- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.801
Neyse bir hayraninim dermisim:)saka bir yana hos sohbetsinhatırlayamadım
benim çenem düşük heryerdeyim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse bir hayraninim dermisim:)saka bir yana hos sohbetsinhatırlayamadım
benim çenem düşük heryerdeyim :)
aaa ben bide çamaşır astımMasallah bayagi bisey yapmisiniz,1 elin nesi var 2 elin sesi var demisler
Ben de evi toparladim 2 cocuk olunca biraz dagiliyo haliyle,cöp kovalarini yikadim,camasirlari serdim,bulasik sepetindeki bulasiklari yerlestirdin,bulasik makinesindeki bulasiklari yerlestirdim,yataklari düzledim,sofralari silkeledim katladim yerlestirdim
![]()
katil bize tam anlamıyla sende böyle ol
![]()
nee yatak düzeltmek miiMasallah bayagi bisey yapmisiniz,1 elin nesi var 2 elin sesi var demisler
Ben de evi toparladim 2 cocuk olunca biraz dagiliyo haliyle,cöp kovalarini yikadim,camasirlari serdim,bulasik sepetindeki bulasiklari yerlestirdin,bulasik makinesindeki bulasiklari yerlestirdim,yataklari düzledim,sofralari silkeledim katladim yerlestirdim
Neyse bir hayraninim dermisim:)saka bir yana hos sohbetsin![]()
Ne oldu sabahmi yapacaktik sonucta yaptim diminee yatak düzeltmek mii![]()
Neyse canim sen cok aktifsin ben biraz seciciyim o yüzden begendigim konustugum sayili oldugu icin benim hatirlamam kolay oluyorayy ben balık hafızayım sen benim kusuruma bakmaşu an bildiğin kızardım :))
Neyse canim sen cok aktifsin ben biraz seciciyim o yüzden begendigim konustugum sayili oldugu icin benim hatirlamam kolay oluyor
demiNe oldu sabahmi yapacaktik sonucta yaptim dimi![]()
Yapma yaaaaayakalanırsın tabineyli börek
![]()
afiyet olsunYapma yaaaaa
Peynirli domatesli Allah affetsin![]()