Düzce///81

günaydın düzcem günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.ya ben çok yorgunum .artık bıktım çalışmaktan .şöle evde miskin miskin yatsam diyorum...kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar güzel haberler gelsin yüzünüz hep gülsün bugün ve diğer günler sevdiklerinizle beraber geçsin

slm bayanlar nasılsınız denef kız evde oturmak daha sıkıcı birgün miskinlik yaptın iki gün miskinlik yaptın üçüncü gün sıkılırsın şahsen ben öyleyim oyalancak birşeyim olması lazım evde yoksa patlıyorum yada dışarı çıkıyorum sen şuan anlamıyosun ama işi bırakmış olsan anlarsın hem boşverkız buzamanda millet iş arıyoda bulamıyo kıymetini bill

günaydınlar güzel memleketlilerim
kediçik ne diye sıkılıyon kız evde
yemek yap,tv seyret,müzük dinle,bebeişinle oyunlar oyna
dışarı gezmeye cıkın elişi yap
komşuların varsa oturmaya git samimi oldugun arkadaşların varsa onlarada git
insan köyde sıkılmaz kediçik
vallah köydeki hatunlar bizden iyiler hergün bir komşuya oturmaya gidiyorlar
hele bizim köy hatunları gecen gittiğimde denk geldim gittim
ooooooooooo börekler pastalar sohbetler anlatamam yani
şehir hayatı bizi sıkıyor gülüm

evt gündüzüm haklısın ya bu dediklerini yapıyorum tabikide yinede sıkılabiliyor insan elişi yapmayı çok seviyorum mesela zaten oglumlada ugrasırken vakitnasıl geçiyo anlamıyorum aman nebiliyim ya öyle böyle geçiyor zaman

haklısın kediçik sana hak veriyorum bazen bende sıkılıyorum çocuklarda olmasa patlarım sanırım
birde kafam estimi çocukları giyindirip doğru gezmeye çıkarım nere eserse kafa:roflol:
az birşey sana yakın olmuş olsaydım gelirdim dolaşmaya
avcılara kadar metrobüs var ama ötesini bilemem gayri
avcıları bile pek bildiğim söylenemez ya :roflol:

evet gündüzüm yazın atla gel zaten avcılara geldinmi 15 dk daha gittinmi bizim ora ben tam eskiden tatilya olan yerde oturuyorum yada yazın ortak biryer kararlaştıralım buluşup kaynaşırız ne iyi olur aslında düzcede denk gelsek daha iyi olur inşallah yaza kısmetse diyelim

evet olur aslında neden olmasın eşin tutucu birimidir
gitmek istediğin yerlere izin verirmi benimki birşey demez
yeterki ondan önçe evde olayım :roflol:
kısmet be güzelim düzcede buluşmak denk gelemiyozki ya kimse kimseye uyum sağlayamıyorki
gitçem zaman biri olmuyor yada benden sonra yada önce gidiyorlar
neyse kararlaştırak artık ya
bu arada cuman hayırlı oldun

evet gündüzüm haklısın eşim bildiği bir yer oldugu sürece asla kızmaz zaten bende genelde kendim gezmem pek ama kadınlar külübünü artık kaçsene oldu bildiği için oda alıştı yani oda birşey demez bana ama inşallah düzcedede denk geliriz çok memnun olurum gerçekten

günaydın düzcem....buluşma yaparız kızlar siz hele bi düzceye gelin....bi pazar olur ama.malum çalışıyom..

iyi akşamlar hepinize neden olmasın denefcim olur inşallah birgün kısmetse yazbirgelsin buluşur kaynaşırız

evet ya bi buluşma yapalım ve istanbulda yaşayan düzceli arkadaşlarım kararlaştırak hep birlikte ayını gün gidelim düzceye kaydirigubbakcemile3

Ben burdayım bacılar.siz bi sinyal çakın yeter.ben digerlerini ayartırım....kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

bi ablanlar kadar olamadık ha
yani haydeç'in topluluğu kadar anam buluşma üstüne buluşma yapıyorlar ya
:roflol:
neyse toplanamasak bile ben sizleri görerim sati sana gelcem sözüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…