duzelecekmiyim..

Al işte aileleri madem bu kadar kıymetliydi ne demeye kızların hayatını karartır ki bu adamlar. Benim bir de hazmedemdiğim alkolik babası sessiz sakin annesi kardeşimden ayrı tutmadığım kız kardeşi var hepsini sahiplendim değr verdim.Bir gün olsun ailen şöyle böyle demedim.. Benim ailem hem maddi hem manevi destekte bulundu. bana değer vermediğini ailem sonuna kadar gördü.Bizim aileler yüzünden değil tamamen onun yaşattıkları yüzünden bu aşamalara geldik..

Aynı bende belki sinirle ailesine laf etmiş olabilirim istemeden ama o bana ve benim aileme laf ettikten küfür ettikten sonra o da.Yoksa bende kızını ve kardeşini çok seviyorum kayınvalidemide sevgili doneminde pek sevememiştim ama şimdi onuda seviyorum ama benim eşim çok ayrım yapıyor evli bir adam gibi davranmıyor.surekli kardeşi yada arkadaşları ile vakit geçirmek istiyor.benimle başbaşa eskisi gibi hiçbirşey yapmak istemiyor.benim ailem çağırınca bakarız ederiz falan diyor ayrıcada bana sormadan plan yapıyor durmadan.yorgunmuyum hastamıyım umrunda değil.Eve birilerinin geleceğini yada dışarı çıkacağımızı herkesten sonra ben öğreniyorum.Yoksa bende seviyorum kalabalık hoş sohbet ortamları ama her zaman her zamanda olunca kendimi evli değil arkadaş gibi hissediyorum eşimle.zaten sevgililik donemimizde çok buyuk sorunlar atlattık istediğim sadece değer verildiğimi sevildiğimi görmek.Sadece duşunceli ve ilgili davranacak.onuda yapamıyor.Benimde ailem her zaman tam destek oldu evlenmememizi istemelerine rağmen.Evlenince de damadı gibi değil oğulu gibi davrandı annem kardeşlerimde abi abi dediler hep ama kotu oldu ailem.Şimdide eşim kendi suçlarını bastırmak için beni çileden çıkartıp bağırarak ve hakaret ederek olan konuşmalarını ses kaydı yapıp ailesine dinletmiş.Asıl olay bana o... demesi ve aileme kufurler etmesiydi ama sorun ben onun ailesini istemiyormuşum gibi oldu.Ben artık çok yoruldum laf anlatmaktan kendimi ifade edememekten.Ailemin yanında sen hiçsin demek ne demek oluyor anlamıyorum.Benimle evlenerek aile olmadı mı ki acaba?Hala karısı olarak görmüyor beni düşünmüyor ve umrunda değilim.Bu kadar ilgisizlikle ve saygısızlıkla zaten evlilik olmaz.Hergun aileyle arkadaşlarla dışarılarda gezmeyle yemeyle içmeylede olmaz.Bende bilirdim kafama göre plan yapmasını ama ben hiçbir zaman ona sormadan yapmadım plan falan.Agresif ve düşüncesiz bir adamla evli olmak çok zormuş gerçektende.

Birseyi merak ettim .. acaba esinizin aile yapisi cokmu kötüydü ki kardesinide yanina almak istedi o bile intihar etmis .. kendiside yok düzelmem icin suraya buraya gidelim demis .. aile cocuklarin psikolojisini bozmus olabilirmi?

Arkadaşım evlilik diye bişey yokmuş ki insan bir sefer affedilir hadi on kere affetmişsin sanada yazık değilmi bukadar neden sıkıntı çektin boşan kurtul gitsin kimşe yazışmak istiyorsa yazışsın pislik

Birseyi merak ettim .. acaba esinizin aile yapisi cokmu kötüydü ki kardesinide yanina almak istedi o bile intihar etmis .. kendiside yok düzelmem icin suraya buraya gidelim demis .. aile cocuklarin psikolojisini bozmus olabilirmi?

Aile yapisindan tabiki kendisi duzelmek istedigi icin gidelim demedi ani kurtarmak ocin ve ben yillardir istedigim için baska turlu donmeyecegimi affetmeyecegimi bildiginden gitti.onda da iki seans sonra ben eve donunce gitmeye daha gerek yok ben hatalarimi anladim dedi ama hep ayni yerde saydi.duzelmek icin cabasi olmadi daha baska..

