- 29 Aralık 2010
- 8.423
- 23.891
- 548
- Konu Sahibi penceremden
Basiniz sagolsun penceremden, allah cennette kavustursun insallah sizi.Geçen sene bir evladımı kaybettim.Engelli olduğu için beraber baktık gündüz ben işe gittim babası gece işinden gelince baktı akşam ben işten gelince evladimla ilgilendim o ise gitti böyle 17 18 yıla yakın bir süre geçirdik.Evladim öldü eşim iş sevdasına düştü daha kırkı çıkmadan araba alacağım kredi çekeceğim vs eski işi yapmaya mecburdum ama geçen gündüzüm karışıyordu iyi değildim bakma sen benim idare ettiğime dedi.Babamda bende ne gerek var senin parayami ihtiyacın var vs dedik bayağı büyük tartışmalar yaşandı aramızda .Bu işi yapmayı yıllar öncesinden kafasına koymuştu hatta babasından kalan arsadan dolayı evi vardı kiradaydi onu satalım araba alalım vs bile diyordu bende saçmalama ne olacağı belli olmayan bir iş için evim satılır diyordum.Kafasina koydu buldu buluşturdu aldı kendinizde işe verdi dediğim gibi bir senedirde evi otel gibi kullanıyor duzelecegin yerde dahada saçmalıyor .Yılların birikimi artık insanda tükeniyor
Onceki yorumumda soylediklerim gecerli olsa da, siz de esiniz de cok zor seyler yasamissiniz. Evladinizin kaybi da cok yeni. Simdiye kadarki yasadiklarinizi degistireceginden degil veya ileride iliskinizin bambaska olacagini soylemiyorum tabi ama yine de bir sene filan bekleseniz mi bir karar almak icin? Hem kendinizi de iyice dinlemis olursunuz bu surecte. Cunku cok agir seyler yasamissiniz, ruh haliniz cok dalgalidir sizin de esinizin de diye tahmin ediyorum. Bir de ustune boyle buyuk bir karar almak icin dogru zaman olmayabilir, ama kendi sartlarinizi en iyi kendiniz bilirsiniz tabi.
Insallah iyisinizdir bu arada, sagliginiz sihhatiniz yerindedir.