Tüm aklı selim üyeleri konunuzdan göndereceginize ,bir kez daha önerilerini okuyun ve düşünün.
Tamam canım kocamda kocamGit biraz kitap oku. Bu hakaretleri de kaynana yap hadi...
Kocan etkisiz eleman, konuya yorumumu da bırakayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm aklı selim üyeleri konunuzdan göndereceginize ,bir kez daha önerilerini okuyun ve düşünün.
Tamam canım kocamda kocamGit biraz kitap oku. Bu hakaretleri de kaynana yap hadi...
Kocan etkisiz eleman, konuya yorumumu da bırakayım.
Sen oku küpe yap kulağınaTüm aklı selim üyeleri konunuzdan göndereceginize ,bir kez daha önerilerini okuyun ve düşünün.
Ben anlamamışımYazacaksın anlamıyacak zaten boşverboş diyende o kadar dolu ki kvdenin taaa 2024 de yaptığı şeyi yazıyor yani düşün nasıl bir doluluk
![]()
İstediğim yere yazma özgürlüğüm var babanın malı değil siteNe arsız birisin ya kaç kez git diyorum hala laf yazıyorsun tamam bi akıllı sensin pardon kocan ve sen![]()
Bizim oralarda bi laf vardır HOŞTBen anlamamışım![]()
Tabiki değil ilk defa bişeyi doğru söyledin babamın sayfası değil ama benim açtığım konun altına yazmanı istememek benim hakkım ama arsız birine laf anlatamam şimdi bu size son yazısım istediğinizi yazsanızda size cevap vermicem fazla bile verdim.İstediğim yere yazma özgürlüğüm var babanın malı değil site
Sizin oralar gecekondu mahallesi falan oluyor sanırım. Bizim buralarda insanlar birbirine saygılı.Bizim oralarda bi laf vardır HOŞT
Ne mutlu sana elit insanSizin oralar gecekondu mahallesi falan oluyor sanırım. Bizim buralarda insanlar birbirine saygılı.
Evet. Çok düzgün, çok eğitimli, kendini çok geliştirmiş insanlar var bu sitede. Bir de arada sizin gibiler düşüyor işte. Neyse ki uzun süre barınamıyorsunuz genelde. Habitatınız değil tabi.Ne mutlu sana elit insanelitliğe bak kadınlar kulübü sitesinde
Bak kibar feyzo buda sana son yazısım daha ne yazarsan yaz asla cevap veremicemSizin oralar gecekondu mahallesi falan oluyor sanırım. Bizim buralarda insanlar birbirine saygılı.
Yav he he he sensin yürü be kim tutar seni. Okumuşun cahili daha tehlikelidirEvet. Çok düzgün, çok eğitimli, kendini çok geliştirmiş insanlar var bu sitede. Bir de arada sizin gibiler düşüyor işte. Neyse ki uzun süre barınamıyorsunuz genelde. Habitatınız değil tabi.
Keşke sen de okusaydın. Tek derdin kayınvalide olmazdı.Yav he he he sensin yürü be kim tutar seni. Okumuşun cahili daha tehlikelidir
En azından yazabilirdiKeşke sen de okusaydın? Tek derdin kayınvalide olmazdı.
Nerden biliyorsun okumadığımıKeşke sen de okusaydın. Tek derdin kayınvalide olmazdı.
ÜslubundanNerden biliyorsun okumadığımı
Arsızlığında bi sınırı var ya ben en azından yazamıyorum sen anlamıyorsun onu napıcazEn azından yazabilirdi![]()
Kvde nasılda sallamıyor seni bütün hıncın bundan dimi saksı değilim ben diye git ağla bence ciddiye alır belkiArsızlığında bi sınırı var ya ben en azından yazamıyorum sen anlamıyorsun onu napıcaz![]()
İşte biz de cahile anlatmaya çalışıyoruz ama zor oluyor haliyle.Bak kibar feyzo buda sana son yazısım daha ne yazarsan yaz asla cevap veremicem
Cahille laf anlatması zor derler bnce en çok arsıza anlatması zor
Sen var ya gerçekten gördüğüm en cahil insansın saksı ne yaKvde nasılda sallamıyor seni bütün hıncın bundan dimi saksı değilim ben diye git ağla bence ciddiye alır belki![]()