Düzce///81

benimde eşim düzceli ist.oturuyoruz ama yakında oraya taşınıcaz düzce konutlara....herkese slm.

sevindim doğrusu düzceyi seveceginizden eminim
istanbulun neresindensiniz
genelde iste oturan düzcelilerime sorarımdaa.s

amanda aman kimler gelmiş.yüzünüzü gören cennetlik ...sırnaşık şey
he abloşum, senin keyfini bekler.15 gün kalacak ablam...sende bi gelemedin kanki...

sormaya ablamlar gelcek ya onları bekliyom 12 gün sonra yola çıkacaklar
şimdiden gelirsem koçişim bir daha yollamayabilir yani
canımsın kanki
ben gelene kadar giderse olaki denizliye yolum düşerse kazayla
o zaman görüşürüm abanla:roflol:

hadi bakalım düzceliler bir buluşma yapın haftaya pazar gününe bizde ordayken gelelim. denefin ablaları olarak bizi nasıl ağırlıcaksınız bakalım.sengözlerimebaksanab

hadi bakalım düzceliler bir buluşma yapın haftaya pazar gününe bizde ordayken gelelim. denefin ablaları olarak bizi nasıl ağırlıcaksınız bakalım.sengözlerimebaksanab

evet canlar bı buluşma ayarlayın bakayım ben 15 gun burda olacagım valla ne guzel olur a.s.
sızlerle tanışmak ıstıyorum hadeeee bakem gariiiiiiiiii:1hug:

evet canlar bı buluşma ayarlayın bakayım ben 15 gun burda olacagım valla ne guzel olur a.s.
sızlerle tanışmak ıstıyorum hadeeee bakem gariiiiiiiiii:1hug:

düzcedeki hatunlar duydunuzmu size diyolar:roflol:
şu garulara bi buluşma yapın bakemmmmmmmmmmm:roflol:
davullu zurnalı olsun ha :roflol:
bizler ist'e oturan düzceliler için gecerli değiliza.s

düzcedeki hatunlar duydunuzmu size diyolar:roflol:
şu garulara bi buluşma yapın bakemmmmmmmmmmm:roflol:
davullu zurnalı olsun ha :roflol:
bizler ist'e oturan düzceliler için gecerli değiliza.s

sevsinler seni kıskandınmı bacım.:mymeka:

kıskanma senin içinde yaparlar buluşma .:dilcikar: ben de gelirim bensiz buluşma olurmu yaf:tomato:

sevsinler seni kıskandınmı bacım.:mymeka:

kıskanma senin içinde yaparlar buluşma .:dilcikar: ben de gelirim bensiz buluşma olurmu yaf:tomato:

gülse gelincemi gitcen sen yoksa
gidersen ne kadar kalcan
niye kıskancakmışım ulaaaaaaaa:dilcikar:
ben işimi bilirim heheheeeeeee:roflol:

duyduk duymadık demeyin denizliden ve sakaryadan ablalarım geliyo:dance:.onlara boynumun borcu oldu bi buluşma yapmak... düzceli kk lar hadi ablalarımı bi agırlayalım...düzceliler nasıl kk toplantısı yapıyormuş bi gösterelim .bu pazar toplanalım varmısınız..varsanız buluşma topigine yeri ve zamanı yazayım ben hep beraber karar verelim.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
ben istanbul esenler. annem yaka köyü ama aşağı yakamı yukarı yakamı bilmiyorum konuralpe bağlı.dedemler 40 küsür yıl sonra istanbuldan düzceye taşındılar şimdi yeni aynalı köyündeler oda konuralpe bağlı canım.

kız meliş komşu köylüyüz vallah benimde köyüm kaymakçı köyü
ay tesadüfe bak ya :1hug:

duyduk duymadık demeyin denizliden ve sakaryadan ablalarım geliyo:dance:.onlara boynumun borcu oldu bi buluşma yapmak... düzceli kk lar hadi ablalarımı bi agırlayalım...düzceliler nasıl kk toplantısı yapıyormuş bi gösterelim .bu pazar toplanalım varmısınız..varsanız buluşma topigine yeri ve zamanı yazayım ben hep beraber karar verelim.:enbuyukkk:

Ben gelerimmm:icecream:

Pazar günü öğleden sonra benim vaktim oluyor 2 gibi olursa çok sevinirimmmm:teytey:

Ben gelerimmm:icecream:

Pazar günü öğleden sonra benim vaktim oluyor 2 gibi olursa çok sevinirimmmm:teytey:

günaydın canım.buluşma topigine actım yeri ve zamanı...saat 2 bizim için uygun.uzak su periside gelsin.onuda özledik....sevgilerimle.allaha emanet ol ..

günaydın topraklarım.buluşma yapıyoruz....haberler buluşma topiginde yer ve zaman belirtilmiştir.hepinizi bekliyorum...

Back
X