Düz kafa sendromu

Ben de vazgeçtim gibi bazen tamamen akışına bırakıyorum bazen çok kafama takıyorum bu durumu geçen alerji için bi doktora gittik çok ilgiliydi konudan alakasız olarak sordum hemen bıngıldağını kontrol etti bıngıldağı açık çok rahat düzelir hiç merak etmeyin dedi ama anneyiz takıyoruz işte kafaya bakalım zamana bıraktım şimdilik
Yeni güncelleme ile geri geldim 🤭 bugün tekrar ölçüm yapıldı doktor gayet iyi düzelmiş bence kaska gerek yok bundan sonra da zaten kendi de düzelmeye başlayacak daha çok oturduğu için dedi şu anda dışarıdan fark eden olmuyor ben söyleyince insanlar fark ediyorlar bu aşamaya hiç gelemeyeceğiz sanmıştım ilk günler çok şükür üniversite sınav sonucu bekler gibi ölçüm sonuçlarını bekleyip sınavı kazanmış gibi hissediyorum 🤣 sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Alerjiden bahsetmişsiniz bizim de kakada kandan dolayı alerji doktoruna yönlendirdi doktor aynı süreçleri mi yaşıyoruz dedim bir an onu okuyunca şimdi yeni bir süreç mi başlıyor diye de düşünmüyorum değil. Annelik ne kadar da zor ve meşakkatli bir süreç 😪

Merhabalar bebeğim üç buçuk aylık kafasının arkasında düzleşme var yenidoğan zamanları zor geçti uyusun da nasıl uyursa uyusun diye hiç dokunmadın sağa sola çevirmedim çok pişmanım şimdi de dümdüz yatıyo kafasını hiç çevirmiyo geceleri sürekli çevirmek için uyanıyorum ama ben uyuduktan sonra yine düzeltiyo çok kafama takıyorum kendimi suçluyorum düz kafa yastığı kullanmaya çalışıyorum geceleri ona yatırdığımızda uykusu çok bölünüyo o yüzden gündüzleri kullanmaya çalışıyorum faydası olur mu kullanan var mı ya da bu durum ilerde düzelir mi lütfen yardımcı olun 🤦🏻‍♀️
Uykuya daldığında bacağının arasına yastık koyun yan yatırın sırtından da yastıkla destekleyin dönemeyecektir. Hatta kolunun arasına da minik destek yapın zamanla alıştığı gibi bacak ve kol arasındaki yastıkla uyumayı daha çok sevecektır. Uyku arkadaşı gibi olacaktır . Üzmeyin kendinizi daha çok küçük çabuk şekil alır 🫠💐

Yeni güncelleme ile geri geldim 🤭 bugün tekrar ölçüm yapıldı doktor gayet iyi düzelmiş bence kaska gerek yok bundan sonra da zaten kendi de düzelmeye başlayacak daha çok oturduğu için dedi şu anda dışarıdan fark eden olmuyor ben söyleyince insanlar fark ediyorlar bu aşamaya hiç gelemeyeceğiz sanmıştım ilk günler çok şükür üniversite sınav sonucu bekler gibi ölçüm sonuçlarını bekleyip sınavı kazanmış gibi hissediyorum 🤣 sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Alerjiden bahsetmişsiniz bizim de kakada kandan dolayı alerji doktoruna yönlendirdi doktor aynı süreçleri mi yaşıyoruz dedim bir an onu okuyunca şimdi yeni bir süreç mi başlıyor diye de düşünmüyorum değil. Annelik ne kadar da zor ve meşakkatli bir süreç 😪
Çok sevindim doktor öyle diyosa doğrudur tabi ki çok ricam etsem bebişinizin kafasını yüzü belli olmadan atabilir misiniz oğlumla bi karşılaştırma yapmak adına , atmak istemezseniz saygı duyarım bizim de düzeliyo çok şükür inşallah düzelme devam eder🥰

Uykuya daldığında bacağının arasına yastık koyun yan yatırın sırtından da yastıkla destekleyin dönemeyecektir. Hatta kolunun arasına da minik destek yapın zamanla alıştığı gibi bacak ve kol arasındaki yastıkla uyumayı daha çok sevecektır. Uyku arkadaşı gibi olacaktır . Üzmeyin kendinizi daha çok küçük çabuk şekil alır 🫠💐
Uzun süredir yan yatıyo ya da yüz üstü yatıyo çok şükür uzun uğraşlar sonucu alıştırdım bundan sonrası büyüdükçe şekillenir inşallah cevabınız için teşekkür ederim 🤩

Aa
Düzelir canım üzme kendini kemikleri daha çok taze 🩵
Sizin de başınıza geldi mi bu durum ben hâlâ korkuyorum böyle kalırsa diye biraz düzeldi tabi ama tam değil ve bunu ilk anne olduğumda bilmiyodum ben kafa düzleşmesi diye bişey hiç duymamıştım yatış pozisyonunun bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum hiç keşke uyaran birileri olsaydı aile büyükleri saçma sapan konularda fikir vermeyi ahkam kesmeyi biliyolar ama asıl önemli konularda kimse uyarmadı sağolsunlar ben şimdi doğum yapacak arkadaşlarıma hep söylüyorum ben yaşadım onlar yaşamasın diye

Back
X