Düzeleceğine dair tüm inancımı yitirdim

Daha çok yenisiniz Canım konuş daha da soğumadan cicim ayları daha ben yanlış anlaşılmadan kaynaklı sıkıntı gibi anladım evde bişey olmamasını umursamaması ciddi sıkıntı benden tavsiye ev ihtiyaçlarını bitmeden şöyle azalınca bitmek Üzere dersen rahat edersin

Çocuk hiç düşünme canım, bir süre zamana bırak. Evlilikler en az 2 yılda oturur rayına. Daha boşanmak için erken bence , alıp karşına konuş olmadı ya düzelt kendini yada boşanalım de. Ona göre karar verirsin.

Yeniyken bole kavgalar cikiyosa esine degil kaynanana kaynpederine kizman lazm 4 aylik evli bi adamin kafasi anama gitmedk gelinlk yap muhabbetlerine calismaz hic sanmiyorum onu dolduran biri vardr aynisi basimdan gecti cunku esine iyilikle yaklas bosver ailelere gelmeyi gitmeyi evliligimizn tadini cikartalm de bence bu iste kaynana parmagi var

Bence hiç kimseyle savaşa girme kocanı kendine bağla. Sinirden gebersende Güler yüzlü ol. Kendinden taviz verme tamam, görüşmek istemiyorsan ailesiyle görüşme ama eşinin senin yanında huzur bulmasını senin yanında gülmesini sağla. Ailesine hiç bir laf etme. Kocan dolduruşa geliyor belli. Aaaa ben onları çok severim de hatta ama görüşme yine. Onlar şu anda sizi kavga ettirerek amaçlarına ulaşıyorlar. Ellerine bu kozu verme. 4 aylık evlisin. Şimdi boşanmaya kalksan ileride yeni bir hayat kurmada sıkıntı yaşarsın. Madem kafan bulanık çocuk yapma. Boşanacaksan da sık dişini aradan en az 1 sene geçsin. Ama ben çok sorun göremedim. Eşini dolduruyorlar. Ne yap ne et adama Güler yüzlü sakin ol. Erkekler biraz salak aslında. Söyleneceksen de kızacaksan da senin ailen bana bu yaptı bana bunu etti deme. Filanca senin karına bunu yaptı, senin karına şunu dedi. Benim aslan gibi kocam var başımda! Haddini bilsin herkes... tarzında gaz ver. Benimkinde işe yaramıştı :)

Aman çok çok dikkatli olun çocuk yapmayın derim. Alın karşınıza net konuşun ya düzelecek ya da bitecek üzmeyin kendinizi ama düzelse bile sanki bir kaç ay sonra yini aynı olur gibi

Sözü atma konusunda kararsızım
Nişanı atmalı mıyım
Düğün stresi mi
Yine kavga ettik
Düğüne iki hafta kala sorunlar
Düğüne bir ay kala çıkan problemler
O doğru kişi mi bilmiyorum
Vs vs...

Yukarıda yazdıklarım sizin evlilik öncesi açtığınız konu başlıkları. Konu içeriklerini okumak bile sizin en başından içinize sinmeyen, yanlış olduğunu bile bile yaptığınız bir evlilik olduğunu anlamaya yetiyor. Siz hala tanıyamamışım diyorsunuz.

O kadar çok tavsiye verildi ki size, ayrılmanız konusunda da öneride bulunanlar oldu. Ama siz hiç dinlemediniz, kendiniz de sorunları görmenize rağmen üstünü örttünüz, yeni problem çıkınca da buraya gelip konu açtınız.

Eminim birkaç yıl sonra da bebeğim olmasa bir dakika bile durmam bu adamla diye konu açmaya devam ediyor olacaksınız.

hersey rayina zamanla oturur birvirinizi tanidikca. alisirsiniz yada tahammul. edemwyip ayrilirsinz daha yeniii ne. denilse. bos yani

Sürekli konu açıyorsunuz ya. Adam zaten evlenmeden belli etmiş kendini. Siz de kabul edip evlenmissiniz.

Kuzu siz ne yaptınız ? Baristiniz mi?

Eski konularına baktım da böyle olacağı belliymiş en baştan
Adam bir anda değişmedi yani

evliliğin ilk iki senesi sıkıntılı. hele ki ilk sene. biz de o dönem çok tartışmıştık ama sonra zamanla oturuyor. biraz sabır ve bol bol konuşmak lazım. erkekler bir söylenince anlamıyor, bin tekrarla dikte ettirmen lazım malesef

Birbirimizi öğrenip alışana kadar böyle olucak sanırım. Teşekkür ederim :)

Yani sizde hiç mi suç yok..Her şey anlattığınız gibiyse esiniz tabi ki hatalı ama siz kendinize,dogrulariniza göre yorum yapıp kendinizi haklı gosteriyorsaniz olmaz..
Mutlaka eşiniz de sizin bir seyinizden rahatsız oluyor ki böyle davranıyor. .

Ya çok konuşuyorsunuz ya herkese, özellikle ailesine karşı çok eleştiri yapiyorsunuz yada hep benim ailem benim ailem diyorsunuz.

Mutlaka bir sebebi vardır. .Eşinden evinden huzur gören adam böyle davranmaz.

Son düzenleme:
Keşke boşansan

Sen mantıklı kızsın ayirmissindir ekmek parani Ama "yol yakınken" bu kararı almana sevinmedim degil
Evin ekonomisini ben düzenliyordum. Ona bir yerden toplu para gelecekti. Geldi. Yaklaşık 3 buçuk saatte kumara gitti. Ekmek paramı ayırdığım için rahatım. O da bu evlilik benim hatam yüzünden bitiyor ceketimi alıp giderim dedi. Birikmiş alınmış hiç bir şeyin lafını etmedi. İyi de neyleyim yuvam yıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…