Gebeliğe Hazırlık Düzenli adet gecikince Bir sonraki ay gebelik ihtimali artar mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

uyutucu6

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
176
113
18
29
Merhaba arkadaşlar ben tecrübeli tanıdıklardan bir bilgi aldım size de sormak istiyorum. Normalde adet düzenli bir insan mesela bu ay gecikti. Diğer ay gebelik ihtimali çok çok artıyormuş. Bilimsel bi dayanağı var mı bilmiyorum ama bunu çok fazla kişiden duydum. Benim adetim geçen ay nerdeyse 10 gün gecikti. Ve bu ay yumurtlama belirtilerini çok çok erken gördüm. Bilen duyan var mı acaba ?

Açıkçası ben daha önce gebelik düşünmediğim için hiç dikkat etmemiştim. Ama bu ay deneyimlerimi söyleyim size. Kasıklarda batma, akıntıda yoğunluk ve bel ağrısı. Geçen aylarda kasıklarda batma ve akıntı yoğunluğunu yaşadığımı hatırlıyorum.

Ben de duymuştum canım hatta eskilerde bununla ilgili açılan bi konu vardı onu da okumuştum. Düzenli adet gören biri adet düzensizliği yaşıyosa vücut gebelik için kendine yeni bir döngü oluşturuyo diye okumuştum. Ama hemen sonraki ay değil de bir kaç içerisinde gebelik oluşuyo diye biliyorum. 1 ay sonra da olabilir 3 ay sonra da. Umarım güzel haberi alırsın bu ay

Teşekkür ederim birinden daha bu bilgiyi duymak güzel

Beni de heyecanlandırdı bu şimdiyıllar sonra ilk kez 27.gun regl oldum gecen ay, üç gün gecikme de sayılır mı acaba

Benim reglimde düzenlidir hep sadece 28 gün son 2 aydır 31 -33 oldu bunu bende okumuştum bir yerde ve bir umut bekliyorum bu ay Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Ya merhaba bende gebelik düşünüyorum ama yumurtalıklarım çalışmadığını söyledi doktor hap verdi kontrol gittiğim zaman 1 tane yumurta çatladıgını ve değerlendirmemiz gerektiğini söyledi ilişki günleri verdi bununla duphaston hapı verdi oda bitti bekleyin ilişkiye ara verebilirsiniz dedi ve şuan adetim 2 gün geçikti kasıkta belde ve göğüsümde ağrı var normalde adet olacağım da sadece belim ağırdı sizce gebelik olma şansı varmıdır ki test yapsam mı ne yapsam ki bilemiyorum negatif olur diye korkuyorum tabi bi yandan

Birde bu duphaston hapı gebelik olura çocuğun tutmasını ve düşünmesi engelliyormus eğer gebelik yoksa adeti gününde görüyormuşsun ama ben görmedim

Merhaba dediğin ilaçları bilmiyorum ama benim adete 9 gün kala adet öncesi belirtilerim oldu bugün ise gebe olduğumu öğrendim.

Amin inşallah
Sağlık ocağına gittim doktor yemi olduğu için silik çıkar dedi laboratuvar da arıza olduğu için kan alamıyoruz yarın gel ddi inşallah nasip bakalım

Inş öyledir, benimde bu ay gecikti.
Hamileymişsin, sorunun cevabını kendi adına almış oldun postunda:)

Ağrılı geçti mi geçen ay gecikmeli adetin ve kasıklarda zonklama, mide bulantısı, baş ağrısı, göğüslerde özellikle ucunda hassasiyet olmuş muydu gününe yaklaşırken gecikmeden daha?

Son düzenleme:
Hormon değeerine bakmış mıydı Dr? yumurtalıkların çatlamıyoru muayenede mi dedi alttan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…