düzce hayri sivrikaya'da doğum yapan ya da şu anda oraya devam eden arkadaşlarımm..

Ve hayri sivrikaya hastanesine gidiyorum doktorumda eray bey ve ben cok memnnunm devlet hastanesine gidipte orda kici kirik hemsirelerin lafini azarini dinlemektense cok daha iyi sartlar altinda stressiz bir dogun yapmayi planliyorum evet eray bey yeni geldi ve muthis ilgileniyor 19 yasindayim daha hamileyim 1 aylik sanki arkaasimmis gibi bu sezeryan konusuna gelince doktorumla konustum hastalar ne isterse biz onu yapiyoruz dedi sonucta hastalr istemedigi surece biz onlari normal doguma alamiyoruz dedi ama scimi yine bna birakti ben normal istiyorum bi aksilik olmass tabiki kulaktan dolma bilgilere inanamayin lutfennn hanimlarrrrrr

Kızlar peki 3 boyutlu ultrasona gireniniz var mı? Girdiyseniz nerde girdiniz? Ben düzce araştırmaya gittim ama bakamadılar çünkü orda cihaz varmış ama bakacak kişi yokmuş

Şimdi öğrendiğim kadarıyla doktorum Zeki Bey hastaneden ayrılıyormuş çok üzüldüm kendisini çok seviyordum. Hayri Sivrikayada hangi doktoru tavsiye edersiniz?

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım:) daha çok yeni hamileyim ve doktor araştırması yapıyorum bana hayri sivrikaya daki doktorlar hakkında bilgi verir misiniz ?

Kızlar peki 3 boyutlu ultrasona gireniniz var mı? Girdiyseniz nerde girdiniz? Ben düzce araştırmaya gittim ama bakamadılar çünkü orda cihaz varmış ama bakacak kişi yokmuş

cnm ben de bir türlü ayrıntılı ultrasona giremedim, araştırmada var diye duymuştum sonra aradım ona bakacak uzman yok dediler, 1 ay sonra tekrar aradım, uzman doktor var ama çok sıra var dediler, güneş tıpta da varmış, 100 lira ücreti, oraya gidecektim, o da benim gideceğim hafta bozulmuş, şimdi düzeldi mi bilmiyorum ama ben artık vazgeçtim, haftam da çok ilerledi zatenn..

Şimdi öğrendiğim kadarıyla doktorum Zeki Bey hastaneden ayrılıyormuş çok üzüldüm kendisini çok seviyordum. Hayri Sivrikayada hangi doktoru tavsiye edersiniz?

ben de ilknur hanıma gidiyorum, gayet memnunum..doğumumu da sivrikaya da yapmaya karar verdim..

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım:) daha çok yeni hamileyim ve doktor araştırması yapıyorum bana hayri sivrikaya daki doktorlar hakkında bilgi verir misiniz ?

ilknur hanımm ve eray bey sadece galiba; ben ilknur hanıma gdiyorum, memnunu şu anda..

ben normal doğumdan korktuğum için sezaryan düşünüyorum ilknur hanımda genç bir doktor diye biliyorum sezaryan konusunda birikimi nasıl bilmiyorum ?...ilknur hanım ın sezaryan yaptığı arkadaşlar var mı?Memnun kaldınız mı sezaryanından:)

sağlıklı bir şekilde bebiğinizi kucağınıza alırsınız inş....çok az kalmış doğuma ben de o günleri görecek miyim:) hala inanamıyorum bebişimin olacağına:)

canım benim.. ben de aynı duygular içindeyim. hala inanamıyorum :) sağlıklı sıhhatli al bebeğini kucağına inşallah.

Eray bey e giden yok mu aranızda? Nedense Eray bey hakkında hiç bilgiye ulaşamadım..

sağlıklı bir şekilde bebiğinizi kucağınıza alırsınız inş....çok az kalmış doğuma ben de o günleri görecek miyim:) hala inanamıyorum bebişimin olacağına:)

eray bey hakkında bende bilgi sahibi olmak istiyorum.....ilknur yada eray beye gidebilirim....eray beyin yada iknur hanımın sezaryan yaptığı arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba :)

mrb arkadaşlar.Ben de düzceliyim ama giresunda evliyim.Yaz tatili olduğu için yazın kontrollerime Eray beyle devam ediyorum,hayri sivrikaya da.Ben çok memnun kaldım.çok ilgileniyor.Doğumumu o yapmayacağı için benimle çok fazla ilgilenmez diye düşünmüştüm ama giresunda kendi doktorumdan bile daha çok ilgilendi.Hatta dün kanamam olmuştu biraz,sadece beni değil annemi de teselli etti:)Ben kendisini çok sevidm.Sanırım yeni gelmiş bu yüzden çok fazla bilinmiyor.Bütün özel hastaneler sezeryan yapmak istiyor ama siz istemedikten sonra normal olur..İnşallah sağlıklı ve hayırlı bebişleriniz olur...