Valla ayni bizimkinin karakteriymis..arkadaslari cagirsa hic hayiri olmaz isim var ya da yorgunum demezdi saat kac olursa olsun gider..ben birsey istesem hic degerim olmadigindan onemsemez..benim ailemle akrabamla arkadaslarimla olacak hicbir organizasyona katilmak istemez katilsa bile gonulsuz oldugundan sorun cikartir.kardesimin dugunune nisanina bile misafir gibi gec gelmeler.kafasina gore planlar yapar misafir cagirir ben en son duyarim..gecenin bir saati davet eder e ben calisiyorum kucuk cocuk var ise gidip gelmek icin benim hergun 3 saatim yollarda geciyor neredeyse.sonra ben misafir sevmiyormusum diye soylemedigi laf kalmaz.. mantikli zamanlarda gelen herkese kapim acik hizmetim hurmetim sonsuz..sanmayinki gece geliyorlar diye surat yaparim yine elimden geldigince ilgilenirim..arkadaslara gideriz birkac saatle kalkmaz ki gittigi yerden eve donmek bilmez...hamileyken bile arkadaslarin evinde uyuklardim gec saatlere kadar oyun oynadiklari icin..hadi derim tamam der kalkmaz kac defa israr ederim gec oldu gidelimmi artik diye bu sefer tartisma cikartir insan icinde rencide eder..ayy ayy hic unutmam bi organizasyondayiz sigara ver lan dedi bana hic tanimadigim insan sok oldu bana bir bakisi vardiki yerin dibine gectim..daha neler neler..o da yanimizdayken kaynanama dedim bir gun kahvaltida anne bak ailemin yaninda bile bana saygisizlik yapiyor yeter artik dayanamiyorum dedim .kadin dedi hakkimi helal etmem bu kiza tek laf soylemeyeceksin heleki ailesinin yaninda dedi ..o da kimse karisamaz istedigimi soylerim dedi..

Aynılarmış cidden.Ama senin kvde yanındaymış en azından.Bende o da yok hep oğluna hak verir haksız olduğu halde hem kv hem kaynım.Her zaman savunmaya hazırlar maşallah.Aslında haklı olduğumun herkes farkında ama eşim ağır laflar konuşup sakin sakin konuşur başta bende söylenirim hakkımı savunurum o sustukça ben daha da sinirlenirim biraz sesimi yukseltirim arada.O yüzden haklıyken beni haksız duruma düşürür eşim.Birde olayları farklı anlatır kendini aklamak için özür dilememek için işin içinden kendini çıkarmak için.

Dilerim cok cok mutlu olursunuz. Esiniz su an narkoz almis da ameliyata giriyormus gibi ama elbet narkozun da etkisi gececek ve cok pisman olacak ama is isten gecmis olacak.
Insani en cok da yuvam kocam hayat arkadasim diye deger verip de onun tarafindan deger gormemek uzuyor. Boyle seyleri okuyunca insan kendini ve gecmisini goruyor. Yazik etmis esiniz. Oysa her seyiniz varmis ama adam da karakter olmadiktan sonra... Bile bile koca bir mutlulugu kacirmis. Yavrunuza sIkI sIkI sarilin, o sizin en buyuk yasam kaynaginiz olacak. Ikinizin de cok mutlu olmasini dilerim.

Allah razi olsun.inanin burada sizin gibi farkli bakis acilarindan destek gordukce daha da emin oluyorum iyi bir karar olduguna..cunku indani boyle evlilikler kendinden supheye dusuruyor.acaba adamin yasadigi hayat normalmi benim yerimde baskasi olsa olaylara nasil bakardi diye..hatta en son konusmamizda dedigi sey de aynen şu; bu yasadiklarimizi disardan birisine anlatsam yuzde yuz beni hakli bulur dedi...saka gibi ama gercek.

Ben de boyle biriyle evliydim. Okuyunca bizi gordum yazdiklarinizdan. O tipler kendinde hata gormezler. Ben bosandim. Aradan uc yil gectikten sonra gecen cocugun okulunu bahaneedip mail atmis. Ikimiz de inatlarimiz yuzunden sacma sapan bir hayat yasiyoruz demis. Hala yaptiklarinda bana da hata payi cikariyor. Degismezler inanin. Oysa bizim de yasadiklarimiz sizin yasadiklarinizdan farksizdi. Pismanim bile diyemiyor. Beni de bir sekilde olayin icine sokmaya calisiyor. Maili okuyunca hic degismemis dedim. Cocuk olmasaydi ben de o kadar yil devam etmezdim. Ama tek tarafli da yurumuyor evlilik. Diger tarafin da fedakarlik yapmasi lazim. Hic uzulmeyin. Arkaniza bile bakmayin. Cocuklar anliyorkar buyuyunce merak etmeyin. Yeter ki siz mutlu olun. Siz mutlu olursaniz evladiniz da mutlu oluyor.

Kurtulunca arkama bakmayacagim kesin.ben kizimla cok mutluyum ailemde yanimda sagliktan baska ne isterimki.ailesi daha bugu duymus arayacaklarmis bende dedim aramasinlar boşuna benim ailem az mi uzuldu
Simdi sira onlarda. .pisman ama gururundan burnu dusse almaz.kapimda kopek olsa dönmem. ..beni benden alacakti sonunda.ben dedim kizina nasil babalik yapacagin sana kalmis.nezaman istersen görebilirsin o da kizimin psikolojisi icin.bayramin birinci gunu aldi birkac saat sonra ayni sokakta olmamiza ragmen gelip gormedi..yalandan ariyor bugün okula gitti mi diye..okul acildi ihtiyaclarini soruyor.babaligini elestirmek istemiyorum ama ne koca olabildi ne baba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…