- 2 Ağustos 2013
- 38.241
- 128.079
- 798
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinGece nöbetindeyimoğlum midesini üşütmüş yada birsey dokundu bilmiyorum ama yarım saat arayla 4 kere kustu son iki tanesi çok az öğürme gibiydi
Şimdi ayagimda sallıyorum ama ne yapsam bilemedim inşallah bi daha olmaz hali kalmadı çocuğumun kreker falan teklif ettin ama hiç bisey istemiyor
Anne ben niye böyle oldum ki diyor
Bu konuda çok başarılı değilimEmmiyor beni yavru kuş emmedi. 3 e kadar yolu var yaawyaza kadar da daha var belki 2 yaşa daha farklı olacak. Şimdi erken geliyor tabi gece sürekli uyanmaya başladı huyu falan değişti.
Yaaa deprem de tuzu biberi olmuştur tabi kuzumaBu konuda çok başarılı değilimbenim ufaklık 7. sınıfa gidiyor halen benimle yatıyor ne yaptıysam olmadı depremden sonra iyice sardı
okula başladıktan sonra bir düzen oluşturmaya çalıştım ama ara kaçıp geliyordu şimdide ankarada babam yok yanında ben yatayım bahanesiyle geliyor bana küsünce yatakları ayırıyor
Sweetim tecrübeli değilim ama fikrimi yazmak istedim. Bezlenmeyi bıraktığı zaman odasını ayırmanı tavsiye ederim.Benim bir de tecrübeli analara bi sorum olacak. Ahsenin odasını ne zaman ayırmalıyım. 2 yaşta düşünüyordum ama erken mi bilemiyorum. Çocuğa göre mi şekilleniyor. Ayırmak da istemiyorum sanırım kendim
2 yaştan sonra ayırmıştım zaten birini ayırdığımda diggeri bebeek oldu hep. Bağlanma azalmasın diye yanlarına yatıp masal anlatiyordum masaj yapiyordum. Hic bitmedi gecen aydan beri artik yanlarina degil yatak uclarina oturup masal okuyorum. Annelerinde biraz hoşuna gidiyor herhaldeBenim bir de tecrübeli analara bi sorum olacak. Ahsenin odasını ne zaman ayırmalıyım. 2 yaşta düşünüyordum ama erken mi bilemiyorum. Çocuğa göre mi şekilleniyor. Ayırmak da istemiyorum sanırım kendim
Yazın denemeyi düşünüyorum abla bez için de. Geceleri çok su içiyor tek korkum gece bezini çıkarmakSweetim tecrübeli değilim ama fikrimi yazmak istedim. Bezlenmeyi bıraktığı zaman odasını ayırmanı tavsiye ederim.
2 yaşı bekleyim bakalım dediğin gibi şimdiden vakit geçirelim2 yaştan sonra ayırmıştım zaten birini ayırdığımda diggeri bebeek oldu hep. Bağlanma azalmasın diye yanlarına yatıp masal anlatiyordum masaj yapiyordum. Hic bitmedi gecen aydan beri artik yanlarina degil yatak uclarina oturup masal okuyorum. Annelerinde biraz hoşuna gidiyor herhaldekararli olman yeter. Odasına yavas yavas alıştır uyumadan önce odasında vakit gecirebilirsiniz
Salon kalmıştı perdeleri falan onu hallettim.
Perdeleri yıkadım astım
Pencereleri sildim
Konsolun ve masanın yerini değiştirdim
Süpürdüm, sildim, toz aldım
Tüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım
Mantari buzluga koymak istiyorum .bise olmuyor dimi?Maydanoz, dereotu, mantar, biber aklına ne geliyorsa doğrayıp koyuyorum. Hem bozulmuyor hem acil durumda el altında oluyor
Maşallah swetimSalon kalmıştı perdeleri falan onu hallettim.
Perdeleri yıkadım astım
Pencereleri sildim
Konsolun ve masanın yerini değiştirdim
Süpürdüm, sildim, toz aldım
Tüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım
İyi soğuk var gerçekten yağmur da yağıyor. Aklım kaldı bi orası kalmıştı hemen yapayım dedimBU soyuhta perde falan maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?