Düzenli botoks doğru mu

Adanagul1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
57
16
3
34
Botoks düzenli yapıldığında bir sorun oluyor mu olumsuzlukları nedir ben Şubat 1'de botoks yaptırdım 3 günde oturdu ve bugün hala zımba gibi memnun ve mutluyum merak ettiğim düzenli uygulamada sorun yaşar mıyım sonrası

6 ay önce ilk botoksumu yaptırdım merak ettiğim düzenli yaptırmak doğru mu ilerde daha kötü olur mu

6 ay önce ilk botoksumu yaptırdım merak ettiğim düzenli yaptırmak doğru mu ilerde daha kötü olur mu

Bende Şubat ayında yaptırdım alnım açıldı kaz ayaklarım da yoktu bişi zaten 3 ay da bu kadar çabuk açılması normal mi? Ben ilk kez yaptırmıştım. Siz kime yaptırdınız?

Botoks bı tür kimyasal sonuçta. Vücudunuza ekstra yük. Ayrıca yeni sayılabilecek bir metot. Bu bence en riskli olan kısmı. Uzun vadeli etkileri bilinmiyor. Ayrıca bu tercih eden insanları bı nevi kobay haline getiriyor. Mesela atıyorum;

Uygulanan kişilerin 30 yıl içinde kas erimesi görülme oranı %32 yada karaciger yetmezliğine yakanlanma oranı %15 gibi gibi..."

Ben memnunum henüz tek belirgin bile kırışıklık yok Adana'da yaptırdım

Yıllardır yaptırıyorum etkı suresı gectıgınde bıle cıldım 18 yasımdan bıle daha ıyı. Artık botokumun etkısı 1 yıl suruyor nerdeyse. Dun yaptırdım doktor bıle sasırdı. 18 yasımda alnımda derın cıxgı vardı. Erkenden baslanmalı bırde cılt kalıtesı be genlerde cok etkılı bu işte tabıı

Yıllardır yaptırıyorum etkı suresı gectıgınde bıle cıldım 18 yasımdan bıle daha ıyı. Artık botokumun etkısı 1 yıl suruyor nerdeyse. Dun yaptırdım doktor bıle sasırdı. 18 yasımda alnımda derın cıxgı vardı. Erkenden baslanmalı bırde cılt kalıtesı be genlerde cok etkılı bu işte tabıı
Durmak yok yola devam o zaman

Ben ilk kez Şubat ayında yaptırdım 3 ayda geçti gibi etkisi kızabiliyorum mesela şimdi başka bir doktor araştırıyorum etkisi çabuk geçmeyen botoks yapan doktor.

Bu dediğiniz şeyin bulunduğu makaleyi atmanız mümkün mü acaba?
Daha önceki meseajimi okursanız bunun bilimsel bir makale değil varsayarak yazıldığını görürsünüz. Bir çok tıbbi uygulama uzun vadede olumsuz sonuçlar doğurduğu anlaşılınca vazgeçilmistir. Mesela amalgam dolgular. Bir dönem çok popüler dış kaybını önlüyor falan derken, şuan "yaptırmayın" diyor diş hekimleri. Çünkü civa salınımı oluyormuş.

Buda "şuan" popüler ama 20 sene sonraki sonuçları şuan bilinemez...

Bu arada birden çok amalgam dolguya sahibim...

Selam yillardir ayni kisiye mi yaptiriyorsunuz ve nerede yaptırıyorsunuz?

Selam yillardir ayni kisiye mi yaptiriyorsunuz ve nerede yaptırıyorsunuz?
Ben sakaryadayım. Hayır hep farklı doktorlara yaptırdım. Istanbul ve sakaryada. Daha once allergan marka kullanıyordum fakat kırısıklık acmada bende etkısı az oldu sımdı dysport marka kullanıyorum cok memnunum. Onemlı olan duzenlı yaptırmak yaptıkca ıhtıyac surenız uzuyor. Ben sımdı 6 ay hatta bı sene kullanıyorum. Ehıl olmayan yerde yaptırmayın mutlaka doktor olsun.

Ben ilk kez Şubat ayında yaptırdım 3 ayda geçti gibi etkisi kızabiliyorum mesela şimdi başka bir doktor araştırıyorum etkisi çabuk geçmeyen botoks yapan doktor.
Ilk yaptırmada uc ay normal yaptırdıkca sure uzar bende oyle oldu ama cılt kalıtenız ve orjınal ıcerık olup olmadıgıda onemlı.

Back
X