Düzce///81

hoşgeldin arkadaşım.bende düzcenin kültür mahallesinde çalısıyorum.yakın sayılırız...
insallah saglıklı bi şekilde bebegini dünyaya getirirsin.sevgilerimle.

ula garı senin çalıştığın yerle kültür mahallesinin ne alakası var be canım
ora kızılay diye geçmiyomu len:mymeka:

saol canım ııı dıleklerın ıcın ama ben hala karar veremedım daha dogrusu dogru duzgun bı doktor bulamadım

kaç aylık hamilesin canım.şimdiye kadar hangi doktora gittin..ben sana doktor ismi verirdim ama burdan vermek yasak galiba...ben doktorun yanında calışıyomda..

ben özel muayehanede röntgen- ultrason uzmanın yanındayım.anlayamadıgım senin dogum yaklaşmış hiiç doktora niye gitmedin... isim vermek topiklerde yasak galiba...hastane doktoruna git sen bence belki sezayan olursun...o zaman kadın dogumcu lazım olacak sana...düzdece bir sürü doktor var iyi olan...çok kaliteli doktorlar hepside.

evet..ibrahim beyin orda calışıyom..nasıl bildin geldinmi yoksa bize...

denefcım cokkk saol aslında duydum ama bı turlu ona fırsat bulamadım okadar cok kısıye gıttım kı n ıyısı suan son gunerde onuda denemek lazım cok tşkr

çok sanslısın arkadaşım.arkadaşımız o topigi açınca sana faydalı olurum insallah.çok iyi bi doktor ve çok mulayim bi doktor..boş vaktin olursa yanıma bekliyorum.. seninle tanışmak isterim...dogum yapınca haber et bu topikten merak ederim yoksa...Allah kurtarsın canım.sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…