Önce bir zınk diye kalıyorsunAy ama çok beğendim ya çok iyi
Evet var ablaacım iyi dedinRabbim şifa versin bulunduğun yere yakınlarda ılıca fılan varsa git belki iyi gelir
Karşılık atıştılar öbür teyzede "amannnn ne bileyim her yerim ayrı saz çalıyor" dediEstetik mi istiyo acaba diye düşünürüm ilk
O tanidıkllar biz miyiz yavKarşılık atıştılar öbür teyzede "amannnn ne bileyim her yerim ayrı saz çalıyor" dedi
Çözebile artık
Bizim üst modellerimiz biz milemyun yaş almışları olarak kapsüllerimizi tartışırızO tanidıkllar biz miyiz yav
Bonus bu süslemeleri kapıya yapiyorduk hep geniş bir alana başka birsey yapicam bu defa. ama duvar boyası kalkıyor yapıstirici ile. Böyle bi sorun oldu mu hic alternatifin var mı
Yapıştırıcı dedigim o iste bant kaldırıyor.Duvara ben hep bantlıyorum yapıştırıcı olmaz zaten olaki düşen olursa tekrar bantlıyorum
Yapıştırıcı dedigim o iste bant kaldırıyor.
Tamam baakim onaKağıt bant dene bakalım maskeleme bandı
Oda diğeri gibi tutmaz tabi. Ha şöyle olur önce kağıt bantı yapıştırırsın orası artık kalkamayacak durumda olur kağıdın üzerine normal bantTamam baakim ona
Aynen aynen tamamdırOda diğeri gibi tutmaz tabi. Ha şöyle olur önce kağıt bantı yapıştırırsın orası artık kalkamayacak durumda olur kağıdın üzerine normal bant
Oda diğeri gibi tutmaz tabi. Ha şöyle olur önce kağıt bantı yapıştırırsın orası artık kalkamayacak durumda olur kağıdın üzerine normal bant
Aminn Rabbim layık etsin yaa ne güzel maşallah
Gonulmeyvesi duygulandım sen geldin aklıma hamdolsun bizim ailemizde de var Allah sayınızı nefesinizi artırsın
Seninde kandilin mübarek olsunBugün bebeği kontrole götürdüm ve anneme geçtim oyüzden birşey yapamadım zaten evde olsam da yapamazdım. Bebek gece 20 dakikada bir ağlayarak uyandı ve sabah çok kötü bir durumdaydım. O gerginlikle doktorla da tartıştıkneyse umarım bu gece uyur aksi halde ruh halim çok etkileniyor.
Şimdiden herkesin kandili mübarek olsun, dualarınızda beni ve bebeğimi de unutmayın olur mu?Bol bol uyusun geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?