slm ben yeni üyeyım hepınıze gunaydınlar guzel bı gun olması dılegıyle
bende burdayım
aynalı köyünden ablamlardan
sizlere sesleniyommmmmmmmmm
millet nerelerdesiniz:sm_cool:
hoşgeldin arkadaşım.bende düzcenin kültür mahallesinde çalısıyorum.yakın sayılırız...
insallah saglıklı bi şekilde bebegini dünyaya getirirsin.sevgilerimle.
hoşbulduk canım azızıye mah ya hıccc hamıle yok mu aranızdadogum yapıcam ve hala kararsızımmm bu gıdısleee doguramıcam
ula garı senin çalıştığın yerle kültür mahallesinin ne alakası var be canım
ora kızılay diye geçmiyomu len:mymeka:
sen nerelerdesin bakem.çay içmeye bekliyom seni....kolada olur canım...a.s.
saol canım ııı dıleklerın ıcın ama ben hala karar veremedım daha dogrusu dogru duzgun bı doktor bulamadım
günaydın topraklarım...herkeskendine iyi baksın.artık kimse ugramıyo ya...
beni davet etmek yokmu nen kanki
sana yemek ısmarlarım kanki...aşkolsun teklif yok sana.....sen hele bi gel de...:1hug:
buralardayız sen nerelerdesin
zorla çağırıyoz seni ha bak sohbet açıldımı nasıl devamı geliyo
kız bide düzceliyim diye geçiniyon.:mymeka:burası kültür mahallesi diye geçiyo fıstık...
:roflol: :roflol: :roflol:
kafa yapayım dedim garı yutmadı iyimi :roflol:
sabah uyandım kahvaltımı yaptım.cigaramıda tüttürdüm.uyandım anlayacagın....-tatlicadiarzu-
benım hesabıma göre 10 gun var doguma özelın hesabına göre 12 gun ssk hesabına göre 1 ay var doguma bakalım beklıyorummm doktor ısmı verılmesı yasak mı gercekten sen hangı dok yanında calısıyosun denef72
her ayy gıttım canım ama memnun kalmadım hıc bırınden suan hersey normal bırının söledıgını dıgerını tutmuyo ssk gıdıyorum nst ıcın suan yenı bı doktor arayısındayım iii olsun anlatsın cok detaycıyım konusmıyan dotoru sevmıyorum ssk gıttıgım doktor ııı onun özelıne gıdıcem ama yınede hamıle arkadasım varsa bılgı alayım dedım sen ibrahm beyın yanındamı calısıyosun
evet..ibrahim beyin orda calışıyom..nasıl bildin geldinmi yoksa bize...
geldım canım 27 haftalıkken
arkadaşla ilğilen kanki ay ya bende orda olsam da bir yardımım dokuna bilse yasenağlama
denefcım cokkk saol aslında duydum ama bı turlu ona fırsat bulamadım okadar cok kısıye gıttım kı n ıyısı suan son gunerde onuda denemek lazım cok tşkr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?