Evet Mayıs için söylemek gerekirse günüme 9 gün kala göğüs ağrısı başladı. Yumurtlama sonrası ise ağrılarım hiç kesilmedi hep kaşık ağrısı yaşadım karın ağrısı yaşadımInş öyledir, benimde bu ay gecikti.
Hamileymişsin, sorunun cevabını kendi adına almış oldun postunda:)
Ağrılı geçti mi geçen ay gecikmeli adetin ve kasıklarda zonklama, mide bulantısı, baş ağrısı, göğüslerde özellikle ucunda hassasiyet olmuş muydu gününe yaklaşırken gecikmeden daha?
Kan verdim acilde var dedi değer düşük yeni olduğu için beklemen lazım 2 3 gün sonra tekrarlaman lazım dedi bu bile yetti bana çok şüküray aminnnn
Ebet alttan muayene etti yumurtalıkların çalışmıyor diye hap verdi hap kullandım çatlama gerçekleşmiş değerlendirin dediHormon değeerine bakmış mıydı Dr? yumurtalıkların çatlamıyoru muayenede mi dedi alttan?
Yaaa süper maşallahKan verdim acilde var dedi değer düşük yeni olduğu için beklemen lazım 2 3 gün sonra tekrarlaman lazım dedi bu bile yetti bana çok şükürolsun allahım herkese nasip etsin
Ebet alttan muayene etti yumurtalıkların çalışmıyor diye hap verdi hap kullandım çatlama gerçekleşmiş değerlendirin dedi
Adetim 4 gün geçikti duramadım test yaptım silik çıktı kambur verdim 12.0 çıktı var ama yeni değer düşük bi kaç gün sonra tekrar yapmamı kan vermemi söylediEbet alttan muayene etti yumurtalıkların çalışmıyor diye hap verdi hap kullandım çatlama gerçekleşmiş değerlendirin dedi
Komen miydi? Yumurta takibi Dr da yaptırdın mı?Ebet alttan muayene etti yumurtalıkların çalışmıyor diye hap verdi hap kullandım çatlama gerçekleşmiş değerlendirin dedi
Yaaa süper
Yaaa süper maşallahumarım değerlerimiz artar daha da bana da düşük demişlerdi kaç çıktı senin
maşallahumarım değerlerimiz artar daha da bana da düşük demişlerdi kaç çıktı senigerve
Klomen evet hapı adetliyken kullandım hap bitti muayene gittim çatladığı söyledi 7 aydın deniyordukKomen miydi? Yumurta takibi Dr da yaptırdın mı?
Kaç aydır deniyordunuz?
İnşallah artarYaaa süper maşallahumarım değerlerimiz artar daha da bana da düşük demişlerdi kaç çıktı senin
Çatlatma ignesi vuruldun mu?Klomen evet hapı adetliyken kullandım hap bitti muayene gittim çatladığı söyledi 7 aydın deniyorduk
Benim adete 4 gün varken 68 çıkmıştı ama şimdi bilmiyorumİnşallah artar12.0 çıktı senim
Ben iğne kullanmadım hap tedavisi yaptı kist de var bende yumurtalıklar çalışmıyordu çatlamıyormuş hapla tedavi gördüm sonuç aldım 1 tanesi çatlamış %20 şansın var diyip ilişkili günleri verdi bununla birlikte tekrar duphaston diye bi hap verdi eğer gebelik oluşursa çocuğun düşmemesini ve tutunmasını sağlar eğer olmazsa adet gününde göreceksin dedi adet olmadımÇatlatma ignesi vuruldun mu?
Sıkıntı neydi Dr yumurta takibi yaptı?
Bende yaptırmıştım degerlerim düşüktü.
Ben adet gecikince yaptım erken davranmışım sabırsız olunca inşallah yükselir yaBenim adete 4 gün varken 68 çıkmıştı ama şimdi bilmiyorum
Yok bi kez idrar yaptım orda çıkmadı ama kanda çıktıBen adet gecikince yaptım erken davranmışım sabırsız olunca inşallah yükselir ya
İdrar testi yaptın mi tekrar
Kaç yumurtan vardı canım biri çatlamış?Ben iğne kullanmadım hap tedavisi yaptı kist de var bende yumurtalıklar çalışmıyordu çatlamıyormuş hapla tedavi gördüm sonuç aldım 1 tanesi çatlamış %20 şansın var diyip ilişkili günleri verdi bununla birlikte tekrar duphaston diye bi hap verdi eğer gebelik oluşursa çocuğun düşmemesini ve tutunmasını sağlar eğer olmazsa adet gününde göreceksin dedi adet olmadım
Valla cnm onu söylemedi kaç tane olduğunu birinin çatladığını söyledi sadeceKaç yumurtan vardı canım biri çatlamış?
İnş sağ salim kucağına aldırsın Mevlam meleğini
Kaç haftalık oluyorYok bi kez idrar yaptım orda çıkmadı ama kanda çıktı
Adete göre 3hafta 6 gündüKaç haftalık oluyor
Adete göre 3hafta 6 gü
Alt taraf kasıklarım fena şekilde ağrıyorYa şimdi bende ağrı çöktü hemde aşırı derece kanama gelmeye başladı acaba kimyasal gebelik olabilir mi ki
Adet olabilir mi açıkçası bi yorum yapacak tıbbı bilgim yok ama kötü olursan bi acile gitYa şimdi bende ağrı çöktü hemde aşırı derece kanama gelmeye başladı acaba kimyasal gebelik olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?