- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
Kızlar peki 3 boyutlu ultrasona gireniniz var mı? Girdiyseniz nerde girdiniz? Ben düzce araştırmaya gittim ama bakamadılar çünkü orda cihaz varmış ama bakacak kişi yokmuş
Şimdi öğrendiğim kadarıyla doktorum Zeki Bey hastaneden ayrılıyormuşçok üzüldüm kendisini çok seviyordum. Hayri Sivrikayada hangi doktoru tavsiye edersiniz?
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım:) daha çok yeni hamileyim ve doktor araştırması yapıyorum bana hayri sivrikaya daki doktorlar hakkında bilgi verir misiniz ?
ben ilknur hanıma gidiyorum doğuma yaklaşık on gün var.çok memnunum
sağlıklı bir şekilde bebiğinizi kucağınıza alırsınız inş....çok az kalmış doğuma ben de o günleri görecek miyim:) hala inanamıyorum bebişimin olacağına:)
cnm ben de bir türlü ayrıntılı ultrasona giremedim, araştırmada var diye duymuştum sonra aradım ona bakacak uzman yok dediler, 1 ay sonra tekrar aradım, uzman doktor var ama çok sıra var dediler, güneş tıpta da varmış, 100 lira ücreti, oraya gidecektim, o da benim gideceğim hafta bozulmuş, şimdi düzeldi mi bilmiyorum ama ben artık vazgeçtim, haftam da çok ilerledi zatenn..
bende bu sevdadan vazgeçtim canım :) boluya gideyim dedim ordaki sıra bana gelene kadar da doğururum zaten
saol bilgi verdiğin için daha fazla araştırmama gerek kalmadı
sağlıklı bir şekilde bebiğinizi kucağınıza alırsınız inş....çok az kalmış doğuma ben de o günleri görecek miyim:) hala inanamıyorum bebişimin olacağına:)
Kızlarrrr Eray bey ile ilk randevuma gittim dün. İnanın süper bi doktor.. o kadar ilgili ki..kesinlikle tavsiye ediyorum. Önceki doktorumu da çok seviyordum fakat bu denli ilgili olduğunu bilseydim ilk baştan beri Eray beyi tercih ederdim.
Bu arada Eray bey bebeğimin 30. haftada değil de 28. haftada olduğunu da söyledi.. zaten son adet tarihimi hatırlayamadığım için bunu sürekli dile getiriyordum. doğum iznime çıkıcam diye seviniyordum yaa
Bu arada bu topicdeki çoğu kişi Düzce'de yaşıyor anladığım kadarıyla.. Doğum çantası hazırlıyorum kızlar..şu pijama olayını çok aradım.ama lohusalar için olanlar hem çok pahalı hem de hiç hoş değil bence.. şu siteyi buldum siz de faydalanmak istersiniz belki..
Ürünleri bugün sipariş verdim. elime ulaşınca kaliteleri konusunda daha ayrıntılı bilgi veririm
PENYE MOOD - Online Alışveriş
cnm sevindim doktoruna beğenmene, önemli bişey gerçekten..ben de bu gün hastanedeydim, gebelik kolestazı varmış bende 30 haftadn sonra çıkıyormuş..pzt tekrar gidip tahlil yaptıracam bakalım, yine yüksek çıkarsa hasaneye yatabilirim, erken doğum riski de var..inşallah düzelir diye umut ediyorumm..benim de lohusa geceliği almam lazım, ama interntten beğenemiuorum da güvenemiyorum daa..düzce çarşıya bakacaktım bu gün aslında ama moralim çok bozulduğu için bakamadımm..bu senin gönderdiğin sitede lohusa geceliği yok ki sen hangi üründen aldınn??
Kızlar Düzce Hayri Sivrikaya Hastanesinde normal doğum yapanınız hiç mi yok?
Çok merak ediyorum tecrübelerinizi...:44:
cnm sevindim doktoruna beğenmene, önemli bişey gerçekten..ben de bu gün hastanedeydim, gebelik kolestazı varmış bende 30 haftadn sonra çıkıyormuş..pzt tekrar gidip tahlil yaptıracam bakalım, yine yüksek çıkarsa hasaneye yatabilirim, erken doğum riski de var..inşallah düzelir diye umut ediyorumm..benim de lohusa geceliği almam lazım, ama interntten beğenemiuorum da güvenemiyorum daa..düzce çarşıya bakacaktım bu gün aslında ama moralim çok bozulduğu için bakamadımm..bu senin gönderdiğin sitede lohusa geceliği yok ki sen hangi üründen aldınn??
canım durumun nedir? Tahlil sonuçların nasıl çıktı? Umarım herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?