düzenli adet olurken, korunmayı bıraktıktan sonra adetleri düzensizleşen var mı?

canim benim mart ayinda adetim tam 18 gun gecikti. hayatimda olmamisti. gec yumurtladim. gec yumurtlayinca gec adet oldum. cok stres yaptim yumurtlamami her gun bekledim. yumurtlama hormonlari direkt stresle alakali. stres yaparsan gec kalir. dirar testini tekrarla 2-3 gunde bir.

olmuyor olmuyor işte

canimm adetin duzensiz olsa bile yumurtlayabiliyorsan bir gun tutturursun. ovulasyon testi ile bence belirle yumurtlama donemlerini. cok duzensizse bu isine yarar.

benim 34 yasindaki bir arkadasimin da cok duzensizdi adetleri ama 2. ayinda tutturdu. yumurtlamami tahmin edemedigimden dolayi 2 gun de bir ilsikiye girdik dedi. her iliskiden once bir dus almis. her ikiskiden sonra 3 saat kalkmadan yatmis.

doktor bir sebep gosteriyor mu olmamasina? yoksa hersey normal de olmuyor mu?

benimde bu ay 1 hafta gecikti :uhm: gecikmenin sebebi geç yumurtlamaydı. çalışmamızı yaptık ama gene adet oldum. daha önce adetlerim 30-31 gündü. 9 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım. bıraktıkdan 4 ay sonra bebek yapmaya karar verdik. o ana kadar aksamayan adetlerim genelde gecikir oldu. başlarda max 2-3 gün sapıyordu ama son 2 aydır 1 hafta gecikmeler yaşamaya başladım :uhm: bu ay tedaviye başlıyorum hayırlısı bakalım a.s.

Diptiscim bebek calkismalari baslayinca sapmalar olmasi normal deniyor buyuklerimiz tarafindan. benim de hala gecikiyor ama yumurtlama tarihimi bildigimden ona gore hesapliyorum adetlerimi.
biz de calismalari yaptik. daha 11 gun var adetime. hayirlisi.

kibelecim ovulason testin eczanelerde bulamdım 6 ay önce şimdi var mı acaba bide benim sorunum sadece adet düzensiliği eşiminse canavar spermi yavaşmış,3 ay iğne ve ilaç tedavisi gördüm ganopen ve pregly ama olmadı artık yenide başlıcaz

bi de bekarken adet düzenimde bir sorun yoktu evlendikten 1 yıl sonra çock istemeye başladıktan sonra bu sorun başladı,bu ay 1.5 ay geciktim yine ama, 2 kez test yaptım souç negatif, sürekli aynı şeyi yaşıyorum

canim ovulasyon testini internetten bulabilirsin. bir baslik var ovulasyon testi onerisi diye. orada medismart diye cok kaliteli bir ovulasyon testinden bahsediliyor. ben de 50 li olarak satilan ovulasyon testlerinden aldim. ilk basta adetim biter bitmezx yaptim. duzensiz oldugu icin bakarsin hemen yumurtlarim diye.

bak asagidaki siteden bulabilirsin.

http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=ovulation&category0=

bir de gittigidiyorda var.

http://www.gittigidiyor.com/main/se...ubmitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail

ama bence once kullanan arkadaslara sor. detayli olarak ogren. butcene hangisi uyar. mesela gittigidiyordaki cok pahali. ama ebaydakilerde odeme sekilleri TR ye uymayanlar olabilir ama ebaydan alan arkadaslar oldugunu biliyorum.

esinin spermleri icin ise bak hergun arkadaslar baslik aciyor keciboynuzu diye. keciboynuzu kuru var. arattir. veya pekmezi heryerde satiliyor. benim esim ikisini de yemiyor ama ben caktirmadan tozunu kahvesine tostuna yemegine karistiriyorum. her gun garanti 1.5 tatli kasigi falan yemis oluyor.

yani siteyi takip et. senin gibi sorunu olan cok arkadas var. uzulme.

canim bir de stres gercekten cok etkiliyor yumurtlamani. annem bana dedi ki unut herseyi. tum bebek isteyenler tedavi oluyor ama tedavi sonuc vermiyor stres altinda olduklari icin. ama tedaviyi sonlandirinca mucizevi bir sekilde hamile kaliyorlar.
burada da mucizezi sekilde bir kac ay dinlenmeye alip sonra tekrar deneyen ve hamile kalan arkadaslar var.

