- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Kalp çarpıntısı ve nefes darlığı bu ara bende de var Rabbim şifa versinYok kuzum kesmedi ensemden başlıyan bir ağrı deli etti beni baş ağrısı dedim ama yok kesilmedi gitti kalp çarpıntısıda eşlik edince şüpelendim sadece aspirin aldım sırf kesilsin diyebugün biraz gergindimde eski defterler açıldı
Hamileyken evde manuel vardı ölçüyordumda ama bir kaç kıyaslamadan sonra yanlış ölçtüğünü fark ettim taşınırkende attım şimdi ne marka alayım bilmiyorum
Sağol canım kendi kendime dönemsel olduğunu düşünüyorum hastalık moduna gireresem ben bile kendimi çekememKalp çarpıntısı ve nefes darlığı bu ara bende de var Rabbim şifa versin
Omron marka tavsiye ederimYok kuzum kesmedi ensemden başlıyan bir ağrı deli etti beni baş ağrısı dedim ama yok kesilmedi gitti kalp çarpıntısıda eşlik edince şüpelendim sadece aspirin aldım sırf kesilsin diyebugün biraz gergindimde eski defterler açıldı
Hamileyken evde manuel vardı ölçüyordumda ama bir kaç kıyaslamadan sonra yanlış ölçtüğünü fark ettim taşınırkende attım şimdi ne marka alayım bilmiyorum
Bakayım kuzum evde bulunsun ezbere ilaç kullanmaktan iyidirOmron marka tavsiye ederim
Ya gerçekten psikoloji ne kadar etkiliyor ben nefesim daralıyor astımlı gibiyim diyorum eşim dün diyor bisy yok psikolojik seninkiSağol canım kendi kendime dönemsel olduğunu düşünüyorum hastalık moduna gireresem ben bile kendimi çekemem
O çay seni etkiledi kötü şeyler aklına getirme bol su iç ve arındığını düşün kuzumYa gerçekten psikoloji ne kadar etkiliyor ben nefesim daralıyor astımlı gibiyim diyorum eşim dün diyor bisy yok psikolojik seninki
Bimden acura almıştım 7 sene önce ucuzdu baya hala canavar gibi omronla aynı ölçüyor ama tek sorunu pili çok yiyor.Bakayım kuzum evde bulunsun ezbere ilaç kullanmaktan iyidir
Kafam dönüyor zaten aklıma sokma şimdiMutfak topluydu️
Kalanları yıkadım evden çıktım.
Sağlık ocağına gittim.
Yİğenlerime geldim gelin görümce bir karbonhidrat gömdük ki başım dönir
Evet canım ondan bencede sağol suyu içmem lazım.evet bu arada hiç içemedim.nerdeyseO çay seni etkiledi kötü şeyler aklına getirme bol su iç ve arındığını düşün kuzum
Bende buraun diye duydumuştum ama almaya casaret etmedimBimden acura almıştım 7 sene önce ucuzdu baya hala canavar gibi omronla aynı ölçüyor ama tek sorunu pili çok yiyor.
Aynı pille omronda defalarca ölçüyoruz
Afiyet olsun tansiyonun mu çıktı acaba çayına limon sıkaydin bariMutfak topluydu️
Kalanları yıkadım evden çıktım.
Sağlık ocağına gittim.
Yİğenlerime geldim gelin görümce bir karbonhidrat gömdük ki başım dönir
Gece canın sıkkındı ille çaya bağlama bence o sıkıntılarda yapar nefes darlığıYa gerçekten psikoloji ne kadar etkiliyor ben nefesim daralıyor astımlı gibiyim diyorum eşim dün diyor bisy yok psikolojik seninki
Yok kız şaka yapıyorum ama bi bulutlarda hissetmiyor değilimAfiyet olsun tansiyonun mu çıktı acaba çayına limon sıkaydin bari
Ne mezunusun? İnşallah başarılı olup atanırsın
Bilmiyorum ki belki de ama her gün biraz daha iyi oluyorum çok şükürGece canın sıkkındı ille çaya bağlama bence o sıkıntılarda yapar nefes darlığı
Oda iyi canım hangisi uygun gelirse artık başka da vardır illakiBende buraun diye duydumuştum ama almaya casaret etmedim
Lisans kpss si mi yaa ne zaman acaba ? lise olanı da varmi acaba bende girmek istiyorum
Bakalım kızum kismmetOda iyi canım hangisi uygun gelirse artık başka da vardır illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?