- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
günaydın düzcem günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.ya ben çok yorgunum .artık bıktım çalışmaktan .şöle evde miskin miskin yatsam diyorum...kaydirigubbakcemile3
izne çık sende kanki ya :teselli:
evt gündüzüm haklısın ya bu dediklerini yapıyorum tabikide yinede sıkılabiliyor insan elişi yapmayı çok seviyorum mesela zaten oglumlada ugrasırken vakitnasıl geçiyo anlamıyorum aman nebiliyim ya öyle böyle geçiyor zaman
evet gündüzüm yazın atla gel zaten avcılara geldinmi 15 dk daha gittinmi bizim ora ben tam eskiden tatilya olan yerde oturuyorum yada yazın ortak biryer kararlaştıralım buluşup kaynaşırız ne iyi olur aslında düzcede denk gelsek daha iyi olur inşallah yaza kısmetse diyelim
iyi akşamlar hepinize neden olmasın denefcim olur inşallah birgün kısmetse yazbirgelsin buluşur kaynaşırız
evet ya bi buluşma yapalım ve istanbulda yaşayan düzceli arkadaşlarım kararlaştırak hep birlikte ayını gün gidelim düzceyekaydirigubbakcemile3
Ben burdayım bacılar.siz bi sinyal çakın yeter.ben digerlerini ayartırım....kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
kankim he unutma o sözünü.ama fındıkta gel dermişimmmmm:jeyyar::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?