Düzeleceğine dair tüm inancımı yitirdim

Aslında ben bu yorumu konu sahibinin diğer konularını da göz önünde bulundurarak da yaptım. Bana da kendisine sormadan plan yapmasına takılmış gibi geldi bu olabilecek birsey, bana sormadan nasil plan yaparsin diye tartışmaya gerek olmayan bir konu bana göre.
İlk zamanlar bu kadar hersey için kavga edilerek heder edilmemeli. Sonra toparlaması zor olur.

Kimse 4 ayda degismez,siz taniyamamissiniz.
Pazar gunleri icin genelde plan yapilir zaten,siz esinizle ne yapacaktiniz da yapilan plani begenmediniz mesela?
Evet plan yapılır ama yengesini abisini arıyor gündüz. Müsait olup olmadıklarını soruyor. Ben gideceğimizi sabah öğreniyorum. Yapılan planı beğenmemek değil beni hiçe sayması. Çünkü ben O gel deyince gelip git deyince gidecekmişim.

Tartışma bu sebepten çıkmadı. Şehir dışına arabasıyla geziye götürecek kadar durumu var ama evin ihtiyaçlarına gelince kart ekside kart ödenmedi diyor hep. Kızdım kırıldım çünkü yengesini abisini arıyor müsait misiniz diye. Beni evde hiçe sayıyor. En azından ben böyle bir şey düşünüyorum ne dersin diye benimle paylaşabilir.

Buradaki sanki bu tek seferlik birsey degil gibi. Konu sahibi de kendini iyi ifade edememis aslinda. Bu sadece adamin evini ihmal etmesi, birileriyle bulusurken de esinin fikrini sormamasi degil bence... adam sanirim esini yok sayiyor. Kizimizin tepkisi buna. Konu sahibi bir yerde beni ezmeye calisiyor gibi bir sey soylemis cunku. Kizimiz sindirildigini dusunuyor.

Sizde daha en basinda bir “ben ezik degilim” dusuncesi var. Alttan alttan sizi durtuyor surekli. Daha yeni evlisiniz pek cok konunuz var evliliginizle ilgili. Her sorunun sorumlusu sizce esiniz olabilir mi? Biraz ozelestiri yapsaniz mesela?

Aynen öyle. Ben onun eşi değil sanki yan cantasıyım. Kendi kendine bi seyler bulur ben nasılsa gitmek zorundayım. Kendimi hiç iyi ifade edemiyorum kafam karmakarışık çaresizim

Sizde daha en basinda bir “ben ezik degilim” dusuncesi var. Alttan alttan sizi durtuyor surekli. Daha yeni evlisiniz pek cok konunuz var evliliginizle ilgili. Her sorunun sorumlusu sizce esiniz olabilir mi? Biraz ozelestiri yapsaniz mesela?
Çünkü bana en başında ben erkeğim bir adım öndeyim senin başında kocayım her şeyde beni dinlemek zorundasın diyen birisi. Defalarca konuştum evlilik güç savaşı değil biraz sende ılımlı ol diye. Ama o baskın karakter olmaya çalışıyor sürekli. Elbette benimde hatalarım vardır kendimi törpülemeye çalışıyorum zaten.

Planı eşiniz yapıp, size hic sormuyorsa orası ayrı hani sizin olmadığınız bir ortamda mevzu olurda siz de müsaitsiniz diye size o an sormamış diye düşündüm. Evin ihtiyaçlarını almamasi yanlış zaten o konuda. Ama bence bu konunun da dışında kendinizi de tahlil edin. Bir sürü konunuz var burda tüm hatayi eşinize yüklüyorsunuz. Sürekli beni ezecek düşüncesiyle önyargılı davranıyorsunuz bana kalırsa.

Actiginiz konulari soyle bastan bir okuyun bence. Gorumcelerin kinada istedigi muzik bile size dert,kayinvalidenizin sizi evine cagirmasi dert, esinizin aile iliskileri dert, esinizin ihanet meselesini hic soylemeyeyim onu bile bile evli olarak devam etmeniz esas dert o bence. Ama siz esas dert olmasi gerekene takilmayip baska sacmasapan her seye takan bir insansiniz. Tamam bu da sizin yapiniz olabilir ama boyle evlilik olmaz ki.

Ben gideceğimiz zaman öğreniyorum. Kendi kendine düşünüp yengesini abisini aramış. Benimle paylaşan yok. Bende zaten hatalarımın farkındayım kendimi törpülemeye çalışıyorum. Daha ılımlı nazik yaklaşıyorum. Bu seferde şımardı ona bağımlıyım sandı. İyice çekti kendini

Onu bile bile evlenmedim. 1 haftalık evliyken öğrendim. O konuların hepsinde %90 haklıyım ama suan anlatamayacak kadar Yorgun’um.

Onu bile bile evlenmedim. 1 haftalık evliyken öğrendim. O konuların hepsinde %90 haklıyım ama suan anlatamayacak kadar Yorgun’um.
Evet duzeltme yaptim,bile bile evli kalmaniz esas sorununuz. Ama siz bu sorununuzla yuzlesmek istemeyip eltilere gorumcelere sarmissiniz. Herkes size gore kotu,ama kendinize itiraf edemiyorsunuz ki esas kotu kisi esiniz olacak adam.

Hataniz evli kalmaniz,esinizin yaptigi her harekette aslinda aldatilmis oldugunuz akliniza geliyor. O adam ne yaparsa yapsin size yaranamaz bu sebeple.

Kimseye sarmıyorum. Unutmuştum unutmaya çalışıyordum. Eşim bu konuda bana yardımcı olmadı. Her tartısmada yaram kanadı. Düzeltmeye çabalamadı. Hem ihanete uğrayan hem çabalayan yine ben oldum. Bu sebepten de çok yorgunum gücüm yok artık

Haklı olmak değil mesele, aslında kafaya takılmayacak şeyleri kendinize dert etmeniz ve eğer yapıyorsanız bu meseleleri eşinize yansıtmanız.
Yedi yıllık evlilikten anladığım ufak tefek seylere haklı mıyım haksız mıyım diye takılmamak gerek. Siz biraz geç geldi diye eşinizi eve almadınız değil mi? Hayatı bu kadar zor yaşamamak lazım herşeyden önce kendi ruh sağlığınız için.

İste siz unuttunuz zannediyorsunuz ama bilincaltiniz unutmuyor. Esiniz ne konuda cabalayacak ki,aldatmis bitmis gitmis olay. Tekrar da aldatabilir. Bu konuyu kimse duzeltemez. Hem ihanete ugrayip hem cabalamaniz sizin seciminiz. Yapmasaydiniz der gecer kim olsa. Unutmayin,evliliginizin boyle talihsiz bir olayla sarsilmasi sanstir,lakin sizin bile isteye devam etmeniz ise sizin seciminizdir.

Yeminle artık gelin, damat görünce üzülüyorum..
Bu kızcağız ne hayal kırıklıkları yaşayacak kim bilir diye..
düğün arabalarının önüne atlayıp vazgeçmeye ikna timleri kuralım k.k ca.budaki vahim konulardan derlenmiş bir de cd ellerine oldu bittii

Bence esas olanlara takılırsa boşanması gerektiğini biliyor.

Sen eşini çok seviyordun çok güzel hayallerle evlendin ama aldatıldığını öğrendiğinde o büyü bozuldu sevgi kalmadı. İçten içe eşine karşı hırslısın, öfke dolusun. Haklısın da. Zor bir durum. Büyü bozulduğu gibi de artık işlerin rayına oturması çok zor. Bence hayatını daha fazla zindan etme. Boşan gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…