- 12 Mart 2016
- 279
- 395
- 23
- Konu Sahibi heyecandorukta
-
- #1.661
Yorgunluktan oluyorummmmm 3 kg yufka sardım dondurucuya attım yarın posetleyip fotoğraf atacağım isteyen olursa tarife veririm çok güzel oluyor :) 1 kg da yaprak sardım :) çok yoruldum ama acil misafirler için çok rahatladım.
Kızlar siz kurabiye kek falan koyuyor musunuz dondurucuya onlar da olur mu ???[/QUATE]
Eline sağlık canım . Misafir geleceğinde çok kolay oluyor . Geçenlerde buzluğu karıştırırken bitti sandığım sarmalardan bi poşet görünce çok sevinmiştim .
Poğaça yapıp koyabilirsin . Çıkarıp ısıtınca yeni gibi oluyor . Hatta ekmek bile koyuyorlar
Bugün spotçular çarşısından bakmaya gideceğiz. Orada dışarıdaki fiyatlardan daha uyguna sayıyorlar.Ben internetten baktım fiyatlar baya yüksek . 1000 1200 civarı .Sen ne kadara almıştın canım .Hafta sonları veya bazı günler vatanda iyi indirimler oluyor.... Takip et canım... Bazen Media maktta falan %50 indirim oluyor ama tabi kalmıyor pek ben hiç bulamadım istediğimi yağmalıyorlar...
Kurabiye koyanları görmüştüm . Ben pek sevmemiştim . Hafif dolap kokusu vardı . Sen yine de yaptığın Zaman bir iki tane koy dene canımOnları koyuyorum canım bende gerçekten çok güzel oluyor da kek ve kurabiyeyi merak ediyorum :)
Wc'yi maddeden saymaya gerek varmi artik hergün yapilmasi gereken aliskanlik degilmiBi 5 madde yazalım
1. Tüm kapılar sılınecek
2. Mutfak çöp temizlenecek
3. Bulaşık makinası çalışıp bosalacak
4. Wc temizlenecek
5. Banyo yapılacak :)
Wc'yi maddeden saymaya gerek varmi artik hergün yapilmasi gereken aliskanlik degilmi
Uyanik seniiiivayyyyyyyyyyyyyyyyyyy zambak sen çok kötü geldin haaaaaaaaaa
4. madde zambak zoruyla mutfak dolapları silmek diyorum
-ütü yapıldı+Benim 5 maddem
-yine ütü yapilacak
-odalar supurulecek
-banyo+wc dezenfekte edilecek
-mutfak toplanacak
-bulaşık yikanip kurulanacak
Çok işim var cokkkk
Bi 5 madde yazalım
1. Tüm kapılar sılınecek
2. Mutfak çöp temizlenecek
3. Bulaşık makinası çalışıp bosalacak
4. Mutfak dolabı silinecek
5. Banyo yapılacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?