düzenli adet olurken, korunmayı bıraktıktan sonra adetleri düzensizleşen var mı?

Canım arkadaşım senin yanındayız her zaman .senın adetin geçtiği zaman elgoyla çok üzülüyoruzz.yarın haberlerini bekliyoruzbenneyaptımki

merak etme benimde adetlerim doğum kontrol hapıyla düzene giremedi bir türlü. Hapı daha uzun kullanman gerekliydi en az 6 ay

bende ilk korunmayi biraktigimdad adetim düzensizlesti ilk iki hafta gecti sonra bir hafta sonra iki hafta galiba stersten oluyor kesin hamile kaldim saniyorsun beyninde haliyle adet olamiyorsun ama zamanla düzene kendiliginden girdi

HERKESE SLM ÖNCELİKLE .BENDE YAKLAŞIK 7-8 AY ÖNCE BIRAKTIM HAP KULLANMAYI VE BEBEK İSTİYORUM.ADETİM ÇOK DÜZENSİZLEŞTİ.SON İKİ AY ADETİM 7-8 GÜN KADAR GEÇTİ.TAM HAMİLEYİM DERKEN ADET GÖRDÜM.ŞU AN GENE ÜMİT İÇİNDEYİM.35.GÜN HALA ADET GÖRMEDİM.YARIN TEST YAPTIRACAM.RABBİM İNŞ.HERKESE HAYIRLISINI NASİP ETSİN.

bende korunmayı bıraktığımda gecikmeli oluyodum 3 ay sonunda hamile kaldım rabbim fazla bekletmedi darısı en kısa zaman da sizlerin başına kızlar

canım inşallah bu ay olur.seninle beraber her ay strese girmekten yoruldum teyze olmak istiyorum artık kendine iyi bak.

canım inşallah bu ay olur.seninle beraber her ay strese girmekten yoruldum teyze olmak istiyorum artık kendine iyi bak.

inşallah canım güzel haberler veririm.bi kaç gün daha geçsin olmazsa kantesti yaptıracam.bi kere daha idrar testi yapıp hayal kırıklığı yaşamaya cesaret edemiyorum :çok üzgünüm:

inşallah canım güzel haberler veririm.bi kaç gün daha geçsin olmazsa kantesti yaptıracam.bi kere daha idrar testi yapıp hayal kırıklığı yaşamaya cesaret edemiyorum :çok üzgünüm:

ben inanıyorum canım bu sefer teyze olacam artık.allah herkese nasip etsin hayırlısıyla sizede.doktora beraber gidelim haber ver olur mu.

arkadaşlar bugün 9.günü ve ben hala regl olmadım.7.günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Sizinde bu kadar geçtikten sonra regl olduğunuz durumlar oldumu yada tam tersi idrar testinde negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen oldumu.varsa lütfen yazın paylaşın.:roflol:jeyyar

Arkadaşlar ben hala adet görmedim yaaff.14 gün geçti.12.gün 3,defa olmak üzere ben bi daha idrar testi yaptım.negatif çıktı.ilçede görev yaptığımdan sağlık ocağında kan testi yapmıyorlar. İşlerimin yoğunluğundan Hastaneye gidemedim henüz kan testi için.perşembe günü gidicem hastaneye.İnşallah hamişimdir yaaaaa hala içimde bir ümit var.idrar testi yanlış çıkmış olabilirmi kızlar? böyle bir durumla karşılaşan veya duyan oldumu acaba paylaşırmısınız.???

benim olmuştu.tahlil yaptırdım hamilesin dediler.9sene önce.

nazendam ılk defa mı adet duzensızlıgı yasıyorsun?

hayır canım ilk defa değil.geçen ayda gününü geçmişti.ama 7.gün adet görmüştüm.ve 7 gün boyunca kasıklarım ağrıyordu.ama bu sefer 14 gün geçti hala olmadım.ilk günler karnım gene ağrımıştı adet olucam zannediyordum ama şimdi ağrıda kesildi.çok acayyiip Allahım hayırlısını nasip etsin.Bir tane kızım var Rabbim ona sağlık ve uzun ömür versin ne diyelim.

mrb kibele ben yeni üyeyim aynı şey bende de oldu bekarken adet düzenimde hiç bir sorun yoktu evledikten 6 ay sora korunmayı bıraktım ve adet düzenim 2 yıldan beri bozuk,herşey normal çıkıyo sonuçlarda gayet de düzenli bi hayatım var ,neden böyle oluyo bilemiyorum ,ben de çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyorum çok zor bişi

bendede polikistk over vardı adetilerim 20 gün falan gecikmeyle oluyordu o sıra bir kez korunmayı bırakmıştım ondada kalamadım daha sonra pko tedavisi gördüm kilo vermem gerekiyordu verdim son 5 aydır tam 31 günde bir çok ama çok düzenli oluyordum 31 günü asla şaşmadı adet düzensizlik tedavimden sonra düzene girdiğinde 2 kez daha bebek için denemem oldu kalamadım ama adet günlerimde asla şaşmadı fakat bu ay adetim bugün 2 gün oldu gelmedi ilk kez böyle oluyor 5 aydır hiç şaşmamıştı bu kez 2 gün geçti bende gebelik olabilirmi diye yarın test yaptırmayı düşünüyorum inş. vardır

2 yıldır çocuk istiyoruz 1 yıdır adet düzensizliğim vardı 3 ay doğum konrol ilacı aldım bıraktıktan sonra tekrar düzensizleşti budüzensizlikler hamile kalma şansımı iyice düşürüyor olmalıklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…