Profile çiçeklerimi koymuştumDün gece fark ettim biraz halsızdı bir kaç kere öksürdü okul çıkışına gidim baktım hafif ateşi var dedim en iyisi bir dr ye gitmek gece daha zor olur ilerlemesin sanırım soğuk algınlığını tam atlatamadı hafifden alt solunum yoluna ilerledi
Dr da astım alejik olduğu için bronşlar ilerlemesin diye Antibiyotik verdi.
Sağol canım gecenki üşütmeyi atlatamadık sanırımCok geçmiş olsun canım nolmuş öyle ya
Geçmiş olsun allah şifa versinSağol canım gecenki üşütmeyi atlatamadık sanırım
Sağol canımGeçmiş olsun allah şifa versin
Çok yoğun geçen haftanın sonunda temizlik yaptım benSağol ablam gel beraber olsunkimse yok herkes işlere daldı yada dalıyorlar dalmak üzereler
Kızının başarısından sonra çok keyifle yapmışsındır nanemmÇok yoğun geçen haftanın sonunda temizlik yaptım ben
Oyyy kuzum yeni gördüm tesbih benimle bimden altığın çicekmiProfile çiçeklerimi koymuştum
Okuyamadın turnuva nasıl geçi naneÇok yoğun geçen haftanın sonunda temizlik yaptım ben
Evet oOyyy kuzum yeni gördüm tesbih benimle bimden altığın çicekmi
Il ıkincisi oldu yaşıtlarındaOkuyamadın turnuva nasıl geçi nane
Başım çok ağrıyor anca geçer bikaç güne heralde
Geçmiş olsun pinhan 2 hafta oldu biz de kötüyüz çocuklar daha iyilerdi bizden.Geceniz iyi olsun hanımlar.
Hastalar varmış acil şifalar diliyorum.
Bir kızım, oğlum ve ben de hastayız. Kötü yakalandık
Çocuklar hasta olunca ben mecbur iyi oluverdim
Allah başka dert keder vermesin, klasik kış gribi ama kısır bir döngüye girdi, her hafta birimiz hastayız. Okuldan getiriyorlar herhalde.
Bilemiyorum....
Bakamıyor muyum çocuklara, hani şöyle besle böyle besle hasta olmazlar diyen olursa besliyorum valla ne bilim. Hamdolsun neyimiz eksik ki...
Valla canım sıkılıyor artık.
Ama dediğim gibi şükür yine de halimize...
Böyle bir dünyada neler yaşanırken gribi dert etmek de utandırıyor. Sanırım yıprandım biraz.
Çamaşır ve bulaşık dışında iş güç yapmadım.
Günlük rutin şeyler işte.
Perşembe misafir ağırladıktan sonra süpürge bile tutmadım.
Hastalık halindeyiz uğraşamadım.
İç döküş gibi oldu.
Heekese hayırlı geceler, hastalıklar belalar kazalar uzak olsun inşallah.
Geçmiş olsun allah şifa versin havalar soğudu ondan sık sık hastayız çok iyi bakiyirsundur öyle düşünmeGeceniz iyi olsun hanımlar.
Hastalar varmış acil şifalar diliyorum.
Bir kızım, oğlum ve ben de hastayız. Kötü yakalandık
Çocuklar hasta olunca ben mecbur iyi oluverdim
Allah başka dert keder vermesin, klasik kış gribi ama kısır bir döngüye girdi, her hafta birimiz hastayız. Okuldan getiriyorlar herhalde.
Bilemiyorum....
Bakamıyor muyum çocuklara, hani şöyle besle böyle besle hasta olmazlar diyen olursa besliyorum valla ne bilim. Hamdolsun neyimiz eksik ki...
Valla canım sıkılıyor artık.
Ama dediğim gibi şükür yine de halimize...
Böyle bir dünyada neler yaşanırken gribi dert etmek de utandırıyor. Sanırım yıprandım biraz.
Çamaşır ve bulaşık dışında iş güç yapmadım.
Günlük rutin şeyler işte.
Perşembe misafir ağırladıktan sonra süpürge bile tutmadım.
Hastalık halindeyiz uğraşamadım.
İç döküş gibi oldu.
Heekese hayırlı geceler, hastalıklar belalar kazalar uzak olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?