Çok iyiydi vallaBu kadar zorunuza neden gidiyur diye baktım zaten kaynanam yaşındasınız ondanmis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyiydi vallaBu kadar zorunuza neden gidiyur diye baktım zaten kaynanam yaşındasınız ondanmis![]()
Bende diyorum neden anlaştılar bir sorunun kocada olduğunu anlamayan kişi daha anne o benim karım diyemeyen adamların kvdem sorunlu diyen karılarıHesabiniz ceza alırsınız diye uygunsuz yorumlar var yukarıda başıma geldi ondan![]()
Senin kocalarla alıp veremediğin nedir valla merak ettim . Tamam bi senin kocan koca hadi şimdi git burdanBende diyorum neden anlaştılar bir sorunun kocada olduğunu anlamayan kişi daha anne o benim karım diyemeyen adamların kvdem sorunlu diyen karıları
Kvden yaşinda olunca ne oluyormuş bunun benim zoruma gideceğinimi düşündün neyse beni ezdiren bi kocam yok en azından senin gibi gencecik yaşta kıyamamBu kadar zorunuza neden gidiyur diye baktım zaten kaynanam yaşındasınız ondanmis![]()
Biraz daha gez feyz alırsın belki dertsizlikten boş dertler üretip ühüü en madur benim havaları kocalar yiyor mu dicem ama belli ki hiç umursamıyorBakın size kaçıncı kez iyi akşamlar dedim gayretle bana hala laf yetiştiriyorsunuz. Bam teli çok komiksiniz gerçekten şimdi sayfanıza baktımda sarı saçın hakkını vermişsiniz ama yakışmak konusunda değil tamamen kafa konusundatekrar tekrar tekrar İYİ AKŞAMLAR
Kvden yaşinda olunca ne oluyormuş bunun benim zoruma gideceğinimi düşündün neyse beni ezdiren bi kocam yok en azından senin gibi gencecik yaşta kıyamam
Sana bişey diyim mi OKB bile pskologda bir yeri adı var senin bu kafanın hiç tutulacak yanı yok anlamıyorum neyin kafası bu kardeşim kocaları kötüleyip duruyorsun. Kayınvalidenin kötülüğü biletini kocaya neden kesersin. Ha kocada yapıyorsa bişey diyemem ama kaç kez kocam iyi herşeyin farkında diyorum seviye koydu ailesine diyorum yinede kv iyi koca kötü bi git yaBiraz daha gez feyz alırsın belki dertsizlikten boş dertler üretip ühüü en madur benim havaları kocalar yiyor mu dicem ama belli ki hiç umursamıyor![]()
Öğk geldi hadsizliğinizden, zaten bir baltaya sap olamamış insanlar kişisel olarak milletin yok saçıyla başıyla yaşıyla uğraşır. Siz gencecik takılmaya devam o zaman daha çokk yolunuz var kaynanalarla dertlenecek, bol şanslar cicişlerÇok iyiydi valla![]()

Herşeyin farkında demek o zaman sana kvdenin yaptıklarını gayet doğal karşılıyor her yazdığın ayrı acı üzüldüm senin adınaSana bişey diyim mi OKB bile pskologda bir yeri adı var senin bu kafanın hiç tutulacak yanı yok anlamıyorum neyin kafası bu kardeşim kocaları kötüleyip duruyorsun. Kayınvalidenin kötülüğü biletini kocaya neden kesersin. Ha kocada yapıyorsa bişey diyemem ama kaç kez kocam iyi herşeyin farkında diyorum seviye koydu ailesine diyorum yinede kv iyi koca kötü bi git ya
Boş bir insan dahaÖğk geldi hadsizliğinizden, zaten bir baltaya sap olamamış insanlar kişisel olarak milletin yok saçıyla başıyla yaşıyla uğraşır. Siz gencecik takılmaya devam o zaman daha çokk yolunuz var kaynanalarla dertlenecek, bol şanslar cicişler![]()
Vala sen bence kendine üzül bırak beni sen üzüldün bana ben sana acıdım valla bak. Neyse iyi akşamlar valla sal beni bi yaHerşeyin farkında demek o zaman sana kvdenin yaptıklarını gayet doğal karşılıyor her yazdığın ayrı acı üzüldüm senin adına
Siz daha kendi dilinizi yazmaktan, kendi dilinizde kendinizi ifade etmekten acizken başkalarına boş insan demek biraz hadsizlik değil mi?Boş bir insan daha![]()
Sen ne anlatıyorsun ya yazdıklarımı sen anlamadıysan benim sorunum mu anlayıp yazanlarda var bi sen eksiktin hadi başka sayfayaSiz daha kendi dilinizi yazmaktan, kendi dilinizde kendinizi ifade etmekten acizken başkalarına boş insan demek biraz hadsizlik değil mi?
Hadi bana da deyin sonra görelim şenlikleri.
Yazacaksın anlamıyacak zaten boşverSiz daha kendi dilinizi yazmaktan, kendi dilinizde kendinizi ifade etmekten acizken başkalarına boş insan demek biraz hadsizlik değil mi?
Hadi bana da deyin sonra görelim şenlikleri.
Yazdıklarınızı okudukça kendi boşluğumla aşırı mutluyum şuan, yaşasın boşlukBoş bir insan daha![]()
Ne arsız birisin ya kaç kez git diyorum hala laf yazıyorsun tamam bi akıllı sensin pardon kocan ve senYazacaksın anlamıyacak zaten boşverboş diyende o kadar dolu ki kvdenin taaa 2024 de yaptığı şeyi yazıyor yani düşün nasıl bir doluluk
![]()
Git biraz kitap oku. Bu hakaretleri de kaynana yap hadi...Sen gerizekalımısın yada taklitmi ediyorsun düzenlemekle kopyala yapıştıt en fazla arasında 1 saniye vardır canım onu değilde yeni açmak istedi takıldığında şey bumu sadece.evet boş saatim ev hanımıyım gündüzleri evimle ilgilenince akşam yapıcak pek bişeyim yok kalmıyor o yüzden vaktim çok sizinde çok ki buralara giriyorsunuz
Ben anlamadım evet… Kendinin bu kadar farkında olmayan nadir insan vardır.Sen ne anlatıyorsun ya yazdıklarımı sen anlamadıysan benim sorunum mu anlayıp yazanlarda var bi sen eksiktin hadi başka sayfaya