- 2 Ağustos 2013
- 38.341
- 128.850
- 798
Afiyet olsun ablaBen ofisteki rutin işleri de yaptımöğlen yemek arasına çıkıyorum
Sağol ablam gel beraber olsunAfiyet olsun abla
Ya da uykuyu mı daldılarSağol ablam gel beraber olsunkimse yok herkes işlere daldı yada dalıyorlar dalmak üzereler
Çiçekleri suluyorum bendeniz efenimSağol ablam gel beraber olsunkimse yok herkes işlere daldı yada dalıyorlar dalmak üzereler
Ay bide onu yatması Rabbim şifa versinAntibiyotiğimi aldım geldim. O kadar büyük bir hap ki 3 saate anca çözülür içerde
Ben çok beğendim istabulda olanlar yerinden alsınlarDenemek lazım keyif almıyorum ne zamandır bakayım
Çok şükür hissetmedim canımTubismavis kocaelinddde hissedilmiş geçmiş olsun
Kız tekrar okulda hastalanmış okuldan aldım eve uğramadan doktora götürdüm eve az önce geldim ona çorba yaptım ilaçlarını verdimGeldimönce namaz okumalar hızlıca toparladım
Kuruyanları kaldırdım yerleştirirken düzenledim
Camaşır attım iki kez astım
Halılar yoktu zaten süpürdüm sildim
Salonun tozunu aldım
Efser terlik attı dıye bende attım yıkamaya
Bnyoyu ayıntılı sildim cam ayna herseyi
Corba yapıcam inşallah sonrası bakiciim cocuklar gelene kadar vaktin dibini sıyırıcam
Cok geçmiş olsun canım nolmuş öyle yaKız tekrar okulda hastalanmış okuldan aldım eve uğramadan doktora götürdüm eve az önce geldim ona çorba yaptım ilaçlarını verdim
Biraz dinlenip evi toplayayım
Teliklerim ve çantaları yıkadım
Bugün tek yapabildiğim
Öksürük halsizlik hafif ateş geceye ilerlemesin diye hemen dr ye götürdümCok geçmiş olsun canım nolmuş öyle ya
Geçmiş olsun canım ne dedi dr o gün bişey yoktuÖksürük halsizlik hafif ateş geceye ilerlemesin diye hemen dr ye götürdüm
Gecmiş olsun tekrar Allah şifa versinÖksürük halsizlik hafif ateş geceye ilerlemesin diye hemen dr ye götürdüm
sweetgirlcandy sana noldu
Dün gece fark ettim biraz halsızdı bir kaç kere öksürdü okul çıkışına gidim baktım hafif ateşi var dedim en iyisi bir dr ye gitmek gece daha zor olur ilerlemesin sanırım soğuk algınlığını tam atlatamadı hafifden alt solunum yoluna ilerlediGeçmiş olsun canım ne dedi dr o gün bişey yoktu
Diyet topiğinden gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?