Düzenli adet gördüğüm halde hamile olabilir miyim,lütfen bakabilir misiniz?

Cinsel eğitim şart ama vermiyolar işte okullarda.
Sana bi tavsiyem var
Eczaneye gitmişken doğum kontrol hapı da al
İnan ki şu an yaşadığın stresten daha fazla zararlı değil senin vücuduna
Soranlara kistim var ondan verdi doktor dersin
Madem yarı aktif bi cinsel hayatın var bu böyle olmaz al hapını kafan rahatlasın

Niye dalga geçtiğimi sananlar var anlamadım düzenli adet olup hamileliğini hiç anlamamış olanlar da varmış yani bu da bir ihtimal 5 aylık hamile olduğunu anlamayanlar varken şüphelendim belki ben de hissetmiyorumdur diye.Evet bilgisiz ve cahilim bu konuda bu yüzden burdako bilgili insanlara sormak istedim

ögle saatlerinde yapiyorsan testi gunes altinda en az yarim saat bekletmen lazım yoksa dogru sonuç vermez.

Bilgisiz ve cahilsin madem, kaldıramayacağın şeyler yapma.

Predictor,freely,miratech ve comfort testlerinden hangisini almalıyım sizce 2 farklı test almayı düşünüyorum.

Bu yaşta, okuyan bir insanın bu kadar cahil olması inanılmaz bir şey çünkü. Bilmiyorsanız yapmayın. Dalga geçiyorsanız da allah bildiği gibi yapsın sizi.

Bu yaşta, okuyan bir insanın bu kadar cahil olması inanılmaz bir şey çünkü. Bilmiyorsanız yapmayın. Dalga geçiyorsanız da allah bildiği gibi yapsın sizi.
Yemin ederim ki dalga geçmiyorum böyle hassas bir konuda dalga geçilir mi hiç saçmalamış olabilirim bilgisizligime verin lütfen özür dilerim.Diyorum ya 2 gün öncesine kadar böyle değildim düzenli adet görüp hamile kalmanın mümkün olduğunu okuyunca şüphelendim.

4 çizgi de çıkabilir. Yani ikiz hamilelik. Yarını bekle.

Mavinin sonsuz tonu allah iyiliğini versin konu sahibi zaten tedirgin bide yangına körükle gitme.

Hamile değilsin ama için rahat etsin diye yinede bi gebelik testi al. Ayrıca yönteminiz riskli bence ek korunma yöntemlerine başvurun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…