Arkadaşlar ben hala adet görmedim yaaff.14 gün geçti.12.gün 3,defa olmak üzere ben bi daha idrar testi yaptım.negatif çıktı.ilçede görev yaptığımdan sağlık ocağında kan testi yapmıyorlar. İşlerimin yoğunluğundan Hastaneye gidemedim henüz kan testi için.perşembe günü gidicem hastaneye.İnşallah hamişimdir yaaaaa hala içimde bir ümit var.idrar testi yanlış çıkmış olabilirmi kızlar? böyle bir durumla karşılaşan veya duyan oldumu acaba paylaşırmısınız.???
olmuyor olmuyor işte
kibelecim ovulason testin eczanelerde bulamdım 6 ay önce şimdi var mı acaba bide benim sorunum sadece adet düzensiliği eşiminse canavar spermi yavaşmış,3 ay iğne ve ilaç tedavisi gördüm ganopen ve pregly ama olmadı artık yenide başlıcaz
arkadaslar hadi yok mu baska kimse bebek istedikten sora adtler duzensizlesen? yalnız mıyım?
kibelecim ovulason testin eczanelerde bulamdım 6 ay önce şimdi var mı acaba bide benim sorunum sadece adet düzensiliği eşiminse canavar spermi yavaşmış,3 ay iğne ve ilaç tedavisi gördüm ganopen ve pregly ama olmadı artık yenide başlıcaz
birşey sorucam kızlar. doktorum beni adetin 5. günü çağırdı sebebi ne olabilirki? bildiğim kadarıyla yumurtlama ile ilgili bir takip yapacaktı ama 5. gün erken değilmi yumurtlama takibi için? hormon testleride 3. günü bakılıyor bildiğim kadarıyla :uhm: klomene kaçıncı gün başlanıo?
ben de aynı ilaçları kullandımama tık olmadı yani.gonal-f diye iğnelere geçtikten sonra hamile kalabildim. senin rahim filmin çekildimi.orada da çıkıyo bir sorun varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?