duzelecekmiyim..

degismez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
48
53
38
İstanbul
Esimle alti yil sevgililik bir yil nisanlilik ve yedi yillik evlilik yasadik..ilk onceleri sevmiyordum pesimden cok kostu sevgisine inandirdi ve bende asik oldum sevdim. .

evlendik ilk aylar msn de yazismalarini yakaladim bocaladim affet dedi affettim.seviyordum ailem istememisti aile yapisindan dolayi ama ben ikna ettim..

bekar hayatindan kurtulamadi ikimizde calisiyoruz hafta sonu beraber biseyler yapalim dedikce her gun senin dibinde olamam dedi anlayis gostermek icin kendimi zorladim..

Kendi basina kararlar alir uygular hesap sorsam suclu olurdum..ilk bebegimi kaybettim.ikinciye hamileyken soguk davrandi sorguladim derdin ne dedim bisey olur diye yaklasamiyorum dedi..acikladim olmayacagini..

yedi aylik hamileyken erkek kardesini yanimiza alma plani yapmis bana en son soyledi.bende lohusa olucam delikanli adam ne isi var birde bana fikrimi sormadan nasil kendi kararini uygularsin aile degilmiyiz dedigimde benim ailem kardesim dedi.ozaman bende kardesible yasa dedim ciddi kavga ettik babamin evine gittim..uc bes gun sonra bayramdi barismak icin geldi vazgectim don eve dedi..bende kizim babasiz buyumesin diye ve duzelecegine inandigim icin dondum...

Kizimiz iki hucuk aylikti kardesi intihar etti kaybettik.tamamen ailevi sorunlar yuzunden.

kizim dort aylikti durduk yere tartisma cikartti ve cocuk kucagimdayken kafama yumruk atti bende terkettim..arkadaslari araya soktu...psikolojim bozuk tedavi olucam istersen evlilik
Danismanina gidelim dedi ben hep istedim kabul etmeyen adam kendisi istedi gittik..iki seans ve bir aylik ayriliktan sonra eve döndüm. .

danismanin bana cok faydasi oldu ama ona hic olmadi.bir sure iyi kavgasiz zaman gecirdik sonra yine insan icinde lan lun diye hitap etmeye ailemin yaninda sen kimsin sana hesapmi vericem
Tarzi kelimeler soylemeye basladi..

en son gecen sene whatsapta kadinlarla yazismalarini yakaladim..birisi liseden beri samimi oldugu evli ve cocuklu.digeri benim isyerimde calisip isten ayrilmis sehir degistirmis evli ve cocuklu..digeri de kendi calistigi firmanin karsisindan biri evlimi bekarmi bilmiyorum..yazismalarda canim hayatim askim gibi kelimeler.bosanalim dedim aileme karsi mahcup oldugum icin yuzum olmadigindan duyurmadan bosanip gideyim istedim..yalvar yakar pismanliklari yuvami yikmak istemiyorum deyisleri..belki de bendeki bagimlilik son kez oldugunu soyleyip devam ettim. gecen ay da facebookta o yazistiklarindan birisi hala ekli ben hepsini sildi diye dusunurken yakaladim niye silmedin dedim cocukluk arkadasim neden sileyim diye kendini hakli cikartmaya calisti.ayni zamanda whatsap sabah yuklenip aksam kaldiriliyor bunu kesfettim ve kiyamet koptu..bir ay ayni evin icinde iki yabanci olduk.babam sehir disindaydi
gelsin diye bekledim aciklamak için ve gecen hafta aileme anlattim hepsini.sagolsunlar yine de sahip çıktılar. 4 yasinda kizim var ve pazartesi davayi acacagim anlasmali bosanmayi baştan kabul etti..

bayramdan onceki gun yine yalvar yakar yuvami yikmak istemiyorum diyerek ikna etmeye calisti yine.artik karnim tok tabiki yalanlara.
velasil kelam tirnaklarimla igneden iplige kurdugum yuva sandigim emeklerimin bosa cikmasini hic hazmedemiyorum.icim aciyor sevmekten başka ne yaptim..neden boyle bi evlilik yasadim diye kendime kızıyorum. .dualarinizda bana da yer verin bu hastalikli seyden kurtulayim ve hayatim duzene girsin. .

Bu kadar affetmekle bile hata yapmışsın arkadaşım.Neyse geç olsunda güç olmasın yine en doğru kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun.

Kendin ve kızın için çok büyük bir adım atmışsın lütfen geri dönme. Çocuğum aile ortamında babasının yanında büyüsün diye mutsuz bir evliliği sürdürme. İnan çocuklarda mutsuz oluyor. Kendimden biliyorum. Çocukken yaşadığım şeyleri hala unutamıyorum. Keşke annem ayrılmış olsaydı diyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Allah içine ferahlık mutluluk huzur versin.

Sevgi ve fedakarlıktan başka bir şey yapmamışsınız evet, ama bu adam onu istemiyor, bu adam dayak istiyor, belasını arıyor. Şimdi istediğinin gerçeklesmesinin vakti gelmiş.

İnşallah bir an önce bu ömür törpüsünden kurtulur ve çok mutlu olursunuz.

