kolay gelsin şekerçiğimBahçeye gidecem 1 aydır gitmiyorum ağaçlar noldu bilmiyorum. Sular yok asla bahçenin olduğu köyde. Muhtar istifa etti yerine vekil geldi güya vananın yerini bilmiyormuş. Köylü niye ses çıkarmıyor susuz kalıyorlar bilmiyorum
Teşekkür ederim efserimkolay gelsin şekerçiğim
Ay bizimkini buzdolabına koymuştum kaldı orda çıkarıyım aklıma geldi
Geçmiş olsun hayırlısıyla çıkar inşallahGünaydın kızlar
Annem ameliyata girdi basit bi ameliyat ama insan korkuyo çıksaydı bi an önce
bu serinliği özledikAy bizimkini buzdolabına koymuştum kaldı orda çıkarıyım aklıma geldişu an ev buz gibi esiyor donduk
Allah şifa versin güzel haberler alın inşallah canımGünaydın kızlar
geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın kızlar
yağmur yağmadıysa ağaçlar kurumaya başlar , tankerle falan su alma imkanınız varsa alın sulayınBahçeye gidecem 1 aydır gitmiyorum ağaçlar noldu bilmiyorum. Sular yok asla bahçenin olduğu köyde. Muhtar istifa etti yerine vekil geldi güya vananın yerini bilmiyormuş. Köylü niye ses çıkarmıyor susuz kalıyorlar bilmiyorum
kilima bu sene foku o yaşadı bence foklandı çıkamıyorBugün ilk defa camları açtım esiyor çünkü
Klima da biraz dinlensin
Ahiretliiiimvalla kalkın bakben kalkıyorum lütfen sonra ben düşerken yükseklerden diye başlar foklanırım
hiç değilse bir mop süpürge sapı uzatıp tutarsınız bacımsular
Günaydın kızlar
ah ahiretliğim ben birine boşa ahiretliğim demem aynı durumdayızBen hayata dönüyorum evde değildim uzunca zamandır normal hayati ozluyorum ve burayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?