- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Yeniyken bole kavgalar cikiyosa esine degil kaynanana kaynpederine kizman lazm 4 aylik evli bi adamin kafasi anama gitmedk gelinlk yap muhabbetlerine calismaz hic sanmiyorum onu dolduran biri vardr aynisi basimdan gecti cunku esine iyilikle yaklas bosver ailelere gelmeyi gitmeyi evliligimizn tadini cikartalm de bence bu iste kaynana parmagi vareşimle anlaşamıyoruz. Sürekli bana baskı kurmaya çalışan , dediğini yaptırmak isteyen, ailesine gelinlik yapmamı bekleyen bencilin teki.
Kaç gündür tartışma üstüne tartışma zaten sogukluk vardı. Bugünde eltim kaynım eşim plan yapmışlar benim haberim yok(!). Ben ona her durumda uymak zorundaymısım. 1 haftadır markete gidelim evde bir şey kalmadı diyorum cevap yok. Deli gibi iş arıyorum alımlar seçimlere kadar durduruldu diyorlar piyasa zaten kötü. Ailem maddi manevi sürekli destek. Ona rağmen benim aileme su kadar gidiyoruz senin ailen şu kadar geliyor hesabında.
Bugün yine tartıştık. Çekti kapıyı çıktı gitti. Şehir dışına abisi yengesi çocuklar gezmeye gitmişler. Şu saat oldu evde hala yalnızım. Aileme bişey anlatamıyorum abimin boşanma süreciyle yeterince üzgünler. Ne yapacağımı bilmiyorum henüz 4 aylık evliyim.o kadar Yorgunum ki dilimde hep bir keşke .. keşke gözümü kapatıp açsam evlenmeden öncesine dönsem...
Aman çok çok dikkatli olun çocuk yapmayın derim. Alın karşınıza net konuşun ya düzelecek ya da bitecek üzmeyin kendinizi ama düzelse bile sanki bir kaç ay sonra yini aynı olur gibieşimle anlaşamıyoruz. Sürekli bana baskı kurmaya çalışan , dediğini yaptırmak isteyen, ailesine gelinlik yapmamı bekleyen bencilin teki.
Kaç gündür tartışma üstüne tartışma zaten sogukluk vardı. Bugünde eltim kaynım eşim plan yapmışlar benim haberim yok(!). Ben ona her durumda uymak zorundaymısım. 1 haftadır markete gidelim evde bir şey kalmadı diyorum cevap yok. Deli gibi iş arıyorum alımlar seçimlere kadar durduruldu diyorlar piyasa zaten kötü. Ailem maddi manevi sürekli destek. Ona rağmen benim aileme su kadar gidiyoruz senin ailen şu kadar geliyor hesabında.
Bugün yine tartıştık. Çekti kapıyı çıktı gitti. Şehir dışına abisi yengesi çocuklar gezmeye gitmişler. Şu saat oldu evde hala yalnızım. Aileme bişey anlatamıyorum abimin boşanma süreciyle yeterince üzgünler. Ne yapacağımı bilmiyorum henüz 4 aylık evliyim.o kadar Yorgunum ki dilimde hep bir keşke .. keşke gözümü kapatıp açsam evlenmeden öncesine dönsem...
Belki de yol yakınken ayrılmak en iyisidir.Bende dayanamıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
hersey rayina zamanla oturur birvirinizi tanidikca. alisirsiniz yada tahammul. edemwyip ayrilirsinz daha yeniii ne. denilse. bos yanieşimle anlaşamıyoruz. Sürekli bana baskı kurmaya çalışan , dediğini yaptırmak isteyen, ailesine gelinlik yapmamı bekleyen bencilin teki.
Kuzu siz ne yaptınız ? Baristiniz mi?Bence hiç kimseyle savaşa girme kocanı kendine bağla. Sinirden gebersende Güler yüzlü ol. Kendinden taviz verme tamam, görüşmek istemiyorsan ailesiyle görüşme ama eşinin senin yanında huzur bulmasını senin yanında gülmesini sağla. Ailesine hiç bir laf etme. Kocan dolduruşa geliyor belli. Aaaa ben onları çok severim de hatta ama görüşme yine. Onlar şu anda sizi kavga ettirerek amaçlarına ulaşıyorlar. Ellerine bu kozu verme. 4 aylık evlisin. Şimdi boşanmaya kalksan ileride yeni bir hayat kurmada sıkıntı yaşarsın. Madem kafan bulanık çocuk yapma. Boşanacaksan da sık dişini aradan en az 1 sene geçsin. Ama ben çok sorun göremedim. Eşini dolduruyorlar. Ne yap ne et adama Güler yüzlü sakin ol. Erkekler biraz salak aslında. Söyleneceksen de kızacaksan da senin ailen bana bu yaptı bana bunu etti deme. Filanca senin karına bunu yaptı, senin karına şunu dedi. Benim aslan gibi kocam var başımda! Haddini bilsin herkes... tarzında gaz ver. Benimkinde işe yaramıştı :)
Ya sizene sürekli konu açıyorsam okuma yorum yapma geç yaSürekli konu açıyorsunuz ya. Adam zaten evlenmeden belli etmiş kendini. Siz de kabul edip evlenmissiniz.
Dün akşam sakince konuştuk ilk defa tartışmadan herkes kozlarını paylaştı. Ve birbirimizi mutlu etmenin yollarını aramaya söz verdik bakalım zamana bıraktık birazda. Teşekkür ederim:)Kuzu siz ne yaptınız ? Baristiniz mi?
Birbirimizi öğrenip alışana kadar böyle olucak sanırım. Teşekkür ederim :)evliliğin ilk iki senesi sıkıntılı. hele ki ilk sene. biz de o dönem çok tartışmıştık ama sonra zamanla oturuyor. biraz sabır ve bol bol konuşmak lazım. erkekler bir söylenince anlamıyor, bin tekrarla dikte ettirmen lazım malesef
Keşke boşansaneşimle anlaşamıyoruz. Sürekli bana baskı kurmaya çalışan , dediğini yaptırmak isteyen, ailesine gelinlik yapmamı bekleyen bencilin teki.
Mahkemeyi bekliyoruz. Barışacak bir durum yok ki bizimki kumar derdi. hesapta 85 kuruş bırakmış. İnsafsız insan bir ekmek parası bırakır :)Kuzu siz ne yaptınız ? Baristiniz mi?
Sen mantıklı kızsın ayirmissindir ekmek paraniMahkemeyi bekliyoruz. Barışacak bir durum yok ki bizimki kumar derdi. hesapta 85 kuruş bırakmış. İnsafsız insan bir ekmek parası bırakır :)
Evin ekonomisini ben düzenliyordum. Ona bir yerden toplu para gelecekti. Geldi. Yaklaşık 3 buçuk saatte kumara gitti. Ekmek paramı ayırdığım için rahatım. O da bu evlilik benim hatam yüzünden bitiyor ceketimi alıp giderim dedi. Birikmiş alınmış hiç bir şeyin lafını etmedi. İyi de neyleyim yuvam yıkıldıSen mantıklı kızsın ayirmissindir ekmek paraniAma "yol yakınken" bu kararı almana sevinmedim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?