Kızlarrrr Eray bey ile ilk randevuma gittim dün. İnanın süper bi doktor.. o kadar ilgili ki..kesinlikle tavsiye ediyorum. Önceki doktorumu da çok seviyordum fakat bu denli ilgili olduğunu bilseydim ilk baştan beri Eray beyi tercih ederdim.

Bu arada Eray bey bebeğimin 30. haftada değil de 28. haftada olduğunu da söyledi.. zaten son adet tarihimi hatırlayamadığım için bunu sürekli dile getiriyordum. doğum iznime çıkıcam diye seviniyordum yaa

Bu arada bu topicdeki çoğu kişi Düzce'de yaşıyor anladığım kadarıyla.. Doğum çantası hazırlıyorum kızlar..şu pijama olayını çok aradım.ama lohusalar için olanlar hem çok pahalı hem de hiç hoş değil bence.. şu siteyi buldum siz de faydalanmak istersiniz belki..

Ürünleri bugün sipariş verdim. elime ulaşınca kaliteleri konusunda daha ayrıntılı bilgi veririm

PENYE MOOD - Online Alışveriş

cnm sevindim doktoruna beğenmene, önemli bişey gerçekten..ben de bu gün hastanedeydim, gebelik kolestazı varmış bende 30 haftadn sonra çıkıyormuş..pzt tekrar gidip tahlil yaptıracam bakalım, yine yüksek çıkarsa hasaneye yatabilirim, erken doğum riski de var..inşallah düzelir diye umut ediyorumm..benim de lohusa geceliği almam lazım, ama interntten beğenemiuorum da güvenemiyorum daa..düzce çarşıya bakacaktım bu gün aslında ama moralim çok bozulduğu için bakamadımm..bu senin gönderdiğin sitede lohusa geceliği yok ki sen hangi üründen aldınn??

canım öncelikle geçmiş olsun içini ferah tut bişicik olmaz. kendini üzme bebeğin de hisseder..inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar.

bugün siparişim elime ulaştı ben bu kadar çabuk beklemiyordum açıkcası. ben pijama takımı aldım 100% cotton. tamamen önden düğmeli bir model. ama gecelikler de vardı muhtemelen benim gibi ilk önce ilerleyen sayfaları farkedememişsindir. ilerleyen sayfalar sağ üstte gösterilmiş. dur ben bakıp gecelik varsa link atayım sana. bu arada ürünün kalitesi mükemmel. bugün aynı markayı krem parktaki dagi,pierre cardin filan satan mağazada gördüm fiyatı 70 tlydi. ben 35 tlye aldım

Kızlar Düzce Hayri Sivrikaya Hastanesinde normal doğum yapanınız hiç mi yok?
Çok merak ediyorum tecrübelerinizi...:44:

Kızlar Düzce Hayri Sivrikaya Hastanesinde normal doğum yapanınız hiç mi yok?
Çok merak ediyorum tecrübelerinizi...:44:

bir tanıdığımın arkadaşı hayri sivri kayada normal doğum yapmış ama memnun kalmamış hemşireler tecrübesizmiş belki şimdi hemşireler değişmiştir yada tecrübe kazanmıştır bilemiyorum....seni de korkutmak istemem ama :)ben normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden normal yapmam heralde :)

canım durumun nedir? Tahlil sonuçların nasıl çıktı? Umarım herşey yolundadır..

canım durumun nedir? Tahlil sonuçların nasıl çıktı? Umarım herşey yolundadır..

cnm her iki güne bir ksn tshlili yspıldı, hep yükseldi değerler, sonra bi ilaç verdi doktor ursofalk diye, gebelik kolestazı için üretilmiş, onu alınca elimdeki ayağımdaki yaralar geçti, kaşıntı da geçti, şu anda kullanmaya devam ediyorum, arada bir kaşınıyor..salı günü tekrar tahlil yapılacak, bakalım normal değerlere dönmüş mü diye..öyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…