Düzce///81

DENEF72VE GÜNDÜZÜN KARANLIGININ AŞKI .BU AŞK DÜZCE AŞKI.BİZİ BİRBİRİMİZE BAGLAYAN..coksekeriremsu

[:lezzomusunuz kızım siz portakallısından:

en çok bu sözüne kırıldım kahve delisi
sen sevgileri başka art niyetle adlandırıyorsan bilemem
ama neyse tartışma yaratmıycam
düzcemin hatrına seni affettim
senden sadece birşey bekledim ama neyse
kalsağlıçakla:çok üzgünüm:

[:lezzomusunuz kızım siz portakallısından:
en çok bu sözüne kırıldım kahve delisi
sen sevgileri başka art niyetle adlandırıyorsan bilemem
ama neyse tartışma yaratmıycam
düzcemin hatrına seni affettim
senden sadece birşey bekledim ama neyse
kalsağlıçakla:çok üzgünüm:
sabahtan beri düşüncelerin değişmiş nedense?öyle olduğunu düşünseydim sana tel.no mu vermezdim canum.neyse bi daha şaka yapmam. özel den kusura bakma demiştim.unuttun mu?

canım şakalara her zaman varımda yani işte o söz beni üzdü
neyse kalp kazanırken kırmayalım oldu ben dostlarımı hiç bir zaman kırmak istemem
inçiltmekte istemem
neyse artık ben unuttum sende unut güzel arkadaşlıklara doğru yeniden bir açılış yapalım
oldu şaka yapalım gene birbirimizede o tür laflardan olmamak şartıyla :1hug:Şeniz

Son düzenleme:
ooo haa !! allooooo noluyi lan burda:mymeka:lezzomusunuz kızım siz portakallısından:mymeka:kötü içerik bildiriyom baknaniknanik gündüs kıs sen irkekmisin yoksa

ben yazmadım demedimki alınacak bişi yok anlamında'yok artık' demiştim neyse gündüzle aramızda hallederiz biz canım

canımcım, ben zaten konunun içindeyim...gündüzle aranıza girmişte degilim.eger gündüze lezzomusun deseydin, zaten konuya müdahele etmezdim.lezzomusunuz diye yazınca o laf banada gelmiş oluyo..konu hem gündüzü hemde beni ilgilendiriyor..evet sen şaka yapmış olabilirsin.ama bu sayfaya girenler farklı algılayabilirler...insanlar hata yapabiirler....hatanıda o yazmış oldugun yazıyı editleyerek yapabilirsin arkadaşım....gündüze özür dilemiş olabilirsin ama banada bir özür borcun var...artık bu konunun uzatılmasınıda istemiyorum...bizler düzceliyiz ve düzceliler arkadaş ve dostturlar.birbirimize destek olmamız gerekir..

canımcım, ben zaten konunun içindeyim...gündüzle aranıza girmişte degilim.eger gündüze lezzomusun deseydin, zaten konuya müdahele etmezdim.lezzomusunuz diye yazınca o laf banada gelmiş oluyo..konu hem gündüzü hemde beni ilgilendiriyor..evet sen şaka yapmış olabilirsin.ama bu sayfaya girenler farklı algılayabilirler...insanlar hata yapabiirler....hatanıda o yazmış oldugun yazıyı editleyerek yapabilirsin arkadaşım....gündüze özür dilemiş olabilirsin ama banada bir özür borcun var...artık bu konunun uzatılmasınıda istemiyorum...bizler düzceliyiz ve düzceliler arkadaş ve dostturlar.birbirimize destek olmamız gerekir..[/quote

:mymeka: denefle muhabbet koyulaşınca hani onu gördüm bayaa bildiğimiz kadın ee seni hiç görmedim şüphelendim napıym...........]
bu kelime ile sen olayın dışında kalıyorsun canım! hatta sen de bu şekilde düşünmüşsünki bana bu mesajı yazmışsın:
NE OLDU YA ORTALIK KARIŞMIŞ.CANIM KAHVE DELİSİ,GÜNDÜZÜN BENİM ARKADAŞIM .BAYANDIR.MERAK ETME.BENİ NASIL BİLİYOSAN ODA BENİM GİBİDİR.HATTA BENDENDE ŞAKACIDIR.BİZ ONLA TAKILIYOZ.SESİNİDE DUYDUM...BAYAN , BAYAN...:teselli:
dolayısıyla sana özür borcum falan yok. bu sitede bu ve bunun gibi hergün onlarca espri yapılıyo bu ne ki yapılanların yanında ayrıca bu sayfaya girenler yanlış anlıycak olsalar ki hiç sanmıyorum,bunlarıda yanlış anlayabilirler:
aşkımızımı kıskandın yoksa len
ben sizleride seviyemmmmmmmmmmmmmmŞeniz:1hug:

günaydın düzcemmmmmmmmmmmm
sapıgınız geldiiiiiiiiiiii:roflol:
benim yaptığım hata ne biliyomusun:
benim bu esprileri aramızdaki samimiyete güvenerek yapmış olmam.meğer biz aslında hiç okadar samimi olmamışız,
ben bunu görememişim arkadaşım.
konuyu uzatmak istemediğini yazmışsın.konuyu uzatmak istemeyen insan özelden 'mesajı silmeni istiyoruz arkadaşım hoşumuza gitmedi vs.. ' yazar, bende silerdim konu böylece uzamaz ve kapanırdı. siz küçük bi espriyi nerelere getirdiniz.
ben bu olanlara inanamıyorum. insanlar yaşadıkları herşeyden ders çıkartmalılar demekki neymiş;
1-samimi olduğunuz insanlar.size aynı samimiyeti duymayabilirler.
2-yapacağımız şakaları dostluğunuzdan ve sizi anlıyacaklarından emin olduktan sonra yapmalıyız
herkese sevgiler........

