Düzenli adet gördüğüm halde hamile olabilir miyim,lütfen bakabilir misiniz?

Ederlezii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
14
0
1
28
Merhabalarhemen konuya geçeyim adetim 17 martta bitmişti erkek arkadaşımla 19 martta sürtünme ile ilişki yaşadık geri çekilip boşaldıfakat vajinama denk gelip gelmediğini bilemiyorum siliyordum da hep daha sonraki günlerde de sürtünme ile boşaldı.Enson 11 nisanda yapmıştık 12 nisanda adet oldum ve hep aynı miktarda oldu hep aynısürede oldum hiç gecikmedi.11 nisandan sonra hiç birlikte olmadık zaten 11 mayıs da adetimoldu ve aynı şekilde sürdü.Fakat burda düzenli adet gördüğü halde hamile kalanları duydukçaparanoyak oldum mide bulantısı,kusma gibi şeyler yaşamadım hiç.Yarın eczaneden test alıpyapacağım 8 haftalık hamile olsam bile idrar testi bunu kesin iki çizgi olarak gösterir mi yanipozitif ise her türlü hamile mi olmuşoluyorum?Kan testi yaptiramam başka birşehirdeyim öğrenciyim yapıldığınınduyulmasını istemiyorum ama son çare olarakda kan testi düşünüyorum.

Zaten yarım yamalak bişey yaşamışsın
Bundan bişey çıkmaz da insan deneyimsiz olunca korkuyor herhalde
Ben hamileliği kısmen tecrübe etmiş biri olarak diyorum ki 8 haftalık hamile olsan illaki anlardın

İnşallah değilimdir 4 kez sordum dünden beri paranoyaklastım cevabınız icin çok teşekkür ederim şimdi gidip eczaneden iki tane farklı test alacağım sabah saatlerinde yapılması gerekli diyorlar öğle saatlerinde yapsam olur mu acaba?

4 çizgi de çıkabilir. Yani ikiz hamilelik. Yarını bekle.

8 haftalık hamileysen hangi saatte yaparsan yap çıkar da. hamile olma ihtimalin yok.

8 haftalık hamile olsam bile idrar testi bunu kesin iki çizgi olarak gösterir mi yanipozitif ise her türlü hamile mi olmuşoluyorum?

Şu sorulara çok güldüm ya..
Lütfen biraz bilinçlen.
Bilinçsizce hareket ediyorsun. Başına iş açacaksın..

yahu bu prezervatif denilen mereti almak bu kadar zor mu? hadi ilişki olsa neyse de sürtünme ne zaten öyle hamile kalınır mı cidden?

öf öğrenciyim diyorsun bir de ya ülkede üniversitede okuyup cinsel anlamda bu kadar eğitimsiz olan insanların olduğunu bilmek istemiyorum lütfen kendini tanı biraz.

Bu haldeyken bile güldürdünüz sağolun:)) o degil de benim bir ikizim var ailede çok ikiz var ikizlere mi hamileyim yoksa içime tekrar bir kurt düşürdünüz

Yaşanana saygı duyarım. Herkesin kendi hayatı ama bu kadar bilinçsizce davranılmasına deli oluyorum. Korkma. Korkuyorsan yapma.

Cidden fake falan değilim nedense son 2 gündür aklima takıldı bu konu sorabileceğim kimse yok etrafımda evet bilinçsiz olduğum halde böyle bir şey yaşadım ilk deneyimimdi zaten bilinçsizce yapılınca pişman da oldum sonrasında.Sanirim birilerinden hamile değilsin lafını duymak beni rahatlatıyor.Tesekkur ederim hepinize

Bu haldeyken bile güldürdünüz sağolun:)) o degil de benim bir ikizim var ailede çok ikiz var ikizlere mi hamileyim yoksa içime tekrar bir kurt düşürdünüz
Hanileligin bitti bide ikiz derdine mi dustun yao testi bitsin birinden degilde testten gor hamile olmadigini. Cidden bu kadar bilincsiz nasil olabiliyosun ben anlamiyorum. Insan internetten arastirir arkadaslariyla sohbet eder yinede bilir yani. Yapmaktan bahsetmiyorum bilmekten bahsediyorum. Sonucta evlenip yuva kurdugunda nasil hamile kalinir nasil kalinmaz bilmen gerekir yani bu sadece erkege dusen bisey degil.

Korunsun partnerin bi dahakine. Sende boyle sacma dusuncelere girme. Insanlar o kadar deniyolar adet olunca hayal kırıklığı yasiyolar. Neden cunku adet olmuslar. Sen duzenli adet gormussun hala hamile miyim diye korkuyosun. Ay bisey diyemedim suan gercekten.
Sen sakin ol bi test yap. Ikiz falanda takma kafana. Arastirmadanda girisme boyle islere benden soylemesi

ne kadar kolay hamile kaliyosunuz siz sevgilisiyle surtunme yasayanlar

Size çok salakça bir soru geliyor haklısınız testi yapıp sonucunu paylaşacağım teşekkürler cevaplarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…