- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Sağolasın sivitiimmmGeçmiş olsun tinnoşum
Sağolasın ablageçmiş olsun canım fizik tedavi ne için bende belimden fizik tedavi görmüştüm.
Gecmis olsun tinimSağolasın sivitiimmm
Sağolasın ablasırt ağrılarım arttı o yüzden alayım dedim kıtır kıtır ses geliyor
Sağol LorammGecmis olsun tinim
Bizim bir tanıtık vardı hastayım deyince bize "Neyin var"demek yerine "Sen nereni beğenmiyorsun"derdiSağol Loramm
Aaa benim annem hep der EfserişkomBizim bir tanıtık vardı hastayım deyince bize "Neyin var"demek yerine "Sen nereni beğenmiyorsun"derdi
Kız daha iyide büyük oğlan baya atesli uyudu şimdi inşallah sabaha daha iyi olurAktif Lora ahiretğim çocuklar nasıl
Rabbim şifa versinKız daha iyide büyük oğlan baya atesli uyudu şimdi inşallah sabaha daha iyi olur
Sagolasın canım herkese inşaallahRabbim şifa versin
Soğukmu aldın ceyranda filanmı kaldın ?Aaa benim annem hep der Efserişkomsırtımı şu sıra hiç beğenmiyorum
Doktor kortizonlu krem verdi sürekli nemlendir dedi ama işe yaramıyordu kızımın yüne alerjisi var galiba ne zaman kilotlu çorap giydirsem çıkıyor ve o gece uyumuyor ben çözümü giydirdiklerime dikkat etmekle buldum canımEgzama için krem kullanıyormuşun benim küçük de de var alerji kremi yazdı dr sadece
Ablamda öyle derBizim bir tanıtık vardı hastayım deyince bize "Neyin var"demek yerine "Sen nereni beğenmiyorsun"derdi
Oğlanın Ayağı nasılSagolasın canım herkese inşaallah
Eliydi. İyi daha tam kullanamıyor da kremle geçiyor inşallah hafif yumru gibi bişi var orda.Oğlanın Ayağı nasıl
Ben de açıklama yazdım bileydim ele dümdük yazardımAblamda öyle der
Aklımda ayağı kalmış Geçer inşallahEliydi. İyi daha tam kullanamıyor da kremle geçiyor inşallah hafif yumru gibi bişi var orda.
Ay ama çok beğendim ya çok iyiBen de açıklama yazdım bileydim ele dümdük yazardım
Hiç bilmiyorum ablaam sol kürek kemiğim özellikle ya biraz da duruş bozukluğuSoğukmu aldın ceyranda filanmı kaldın ?
Rabbim şifa versin bulunduğun yere yakınlarda ılıca fılan varsa git belki iyi gelirHiç bilmiyorum ablaam sol kürek kemiğim özellikle ya biraz da duruş bozukluğu
Bebek çocuk kan alırken bazen şekilde sekile giriyoruz eğilmek filan o tetiklemiş biraz da
Sıcak su tuluğu can yoldaşım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?