teşekkür ederim kibelecim verdiğin bilgiler için eşiminde sperm değerleri düşük mutlaka denicem keçiboynozu kürünü. salsun rosem tarifini verdi,ona göre yaparım artık, benim komşumda da aynı sorunlar vardı onun eşindede kendindede sorun vardı tedaviyi bıraktıktan sonra gebe kaldı bugün de doğuruyo hastanede şimdi.

tabi komşum keçi boynuzu yedirdim kocamada hamile kaldım diye 9 aydır başımı yiyodu,ben inanmıyordum,bide eşimin inadı yüzünden ikna edememiştim yemeye

canim erkekleri bilirim. asla kendilerine toz kondurmak istemezler. aslinda kadinin cektigi aciyi gormezler. tum 1 ay boyunca tum sikintiyi biz cekiyoruz. yok yumurtlama donemi geldi mi yok belirtiler. insanin omrunden omur gidiyor. kecibonuzu kurunu yap icir. ben incir tatlisi vs yapiyorum. icine seker yerine keciboynuzu pekmezi koyuyorum.sengözlerimebaksanab

esini bir sekilde ikna et. ne ki bir hafta sabah aksam. sonra her aksam 1 bardak. yapip yapacagi bu olsun sanki cok marifetmis gibi.

ovulasyon testini de kendini test etmen acisindan tavsiye ederim. yani yumurtlayip yumurtlamadigini anlamis olursun.

arkadaslar hadi yok mu baska kimse bebek istedikten sora adtler duzensizlesen? yalnız mıyım?

5 yıldır korunuyordum.korunmayı bıraktından sonra nerdeyse menopoza girdi gibi oldum.3 ayda bir rengli oluyordum.bendede polikistikover vardı.zaten bekarlığımdada yumurtalıklarım çatlamadığı için düzenli rengli olamıyordum.tabi hamilede kalamıyordum.dr sayesinde şimdi hamileyim.artık doğumdan sonra düzene girermi biliemiyorum.

ben de aynı ilaçları kullandımama tık olmadı yani.gonal-f diye iğnelere geçtikten sonra hamile kalabildim. senin rahim filmin çekildimi.orada da çıkıyo bir sorun varsa.

birşey sorucam kızlar. doktorum beni adetin 5. günü çağırdı sebebi ne olabilirki? bildiğim kadarıyla yumurtlama ile ilgili bir takip yapacaktı ama 5. gün erken değilmi yumurtlama takibi için? hormon testleride 3. günü bakılıyor bildiğim kadarıyla :uhm: klomene kaçıncı gün başlanıo?

benim tedavi sürecinde ilk kontrollerim hep adetimin 3 gününde olurdu.rahim aşağıya indiği için kontrol daha iyi yapılıyo.sorun varsa daha çabuk fark ediliyo böylelikle.

ben de aynı ilaçları kullandımama tık olmadı yani.gonal-f diye iğnelere geçtikten sonra hamile kalabildim. senin rahim filmin çekildimi.orada da çıkıyo bir sorun varsa.

yok be gülüm hiç bir sorun çımadı dr yumurtalık rezerviminde iyi olduğunu söyledi.hormonlarımda normal çıktı,biraz erkelikhormonum fazla çıktı ama önemli değilmiş,dr adet düzensizlği için stresten başka bir açıklama yapmadı

ben de sali gidecegim doktora. ya hamileyim ya da ne var ogrenilecek. adetime 2 gun falan kalmis oluyor.
goriciiiiizzzz.

bende 6 aydır korunmayı bıraktım adetlerım cok degişti 10 günüm geçti 13 günüm bile geçti dr normal olduğunu söylüyor adetler düzene girince hamile kalacagız inş. moralleri yüksek tutalım

kızlar günaydın hepinizee.. 9 unda olmam gereken adet 4 ünde geldi. bu kadar düzenli adet olurken neden bebek düşüneceğimiz zaman düzensizleşti anlamıyorum.. Dr.Aral Bey e randevum var bugün bakalım ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…