Düzce///81

Arkadaşlar sonuncu sayfayamı düştüksenağlama,neden böyle oldubenneyaptımki?ben bu siteye ilk üye olduğumda en başlardaydık biraz canlansakmı ne?:lepi:

kimse ugramıyoki artık bu düzceliler topigine.bide düzceliyiz diye geçinirler..klava:ben eskiden çok geliyodum.artık pek fırsatım olmuyo..

gündüz kankim bi ses et bakem.onlıne gözüküyon.başka topiklerdemi geziniyon gı..ne elekçisin sen bakemkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar sonuncu sayfayamı düştüksenağlama,neden böyle oldubenneyaptımki?ben bu siteye ilk üye olduğumda en başlardaydık biraz canlansakmı ne?:lepi:

eeeeeeeeeeee düşeriz tabi ben olmassam yani dahada düşeriz
bağırıyoz kimseler duyupta gelmiyor sesime
ondan sonra düştük diye ağlarsınız işte böylesenağlama
hadi bakem söz verin bana buralarda sabahlıyacagınıza
sizler olursanız ben hergün gelir giderim
düzce sayfamıza 20ytl'e neki:roflol:

kimse ugramıyoki artık bu düzceliler topigine.bide düzceliyiz diye geçinirler..klava:ben eskiden çok geliyodum.artık pek fırsatım olmuyo..

niye kız o zamanlar fırsatların vardı sanırım:mymeka:
bak şimdi ağzımı actırma haaaaaaaaaa

gündüz kankim bi ses et bakem.onlıne gözüküyon.başka topiklerdemi geziniyon gı..ne elekçisin sen bakemkaydirigubbakcemile3

ya canım evet online yim ama çocuklardan fırsat bulup gelemiyorum
oyun oynuyorlarya fırsat buldukca işte
şimdi uyuyorlar kaltılarmı tm gecenin 00:00 da ben iştirak ediyorum bakıp dolaşıp gidiyorum
önçeki gibi 03_04 lere kadar oturamıyorum
eh nede olsa yaşlılık işte:roflol:

niye kız o zamanlar fırsatların vardı sanırım:mymeka:
bak şimdi ağzımı actırma haaaaaaaaaa

kız ben sana anlatmadımmı.benim doktor emekli oldu.ne yalan söleyeyim utanmasa iş yerinde yatacak.bi açıyom iş yerini 9 da burda ya .kardeşim git uyu dicem olmuyo.nede olsa patron.ya kovarsa.para lazım biliyon bu aralar..sositososito-tatlicadiarzu-:a015:

İnşallah bende bayramda YEŞİL DÜZCE'mdeyim kızlara.sbütün ailem,akrabalarım düzcede zaten normaldede ayda bi geliyorum.Gerçioğlan okula başladı artık biraz zor ama hayırlısı!!!kaydirigubbakcemile5

İnşallah bende bayramda YEŞİL DÜZCE'mdeyim kızlara.sbütün ailem,akrabalarım düzcede zaten normaldede ayda bi geliyorum.Gerçioğlan okula başladı artık biraz zor ama hayırlısı!!!kaydirigubbakcemile5

düzcenin neresine gelçen arkadaşım bayrmda bende yeşil düzcemdeyim
nasıl olduysa bu bayram ilk günü eşimin ailesini bayramlayıp yola çıkçaz
kurbanda da düzcemdeyim hihoyyyt hihoyyyt

kankim bayramın 3 günü beklerim elimi öpmeye gelmen için
kaymakçı köyüne heeeeeeeee:roflol:

kötükedihüsosabahtan beri gene kimseçikler gelmedimi nen kötükedihüso
sizi utanmazlar sizi kovuyom nen sizi buralardan klava:
yatana kadar sizi buralarda görçem o kadar anadınızmı:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…