Düzce///81

iyi geceler topraklarım... denef72 evine bi geçsin düzce topiği hiç düşmücek ... eminim...:lepi:

denef nasılsın sesin çıkmıyooooooo, eve ne zaman yerleşiyosun canım benimm kaydirigubbakcemile5

kardeşimin adına ben cevap verebilirim... bayramdan sonra inşallah geçecek.heçen hafta benim yanımdaydı oturduk dertleştik... oğlum ayağını kırdı ziyarete gelmişti..inşallah evde yapılacak bişey kalmadı .rabbim huzurla oturmayı nasip etsin kardeşime....

artık pc den kalmazsınız kankiler sizi. nasılsın topram ....Şeniz

yani
tam üstüne bastın ayagını kaldır:roflol:
ondan sonra bizi kojişler boşuyormuş denefle ikimiz kadınlar
sığınma evinde alıyormuşuz solugumuzu:roflol::roflol:

hayırlı geceler düzce.....:lepi:sahur vaktini bekliyorum.cokacimcoookyemeğimi yiyip yatacağım.herkese hayırlı ramazanlar........a.s.

denef nasılsın sesin çıkmıyooooooo, eve ne zaman yerleşiyosun canım benimm kaydirigubbakcemile5

canım benim çok iyiyim.koşturup duruyom işte.sen nasılsın.ben Allah nasip ederse bayramdan 15 gün sonra falan geçerim..kısmet tabi.ustalar zamanında gelirse.-tatlicadiarzu-
akşamlarıda artık pc başından beni koçişim zor kaldırır heralde...:roflol::roflol:
kib canım.sevgilerimle

günaydın düzcem.hayırlı ramazanlarrrrr .evet listeye yapıyoz..hergün kim gelecek bakalım..parmak kaldırın bakem

denef72 burdaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…