- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
Dalga mı geçiyorsunuz siz insanlarla?Bu haldeyken bile güldürdünüz sağolun:)) o degil de benim bir ikizim var ailede çok ikiz var ikizlere mi hamileyim yoksa içime tekrar bir kurt düşürdünüz
İnşallah değilimdir 4 kez sordum dünden beri paranoyaklastım cevabınız icin çok teşekkür ederim şimdi gidip eczaneden iki tane farklı test alacağım sabah saatlerinde yapılması gerekli diyorlar öğle saatlerinde yapsam olur mu acaba?
Niye dalga geçtiğimi sananlar var anlamadım düzenli adet olup hamileliğini hiç anlamamış olanlar da varmış yani bu da bir ihtimal 5 aylık hamile olduğunu anlamayanlar varken şüphelendim belki ben de hissetmiyorumdur diye.Evet bilgisiz ve cahilim bu konuda bu yüzden burdako bilgili insanlara sormak istedim
He test yap kesin cift cizgi cikar..yok yok dört cizgiBu haldeyken bile güldürdünüz sağolun:)) o degil de benim bir ikizim var ailede çok ikiz var ikizlere mi hamileyim yoksa içime tekrar bir kurt düşürdünüz
Bu yaşta, okuyan bir insanın bu kadar cahil olması inanılmaz bir şey çünkü. Bilmiyorsanız yapmayın. Dalga geçiyorsanız da allah bildiği gibi yapsın sizi.Niye dalga geçtiğimi sananlar var anlamadım düzenli adet olup hamileliğini hiç anlamamış olanlar da varmış yani bu da bir ihtimal 5 aylık hamile olduğunu anlamayanlar varken şüphelendim belki ben de hissetmiyorumdur diye.Evet bilgisiz ve cahilim bu konuda bu yüzden burdako bilgili insanlara sormak istedim
Yemin ederim ki dalga geçmiyorum böyle hassas bir konuda dalga geçilir mi hiç saçmalamış olabilirim bilgisizligime verin lütfen özür dilerim.Diyorum ya 2 gün öncesine kadar böyle değildim düzenli adet görüp hamile kalmanın mümkün olduğunu okuyunca şüphelendim.Bu yaşta, okuyan bir insanın bu kadar cahil olması inanılmaz bir şey çünkü. Bilmiyorsanız yapmayın. Dalga geçiyorsanız da allah bildiği gibi yapsın sizi.
Hangi testi almam gerek bi öneriniz var mı?Ayni miktarda ve duzenli adet olmussunuz daha ne diyeyim ki. Ustelik surtunmeyle iliski olmus yani hic ihtimal vermiyorum hamile olmanizaa
Gebelik testi diceksin 3tl 5tl olanlardan alcaksin isteHangi testi almam gerek bi öneriniz var mı?
Predictor,freely,miratech ve comfort gibi çeşitler varmış hangisini almam daha iyi olurGebelik testi diceksin 3tl 5tl olanlardan alcaksin iste
4 çizgi de çıkabilir. Yani ikiz hamilelik. Yarını bekle.
Onlar daha pahali 5tlye alsaniz bitane ayni isi gorur ama ille bunlardan biriyse predictor alin. Yada eczaneye danisinPredictor,freely,miratech ve comfort gibi çeşitler varmış hangisini almam daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?