Düz lise tercih...

elif2112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
126
0
66
Diyarbakır
arkadaşlar düz lise mezunuyum kpssden 64,8 puan aldım ösym'e girdiğimde tercih hakkınız bulunmuyor diyor hiç bir şekilde bir yeri tercih edemezmiyim bilenler yardımcı olabilirlermi lütfen?

evet..ben inceledimde pek bir kadro yok ama sen yine de bir kendin iyice incele canım.
ayrıca puanın ne olursa olsun tercih yapabiliyorsun diye bilgi var nette sen neden yapamıyorsun ki.

ya canım benim hiç bilgim yok nasıl yapılır felan hiç bilmiyorum sabahtandır araştırıyorum ösym sayfasına felan giriyorum ama tercih hakkınız yok diyor ben atanma şansım olmasa bile tercih yapmak istiyorum Allahın işi belliz olmaz

ya canım benim hiç bilgim yok nasıl yapılır felan hiç bilmiyorum sabahtandır araştırıyorum ösym sayfasına felan giriyorum ama tercih hakkınız yok diyor ben atanma şansım olmasa bile tercih yapmak istiyorum Allahın işi belliz olmaz

evet haklısın tabi..puanın çok düşük olsada tercih yapabiliniyor diye duydum ben Allah Allah ...benimde pek bir bilgim yok ilk defa giriyorum sınava canım ama tc kimlik no ve şifrenle baktın dimi..
bir daha bakmayı dene olmazsa.

evet haklısın tabi..puanın çok düşük olsada tercih yapabiliniyor diye duydum ben Allah Allah ...benimde pek bir bilgim yok ilk defa giriyorum sınava canım ama tc kimlik no ve şifrenle baktın dimi..
bir daha bakmayı dene olmazsa.

evet canım tc kimlk noyla baktım hemde defalarca ama tercih hakkınız yok diyor yapıcak bişey yok artık...

evet canım tc kimlk noyla baktım hemde defalarca ama tercih hakkınız yok diyor yapıcak bişey yok artık... [/I][/B]

hayırlısı olsun tatlım sıkma canını.
zaten ortaöğretimlilere dogru düzgün kadro yok.
yine insanların umutları suya düştü.

Back
X