duzelecekmiyim..

Bence iyi ki affetmissiniz elinizden geleni yapmissiniz simdi acabaniz yok ve bu yuzden cok daha rahat toparlayacaksiniz.Ne yazik ki bu durumda cocuklar icin zor ama bence boyle bir karakterle buyumemesi cok daha dogru.Umarim hakettiginiz mutlulugu yakalarsiniz

Cunku kadin kolay kolay yuva yikan olmaz hele ki seviyorsa inanmak ister hep.bizimki okadar bosanmalardan donduk ailesine birini bile yansitmadi.simdi neden bosaniyoruz diyecek onlara cok merak ediyorum.yaptiklarini anlatacak karakter yok.daha da yazsam roman olacak seyler var ama be

Tesekkur ederim.bugun dava acmaya gidecektik persembeye kadar sirketten ayrilamazmis.persembeye kaldi.zaten cocugu ile ilgilenecek olsa ayni sokakta oturdugumuz halde bir kere geldi gormeye..cok dogru bi karar verdigime hic şüphem yok artik.

elinizden geleni yapmışsınız, tüm fedakarlığı tüm sabrı yeterince fazla fazla göstermişsiniz.. siz asla pişman olmazsınız bu ayrılıktan ama o ömrü billah pişman yaşayacak sizi tamamen kaybedince anlayacak

evet o pişman oldu daha da olacak. hala eskisi gibi üç beş gün ayrılık lafı eder yine geri dönerim diye düşünüyor . Ama bilmiyor ki geç te olsa maymun gözünü açtı.

dönecekseniz evden çıkmayın, çıktıysanız dönmeyin.
hata üstüne hata yapmışsınız eşiniz de sizin gitmelerinizi zerre umursamıyor.
nasıl olsa döneceksiniz.

dönecekseniz evden çıkmayın, çıktıysanız dönmeyin.
hata üstüne hata yapmışsınız eşiniz de sizin gitmelerinizi zerre umursamıyor.
nasıl olsa döneceksiniz.
Tabi ki dönmeyeceğim. Evet hep dönerek ona bu umursamazlığı ben verdim. Ama artık bitti bende dışardan birisi olsam aynı sizin gibi yorum yapardım.

Tabi ki dönmeyeceğim. Evet hep dönerek ona bu umursamazlığı ben verdim. Ama artık bitti bende dışardan birisi olsam aynı sizin gibi yorum yapardım.

sizi yargılamadım yanlış anlamayın, eşinizin olaya bakışını yazdım.
gitsin ne de olsa dönecek.
aldatırım ne de olsa affedecek.
dönmeyin elbette. hayata bir kez geliyor ve ömür dediğiniz dengesiz insanlara harcanmayacak kadar değerli.

Yok sizi yanlış anlamadım. Ben de onun öyle baktığının farkındayım. Zaten geçen yılki olaylar sırasında aynı şeyi o da söyledi ben yaptım ettim sen her seferinde affettin bende yine affeder diye olanları anlattım dedi ya utanmadan.

eh insanoğlu
suistimali de sever, arsızlığı da
yediği her herzeyi anlatıp affedileceği bir düşünce tarzına kapılmış (burada sizin etkiniz çok büyük)
şaşırdı kaldı yazık (oh olsun görsün anyayı konyayı)

Allah yardımcınız olsun

Okurken sonunun ne yapsam, ayrılmalı mıyım? vb gibi bir şey ile bitmesinden endişe ettim doğrusu...
Gerçekten bunca affetmeniz bile büyük hata.

Ama sonunda ayrılmaya karar vermeniz ve kararlı olmanıza çoook sevindim.
Kızınız için de sizin için de çok sevindim. en doğrusu bu.
güzel haberlerinizi okuruz inşallah..

Bir şeyi bir kez yapan maalesef yine yapıyor, affetmek sadece göz yummaktır. Umarım kararınızın arkasında durabilirsiniz. Belki ilk zamanlar zor gelecek size ama her şey düzene oturduğunda ne kadar doğru ve geç kalmış bir karar verdiğinizi siz de anlayacaksınız.

Allah yardimcin olsun...
Tek diyebilecegim sey, kararindan donme. Olumlu da olsa olumsuz da olsa verdigin her kararin arkasinda dur. Yoksa esinden bir farkin kalmaz

Allah yardimcin olsun...
Tek diyebilecegim sey, kararindan donme. Olumlu da olsa olumsuz da olsa verdigin her kararin arkasinda dur. Yoksa esinden bir farkin kalmaz

aynen teşekkür ederim. Kararım net ve kesin artık oda kabullendi bundan sonra ikna edilmeme imkan yok.inşallah perşembe günü davayı açıyoruz ve Allahın izni ile mutlu olacağıma eminim.

Haklısınız nedense artık tecrübe ettiğimden midir nedir değişir mi düzelir mi diye sorgulayanlara kesinlikle değişmez diyesim geliyor. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur.. Değiştim diyerek belki bir süre düzgün davranıyorlar sonra yine ilk fırsatta patlak veriyor.

ilk hata yaptığında gerçekten burnunu sürttürüp dönmeseydin belki düzene girerdi ama sen onun hastalığını sapıklığını karnı burnunda affederek kutsamışsın bu beladan kurtul elini öp başına koy başka da bir şey isteme böyle hayat olmaz olsun bırak gitsin

Bence sizinki ona bağımlılık değil sadece normalin üstünde tahammül ve sabir cizginiz var bunun sebebi verdiginiz zaman kiymet ve evladiniz olmuş bunlar geçerli sebepler ancak yeter.Guclu ve kararlı olmanizi dilerim. ..geçmiş olsun

evet ben çok sabrettim değer verdim, bazen bakıyorum gün içinde eşi aramadı diye kaç gün trip atan arakadaşlarım var. Ben çok önemli şeyleri bile problem etsem kötü oldum onun gözünde..evli adamın sabahlara kadar evli arkadaşlarının evinde ne işi var mesela. onunla ben onun gözünde hiç biz olamadık.. detayım haklı sebeplerim daha da çok konumda yazdıklarımdan . Allah hayırlısı ile en acilinden bitmesini nasip etsin başka bir şey düşünemiyorum şu an..

Benimkisi 2 gun önce bana haber vermeden her zaman beraber vakit geçirdiğimiz ailesi ile yemeğe çıkıyor bende saat geç olunca arıyorum gelmeyecek misin eve diye.Ne gelicem ben ailemleyim sen artık gelemeyeceksin yanımıza zaten o kadar yaptığından soylediğinden sonra gelmeye utanmayacakmısın ailemi istemiyorsun ya dedi ve benim ailem çok değerli sen onların yanında hiçsin dedi bana ya sanki ben aileni istemiyorum dedim goruşmeyeceğim gelmesinler falan dedim şaka gibi ya.Asıl kendisi durmadan benim ailemin arkasından lac edip duruyordu kendi ailesinden benimle ve ailemle ilgilenecek zamanı yoktu bende dedim her boş zamanımızda ailenle mi goruşeceğiz bana da vakit ayır ailemede dedim 1 ay önce tamam dedi ama hala aynı.arife günüde sakince konuşurken ben c o birden kavga çıkardı bana ve aileme çok ağır kelimeler etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…