Düzce///81

selam düzcemin insanı....nasılsınız..
gündüzüm düzcede seni özlemiştir bacım

ay inanmıyorum en sonunda kendi yazdıgımıda alıntı yapmak zorun da kaldım.nerde bu millet.kimsecikler hiç ugramamışlar 3 gündür....bu topigimize bu kadarmı sahibiz arkadaşlar...:uhm::a015:
HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLARIM

şimdiden hayırlı sabahlar arkadaşlarım ve düzcem
ne sahipsizi kız kanki ben varım arada sahip çıkan:teselli:

aaaaaaaaa kızlar ben sürekli giriyorum siz yoksunuz asıl
ama havalar güzel ya artık kimse pek ugramaz gezmekten

iii gündüzüm nolsun arada bakıyorum sizlere biryandanda havaların keyfini çıkarıyorum benim oglum buyaz sünnet olacak allah kısmet ederse birazda onun hazırlıkları var

iii gündüzüm nolsun arada bakıyorum sizlere biryandanda havaların keyfini çıkarıyorum benim oglum buyaz sünnet olacak allah kısmet ederse birazda onun hazırlıkları var

nerde yaptırcan sünneti düzce'demi hangi ayda
allah damatlığınıda göstersin

günaydınlar cancanlar
kız kanki gecenlerde gene deprem olmuş hissettinmi gülüm baya sallanmışsınız
merkez çilimli imiş

aboooooooooooo kimseler gelmemiş yawwwwwwwwww
hop düzceli vatandaşlar nirdesiniz yawwwwww

mahaba düzcelile ben düzceli deyilim ama benim canım kadeşim düzcede doktoluk yapıyor açıkcası düzceyide merak ediyoum

mahaba düzcelile ben düzceli deyilim ama benim canım kadeşim düzcede doktoluk yapıyor açıkcası düzceyide merak ediyoum

hoşgeldin yasemi
kardeşin düzcenin neresinde dr lik yapıyor
neden kardeşinin yanına gelmiyon hem düzceyi görmüş olurdun
düzcem çok güzel
kısacası türkiyem güzel

ben muştayım canım o yüzden çooooook uzak ama ayaklaımda varis var tedavi iin gelmeyi düşünüyoum kısmet olursa valla düzceyi bilmediğimden neresinde doktoluk yaptığını hiç somak aklıma gelmedi ama sorcam

merhaba bayanlar nasılsınız malum havalar iyi oyüzden gezmekten pek uğrayamadım buraya hepinize slmlar

öğrende düzceye gittiğimde uğrarım yanına oldu

merhaba bayanlar nasılsınız malum havalar iyi oyüzden gezmekten pek uğrayamadım buraya hepinize slmlar

seni gezginci seni nereleri gezdin bakalım sakın cevahire geldim deme
küserimklava:

selam şekerler nasılsınız.herkes yogun galiba bu aralar kimsecikler yok..gündüzüm gelmiş.benim kankim.nasılsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…