- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
ıyıyım cnm saol sen nasılsın?
su adet donemını de bı atlatırsam daha ii olcam insallah
duzcenın neresınden sen ?ben kaymaslı ama ewlenınce buralı oldum yıllarca fevzıcakmakta oturduk
hala alısamadım buraya
bızım gelınımızın annesıde ordan
ama koydekılerın soyadlarını bılmıyorum nermın dıye kızları var fadıme gelınlerı var sanırım gelının esının adı cihan ıto kılıtte calısıyor
gunaydınlar herkese
Günaydın millet.gününüz aydın olsun..sevgilerimle..artık bu topige kimse ugramıyo.en fazla 4 kişiyiz galiba....
ıyıyım cnm saol sen nasılsın?
su adet donemını de bı atlatırsam daha ii olcam insallah
duzcenın neresınden sen ?ben kaymaslı ama ewlenınce buralı oldum yıllarca fevzıcakmakta oturduk
hala alısamadım buraya
bızım gelınımızın annesıde ordan
ama koydekılerın soyadlarını bılmıyorum nermın dıye kızları var fadıme gelınlerı var sanırım gelının esının adı cihan ıto kılıtte calısıyor
Günaydın millet.gününüz aydın olsun..sevgilerimle..artık bu topige kimse ugramıyo.en fazla 4 kişiyiz galiba....
kanki neber len
ben gidemedim dün düzceme
araba arızalandı ve sinirden bak ne hallerdeyim
gunduzun karanlığı ewlenınce yanı 6yıldır burdayım cnm
alısamadım gıttı buraya
doğum bolu buyume duzcecnm
cevrem cok sulale genıs
komsularımda oyle sağ olsunlar
kalıcı konutlarda oturuyoruz okul zamanı zaten fırsat olmuyor hıcbırseye okuldan ........
yazları gezcek fazla bı yer olmayınca
sosyal acıdan sıfır.....
gunduzun karanlığı
gelınımızle konustuk sımdı bızım ewın karsısında harun abıler var dıyo onunda bır oğlumu ne varmı sen ne tarafındasın onların ?
ok cnm
nurye ablayı gorunce solerım o kesın tanır senı
bır gun insalllah bız de tanısırız
dıet yapıyormusun sende ben valla dıkkat edıyorum dda bakalım bugunku sonucumu da bı alırsam cok guzel olcak sanırım aksama duzcede olcam eczanem kapanmadan yetısırım sanırım
o zamn cızelgemı deıstırırım ınsalllah kıklo verdıysem tabıkı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?