Gebeliğe Hazırlık Düzenli adet gecikince Bir sonraki ay gebelik ihtimali artar mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Mayıs için söylemek gerekirse günüme 9 gün kala göğüs ağrısı başladı. Yumurtlama sonrası ise ağrılarım hiç kesilmedi hep kaşık ağrısı yaşadım karın ağrısı yaşadım

Kan verdim acilde var dedi değer düşük yeni olduğu için beklemen lazım 2 3 gün sonra tekrarlaman lazım dedi bu bile yetti bana çok şükür olsun allahım herkese nasip etsin
Yaaa süper maşallah umarım değerlerimiz artar daha da bana da düşük demişlerdi kaç çıktı senin

Ebet alttan muayene etti yumurtalıkların çalışmıyor diye hap verdi hap kullandım çatlama gerçekleşmiş değerlendirin dedi
Ebet alttan muayene etti yumurtalıkların çalışmıyor diye hap verdi hap kullandım çatlama gerçekleşmiş değerlendirin dedi
Adetim 4 gün geçikti duramadım test yaptım silik çıktı kambur verdim 12.0 çıktı var ama yeni değer düşük bi kaç gün sonra tekrar yapmamı kan vermemi söyledi

Komen miydi? Yumurta takibi Dr da yaptırdın mı?
Kaç aydır deniyordunuz?
Klomen evet hapı adetliyken kullandım hap bitti muayene gittim çatladığı söyledi 7 aydın deniyorduk

Çatlatma ignesi vuruldun mu?
Sıkıntı neydi Dr yumurta takibi yaptı?
Bende yaptırmıştım degerlerim düşüktü.
Ben iğne kullanmadım hap tedavisi yaptı kist de var bende yumurtalıklar çalışmıyordu çatlamıyormuş hapla tedavi gördüm sonuç aldım 1 tanesi çatlamış %20 şansın var diyip ilişkili günleri verdi bununla birlikte tekrar duphaston diye bi hap verdi eğer gebelik oluşursa çocuğun düşmemesini ve tutunmasını sağlar eğer olmazsa adet gününde göreceksin dedi adet olmadım

Kaç yumurtan vardı canım biri çatlamış?
İnş sağ salim kucağına aldırsın Mevlam meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…