Son düzenleme:
canımcım, ben zaten konunun içindeyim...gündüzle aranıza girmişte degilim.eger gündüze lezzomusun deseydin, zaten konuya müdahele etmezdim.lezzomusunuz diye yazınca o laf banada gelmiş oluyo..konu hem gündüzü hemde beni ilgilendiriyor..evet sen şaka yapmış olabilirsin.ama bu sayfaya girenler farklı algılayabilirler...insanlar hata yapabiirler....hatanıda o yazmış oldugun yazıyı editleyerek yapabilirsin arkadaşım....gündüze özür dilemiş olabilirsin ama banada bir özür borcun var...artık bu konunun uzatılmasınıda istemiyorum...bizler düzceliyiz ve düzceliler arkadaş ve dostturlar.birbirimize destek olmamız gerekir..[/quote

:mymeka: denefle muhabbet koyulaşınca hani onu gördüm bayaa bildiğimiz kadın ee seni hiç görmedim şüphelendim napıym...........]
bu kelime ile sen olayın dışında kalıyorsun canım! hatta sen de bu şekilde düşünmüşsünki bana bu mesajı yazmışsın:
[/COLOR]
dolayısıyla sana özür borcum falan yok. bu sitede bu ve bunun gibi hergün onlarca espri yapılıyo bu ne ki yapılanların yanında ayrıca bu sayfaya girenler yanlış anlıycak olsalar ki hiç sanmıyorum,bunlarıda yanlış anlayabilirler:

benim bu esprileri aramızdaki samimiyete güvenerek yapmış olmam.meğer biz aslında hiç okadar samimi olmamışız,
konuyu uzatmak istemediğini yazmışsın.konuyu uzatmak istemeyen insan özelden 'mesajı silmeni istiyoruz arkadaşım hoşumuza gitmedi vs.. ' yazar, bende silerdim konu böylece uzamaz ve kapanırdı. siz küçük bi espriyi nerelere getirdiniz.
ben bu olanlara inanamıyorum. insanlar yaşadıkları herşeyden ders çıkartmalılar demekki neymiş;
2-yapacağımız şakaları dostluğunuzdan ve sizi anlıyacaklarından emin olduktan sonra yapmalıyız
herkese sevgiler........
ben gündüzün bayan oldugunu sölemekle olaya karışmış olmuyorum..sadece arkadaşca ve samimiyetimle bayan oldugunu ifade etmek istedim...öbür o lafından sonra bende işin içine girmiş oldum...beni olayın dışında tutmak isteyipte tersleyen sensin...gündüzle biz konuşmadık bile...bana diyorsunda pekala sen niye özelden mesaj atıp özür dilemedin.şaka var şaka var.tabiki burda hepimiz birbirimize şaka yaparız ama.insanların özel hayatına söylenen şakalar pek kaldırılacak gibi degil.bunun ne samimiyetle ne de arkadaşlıkla alakası var.sert yazılar yazarak kalbimi kıran yinede sensin..yoksa ben bu kadar konunun uzamasını hiç istemedim..özelden sende mesaj atabilirdin .özür dilenecek bişey görmediysende sen beni yanlış anlamışşın diye söleyebilirdin.kalp kırmak kolaydır ama kazanmak çok zordur arkadaşım.artık bu konuyu konuşmak istemiyorum.bana söz hakkı lütfen dogurma.iyi günler...

herkese sevgiler........
bu kadar............................

bu tatsız olay inşallah kapanmıştır ne durumlara düştük yawwwwwwbenneyaptımki
aramız düzelene kadar ne düzce81 sayfasına nede kk ya girmiyorum duyrulur
barış bayrakları çekilene kadar canlarım
bir laf dostluğumuzu bozacak sa ve düzelmiyecekse unutulmayacaksa
nayse haydi sizleri sulu sulu öptüm canlarŞeniz

senağlama senağlama

artık öteki siteme takılayım :çok üzgünüm:
görüşmek dileğiyle
kahve delisi arkadaşım & denef72

canım şakalara her zaman varımda yani işte o söz beni üzdü
neyse kalp kazanırken kırmayalım oldu ben dostlarımı hiç bir zaman kırmak istemem
inçiltmekte istemem
neyse artık ben unuttum sende unut güzel arkadaşlıklara doğru yeniden bir açılış yapalım
oldu şaka yapalım gene birbirimizede o tür laflardan olmamak şartıyla :1hug:Şeniz

kahve delisi aradaki buzlar erisin artık ne dersin
dost kazanmışken kaybetmek niye
destek olmak varken köstek olmak niye
fazla uzatmayalım garularrrrrrrr:roflol:
buzlar erimedikçe ben yokum düzce81 sayfasında artık
ben barış bayragını çekiyom
pdtkapft3qx7.gif

sizde çekmediğiniz sürece yokummmmmmmmmmsenağlama

Kötü Kazen evli barklı garılarız beeeeeeeeeeeeKötü Kazen
düştüğümüz hallere bak
sanki 10 yaşlarında çocuklar gibi davranıyoz Kötü Kazen
yazıklar olsun bizlere be yazıklar :kızgın:
vallah utandım halimden bir konuyu nerelere taşıdık be yawwwwwwwww:kızgın:

balayımızda akçakocadaydık tezel camping die bi yer var ınternet sıtesınden bakabılırsın ben cok begendım

düzce sayfasında yağış var sanırım bir
fırtına kopmuşa benziyor araştırmalarıma göre
umarım güneşiniz yeniden doğar
ğüneşin sıcaklığı üstünüze doğsun yansısın arkadaşlara.s.

Back
X