Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende oğluma benden anı kalsın diye bu battaniyeyi örmüştüm
Bekarken arkadaşlara hediye olarak örmüştüm hamileyken hiç yapasım gelmedi ama dedim kendi bebeğime de yapayım bari
Dolgu kutu dolgu kutu
çok güzel olmuş ellerine sağlık

Haftaya kar geliyormuş bu şapkaya atkı yapim dedim de aynı örnek daha oyalayıcı olur sadece lastik kısmından yapıcam
istanbulada kar yağıcakmış inşallah yağarda barajlarımız dolar, tarlalar da bereker olur

Afiyet olsun bana

Pinhan Okuduğumuz kitap sayfalarını da günlük paylaşalım mı? Ben 4-5 aydır heralde hiç bir şey okumuyorum.
Yeniden başlamam lazım.
ohh bol köpüklü bende kitap okumayı çok severim , vaktim olmuyo fazla bizimde hatim grubumuz var vatsaptan ayda 1 cuz okuyoruz her ay bir hatim yapıyoruz. filistin içinde hergün fetih suresi okumaya çalışıyorum. Allah kabul etsin inş.

Bu kadar ne konuştunuzzz acabaa
bende akşamları girmiyorum. vaktim olmuyo işten eve gidince anca işler güçler sabah işe geliyorum. en az 10 sayfa konuşmuşlar bu saate kadar anca okuyup cevap veriyorum.

bende akşamları girmiyorum. vaktim olmuyo işten eve gidince anca işler güçler sabah işe geliyorum. en az 10 sayfa konuşmuşlar bu saate kadar anca okuyup cevap veriyorum.

Seni tebrik ediyorum arkadaşımmmm ben yapamamm ben ııııııı modundayım 2-3 sayfa olsa tamamdır da bülbül gibi şakımışlar mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…