- 25 Ekim 2013
- 10.350
- 35.328
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim normal kusarken oluşuyormuş çocuklarda da oluyormuş. Sıkmaktan sanırım kılcal damarlar çatlıyor gibi bişey oluyormuşYine kusarak uyandım. Aynaya bakınca şimdi çenemde yüzümde kırmızılıklar oluşmuşbi kere daha olmuştu ama azdı şimdi goz kapaklarım göz altlarıma kadar var büyüklü küçüklü kan mı oturdu acaba kusmaktan anlamadım ki
Bugün az bir vakit buldum mutfak dolabının kapaklarını sildimÖdev serodan
Bugün herkese benden izin yan gelin yatın
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Seda_2727
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
Gilmors
Oh mis kış hazırlıkları gibisi varmıHerkese kolay gelsin nasılsınız kızlar,
Bugün annemin banyosunu duşakabini falan temizledim iyi oldu
Sabahta tarhanayı döktük kuruyo
Akşam elekten geçiririz
Yarın da, eve döneriz herhalde
Aynen geçen haftada makarna yaptıkOh mis kış hazırlıkları gibisi varmı
Chatgpt ye tarımda sweet oda öyle dedi kılcal damar çatlamasıymıs birkaç güne geçer yazıyorBenim bildiğim normal kusarken oluşuyormuş çocuklarda da oluyormuş. Sıkmaktan sanırım kılcal damarlar çatlıyor gibi bişey oluyormuş
...........Geçecek diye diye bugunlere geldim pinhan geçmedi geçmiyor umudumda kalmadısağlıkla kucağıma alayımda razıyım bunlara
Kalas videosunu biliyor musun
Yaşayan anlıyor sanırım pinhan. Kime desem annem ablam dahil kızıyor tadını çıkar hamileliğin diyorlar ama iyi değilim nasıl tadını çıkarayım............
Benim de geçmemişti, son güne kadar......
Senin belki geçerse diye bir umutla demiştim.
Ben çok ağlayarak dua ediyordum, doğsunlar artık, en azından ben sağlıklı olurum diye.
Hani bebek doğunca daha zor derler ya.
Benim ikizler de, oğlan da hamilelikten daha zor değildi, netim bu konuda. İkizler ki o kadar zordu yine de gebelikten zor değildi.
Allahım ne diyim, zaman size su gibi aksın geçsin de al sağlıkla kucağına.
Sabır kuvvet dilerim canım![]()
Oh mis ellerine sağlıkAynen geçen haftada makarna yaptık
Bir süredir girmiyordum atlamışım bonusum yeni gördümNane Limon Kabugu ödev sırası sende
Olsun canım sorun yok ben öyle sıradan yazıyorumBir süredir girmiyordum atlamışım bonusum yeni gördüm
Kesinlikle yaşayan anlıyor.Yaşayan anlıyor sanırım pinhan. Kime desem annem ablam dahil kızıyor tadını çıkar hamileliğin diyorlar ama iyi değilim nasıl tadını çıkarayım.
Zamanda durdu sanki geçmiyor. İyi dileklerin için teşekkür ederim![]()
Aynı laflar her gün duyuyorum şükret haline bi hamile sen misin …. ama iyi değilim işte of neyse sen beni anladın pinhanKesinlikle yaşayan anlıyor.
Benim de ailem sağolsun destekçiydi ama annem falan olsun sabret, bi sen misin, Allahın gücüne gider, sus, yat, ye, zorla kendini vs derdi.
Boş konuşmalar......
Sadece zaman ilaç bu duruma, serum falan da geçici rahatlık sağlıyor 1-2 saat.
Tekrar tekrar duacınım. Allah zamanı hızlı geçirsin sana![]()
Aynen geçen haftada makarna yaptık