canım bende korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensizleşi 2,5 yıl bebeiş olmadı sonra klomen diye bir ilaç sayesinde hamile kaldım hormaonlarla ilgili bir sorun bende pko vardı
benimde adetlerim cokduzensiz butun tahlileriyaptirdim hicbirsey cikmadi doktor hersey normal dedi ama adetlerim cok duzensiz galiba stressten diye dusunuyorum her ay gecikiyor yada 1-2 ay araliklarla adet goruyorum hamile kalmak istiyorum 4aydir ugrasiyoruz ama henuzbirsey yok....
Arkadaslar ben de cocuk sahibi olmak istiyorum. 4 ayı gecti. ama onceden nadiren o da 2-3 gun geciken adetlerim, kounmayı bıraktıktan sonra oyle bir duzensizlesti ki. once 40 gun oldu. sonra 22 gun. sonra 32. sonra 45 sonra 21. oncden 32 gunde bir olurdum.
cok strs yaptım bu 5 ay. acayip hormon dengem bozuldu. aynı sekilde olan var mı?
Arkadaslar ben de cocuk sahibi olmak istiyorum. 4 ayı gecti. ama onceden nadiren o da 2-3 gun geciken adetlerim, kounmayı bıraktıktan sonra oyle bir duzensizlesti ki. once 40 gun oldu. sonra 22 gun. sonra 32. sonra 45 sonra 21. oncden 32 gunde bir olurdum.
cok strs yaptım bu 5 ay. acayip hormon dengem bozuldu. aynı sekilde olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?