Merhabalarhemen konuya geçeyim adetim 17 martta bitmişti erkek arkadaşımla 19 martta sürtünme ile ilişki yaşadık geri çekilip boşaldıfakat vajinama denk gelip gelmediğini bilemiyorum siliyordum da hepdaha sonraki günlerde de sürtünme ile boşaldı.Enson 11 nisanda yapmıştık 12 nisanda adet oldum ve hep aynı miktarda oldu hep aynısürede oldum hiç gecikmedi.11 nisandan sonra hiç birlikte olmadık zaten 11 mayıs da adetimoldu ve aynı şekilde sürdü.Fakat burda düzenli adet gördüğü halde hamile kalanları duydukçaparanoyak oldum mide bulantısı,kusma gibi şeyler yaşamadım hiç.Yarın eczaneden test alıpyapacağım 8 haftalık hamile olsam bile idrar testi bunu kesin iki çizgi olarak gösterir mi yanipozitif ise her türlü hamile mi olmuşoluyorum?Kan testi yaptiramam başka birşehirdeyim öğrenciyim yapıldığınınduyulmasını istemiyorum ama son çare olarakda kan testi düşünüyorum.
İnşallah değilimdir 4 kez sordum dünden beri paranoyaklastım cevabınız icin çok teşekkür ederim şimdi gidip eczaneden iki tane farklı test alacağım sabah saatlerinde yapılması gerekli diyorlar öğle saatlerinde yapsam olur mu acaba?
İnşallah değilimdir 4 kez sordum dünden beri paranoyaklastım cevabınız icin çok teşekkür ederim şimdi gidip eczaneden iki tane farklı test alacağım sabah saatlerinde yapılması gerekli diyorlar öğle saatlerinde yapsam olur mu acaba?
8 haftalık hamile olsam bile idrar testi bunu kesin iki çizgi olarak gösterir mi yanipozitif ise her türlü hamile mi olmuşoluyorum?
yahu bu prezervatif denilen mereti almak bu kadar zor mu? hadi ilişki olsa neyse de sürtünme ne zaten öyle hamile kalınır mı cidden?
öf öğrenciyim diyorsun bir de ya ülkede üniversitede okuyup cinsel anlamda bu kadar eğitimsiz olan insanların olduğunu bilmek istemiyorum lütfen kendini tanı biraz.
Bu haldeyken bile güldürdünüz sağolun:)) o degil de benim bir ikizim var ailede çok ikiz var ikizlere mi hamileyim yoksa içime tekrar bir kurt düşürdünüz
İçine başka bir şey düşmüş olmasındaBu haldeyken bile güldürdünüz sağolun:)) o degil de benim bir ikizim var ailede çok ikiz var ikizlere mi hamileyim yoksa içime tekrar bir kurt düşürdünüz
Hanileligin bitti bide ikiz derdine mi dustun yao testi bitsin birinden degilde testten gor hamile olmadigini. Cidden bu kadar bilincsiz nasil olabiliyosun ben anlamiyorum. Insan internetten arastirir arkadaslariyla sohbet eder yinede bilir yani. Yapmaktan bahsetmiyorum bilmekten bahsediyorum. Sonucta evlenip yuva kurdugunda nasil hamile kalinir nasil kalinmaz bilmen gerekir yani bu sadece erkege dusen bisey degil.Bu haldeyken bile güldürdünüz sağolun:)) o degil de benim bir ikizim var ailede çok ikiz var ikizlere mi hamileyim yoksa içime tekrar bir kurt düşürdünüz
4 çizgi de çıkabilir. Yani ikiz hamilelik. Yarını bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?