara tırmanıcam demis ee haksızda degil en azından adamdan kacmayın bu kadar araya sogukluk girer
Bende ve esimde korkuyorduk ama doktorum kendini kasmadigin sürece hiç bi sakıncası yok dedi aksine bebek için yararı varmış salgılanan bi hormon bebeğe huzur verirmis yani aile bbütünlüğü saglanirmis kendini kasma eşin sonuçta çok sert ve ani hareket etmedikçe sorun değil tabi kanama vs bişey yoksa
Bir siz doğurduğunuzu sandığınızdan normal tabiÇok kadın olan ortamda çalıssa ne olur o kadar uçkuruna düşkün mü kocan kocana güvenmiyorsun demek ki.
ya simdi nasıl denir bilemedim amaAslında eşime güveniyorum ama ne bilim hassas olduğu için etkilenir mi filan diye düşünüyorum sonuçta 20 bayan ile çalışıyor çoğu bekar genc ve gayet alımlı ....
Başka birine gitmek böle birşey sölüyebikmesi için çıldırmış olmalı sanırım yada canına susamış.
Şey dedi hatta madem istemiosun 8 ay bekliycez napalım.
Olabilir korkuyu yenersem geçer belkide
Aslında eşime güveniyorum ama ne bilim hassas olduğu için etkilenir mi filan diye düşünüyorum sonuçta 20 bayan ile çalışıyor çoğu bekar genc ve gayet alımlı ....
Başka birine gitmek böle birşey sölüyebikmesi için çıldırmış olmalı sanırım yada canına susamış.
Şey dedi hatta madem istemiosun 8 ay bekliycez napalım.
Olabilir korkuyu yenersem geçer belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?