canım benımde korunmayı bırakınca adet duzenım alt ust oldu..senağlama
korunurken hıcbırsey yoktu 30 gunde bır adet olurdum ama sımdı oyle duzenım bozuldu kı bundan 4ay once doktora gıtmıstım 3 ay boyunca ade duzensızlıgı ıcın progestan kullandım 28 gunde bır adet olmaya basladım sımdı hapı bırakalı 2 .ayım ve yıne adet duzensızlıgı yasıyorum..senağlama
yarın doktora gıdecem.umarım bırsey cıkmaz..artık korkmaya basladım..:çok üzgünüm:
Canım arkadaşım senin yanındayız her zaman .senın adetin geçtiği zaman elgoyla çok üzülüyoruzz.yarın haberlerini bekliyoruzbenneyaptımki
canım inşallah bu ay olur.seninle beraber her ay strese girmekten yoruldum teyze olmak istiyorum artık kendine iyi bak.
inşallah canım güzel haberler veririm.bi kaç gün daha geçsin olmazsa kantesti yaptıracam.bi kere daha idrar testi yapıp hayal kırıklığı yaşamaya cesaret edemiyorum :çok üzgünüm:
arkadaslar hadi yok mu baska kimse bebek istedikten sora adtler duzensizlesen? yalnız mıyım?
Arkadaşlar ben hala adet görmedim yaaff.14 gün geçti.12.gün 3,defa olmak üzere ben bi daha idrar testi yaptım.negatif çıktı.ilçede görev yaptığımdan sağlık ocağında kan testi yapmıyorlar. İşlerimin yoğunluğundan Hastaneye gidemedim henüz kan testi için.perşembe günü gidicem hastaneye.İnşallah hamişimdir yaaaaa hala içimde bir ümit var.idrar testi yanlış çıkmış olabilirmi kızlar? böyle bir durumla karşılaşan veya duyan oldumu acaba paylaşırmısınız.???
nazendam ılk defa mı adet duzensızlıgı yasıyorsun?
benim olmuştu.tahlil yaptırdım hamilesin dediler.9sene önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?