Aynen gec oldu kendimden cok ödün verdim..psikologa da gittim.bana sen bagimlilik yasiyorsun dedi ve hakli yoksa normal insan bunlara katlanir yasarmiydi hic. onun icin kisilik bozuklugu var dedi burada anlatmadigim daha cok detay var çünkü. Hep keskelerim kalmasin kizim ilerde bana hesap sormasin diye dayanmaya calistim..tesekkurler yorumunuz icin.

arlanmaz herif, bide yalandan pişman oluyor. >En doğru kararı verdin farkındasın dimi, evliliğin sıkıntılıyken çocuk yapmanı doğru bulmadım sadece. Ama kendi ayakların üstünde dur şu arsızı sal gitsin . İnşallah iyiki bitti diyeceğin çok güzel bi hayatın olur

Su lafi ne dogru demisler.. zararin neresinden donersen kardir... cok guclu birisiniz inanin buna.. siz haddinden fazla taviz gostermissiniz ona zaten. Uzulmenizin nedeni de aliskanlik. Ve ihtiyaciniz olan tek sey ise zaman..

bi daha geri dönmezsen düzelirsin. o kadar sene iyi katlanmışsın

Evliligim ite kaka gidiyordu cocuk yapma karari aldigimizda ayrica 29 yasinda anne oldum..seviyordum sevdigim adamdan cocugum olsun diye düşündüm hic te pisman degilim.meslegim var allah saglik versin tek dilegim.kendi ailemde cocugum babasinin eksikligini hissetmeyecek zaten beraberkende varligini hissettirmiyordu.

Kızın ilerde hesap sormaz, anlatırsınız güzel güzel. Zaten yazdıklarınızdan yola çıkarak varlığı ile yokluğu bir gibi gördüm. Kucağınızda kızınız varken bile yumruk yemişsiniz. Ailenizin yanınızda olması çok güzel, çok şanslısınız Burada o kadar çok kişi var ki boşanmak istediği halde boşanamayan. Ya bir sosyal güvenceleri yok, ya aileleri karşı çıkıyor. Bunları da düşünün.
Ya bir erkeği bir kere affedersen yine yapıyor yine yapıyor bu değişmeyen bir gerçek.

Aynen afettmemek lazim ama kadinlari tutan hep ayni seyler.affetmeden zamaninda ayrilmis olsaydim icimde acabalarim kalacakti.boylesi icim rahat acabam yok.sadece icimde aci var neden bukadar verdim kendimden diye.dahasi olamaz zaten..tesekkurler yorumunuz icin.

Burda okuyoruz devamlı, hep yalvarıp yakarıyorlar ama sonuç yine hüsran oluyor. Sen çok bile şans vermişsin. Kızın içinde üzülme böylesi onun için daha sağlıklı bir ortam olacak.
Ailenin yanında olması da çok güzel. Umarım hayatın en kısa sürede yoluna girer hakkında hayırlısı olsun.

O acabalar olmadan boşanınca insan bir kere bile arkasına dönüp bakmıyor.
Ben elimden geleni yaptım demek önemli.
Geçmişte yaşananlar kolay silinmiyor hafızadan sadece geçti diyorsunuz en ufak hatırlatan bi ses bakış hemen aklınızda belirliyor kötü anılar.
Bebeğiniz ve kendiniz için en doğrusunu yapmışsnz.

En çok insanı şu düşündürüyor böyle karakterde bir insan kendini 6 yıl nasıl gizler nasıl belli etmez ya da flört aşamasında bu tarz şeyleri vardı da görmezden mi geldiniz çok zor bir durum hakkınızda hayırlısı olsun inş

Yuva olması için yuvayı kuracak koca olacak karşımızda ilk once benimkide aynı b.k sevgiliyken durmadan aldattı üç kuruş etmeyen kadınlarla.evlendikten sonra aldatmadı ama daha beter oldu kavgacı iftiracı başbaşa vakit geçirmek istemeyen durmadan yanımıza onu bunu çağıran sormadan plan yapan ve bana o... deyip ailemede kufur eden.bende senin gibi çok seviyordum ama şimdi nefret ediyorum ama boşanamıyorum 1 yıl dolmadan.eğer boşanırsan zamanla atlatırsın ve keşke daha önce boşansaydım dersin.

Merhaba sorumu mazur gorun lutfen nicin 1 yil dolmadan bosanamiyorsunuz? Benim arkadasim evlendikten 2 ay sonra bosanma davasi acti ve mahkemesi olacak. Sizim durumunuz farkli mi acaba o yuzden merak ettim sordum kusura bakmayin lutfen.

Çabalayan sadece biz oluyoruz nedense.adam olup bir mutlu edemeyense onlar.defalarca soz verip tutmayan yine onlar.gunlerdir hatasını anlayıp özür dilesin diye beklerken hatasını bana yukleyip ailesine kendini hiçbirşey yapmamış olarak ispatladı kendini.ne denilebilir ki artık.boyleleri ile evli kalmak hata.

1 yıl dolmadan dava açabiliyorsun ancak elinde delil varsa boşanabiliyorsun yoksa 1 yıl dolana kadar mahkeme devam ediyor . boşamıyor diye okudum yasaları.arkadaşınız ne kadar surede boşandı?

Allah yardimciniz olsun,ailenizde size tam destek ne guze..korkmayin ve bidaha sizi duzelecegine inandirmasina izin vermeyin,inceldigi yerden kopsun.

Alti yil sevgiliydik ama 15 gunde bir bulusurduk.tartismalar olurdu tabi ama kisa surerdi.evlilik surecinde de hep benim ugraslarimla duzen kurduk.dugune bir hafta kala ayrilma asamasina geldik.yillarima kiyamadim.strestendir dedim.ailemin israrina ragmen birakamadim.iste bunlari yasamam gözümün perdesinin inmesi lazimmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…