Müge abla haklı konuşmuş amayahuu video içeriğini yazsanıza kulaklık yoktu eşimle birlikte dinledik
Ders 1 diye dinletyahuu video içeriğini yazsanıza kulaklık yoktu eşimle birlikte dinledik
Anamın dertleri var bide ben üstune gitmeyim demistirKuşum başta deseydi bunu bu haledemi olurdu
Ders 2 yi yollayınnnDers 1 diye dinlet
Tevafuuk duyması gerekiyormus.yahuu video içeriğini yazsanıza kulaklık yoktu eşimle birlikte dinledik
Ders 2 dünkü cüneytin doverim seni olsunDers 2 yi yollayınnn
Beğenim sözlerine bütün kvler bizdeki gibi değil kiKayınvaldesi yanında olan ses bobasıyla dinletsin bunu ders 2
Artık DeğilMutfak toplu
Çocuğa göre değişir bence. Çok alışırsa sana daha zor olabilir. Sen aslında doğru zamanı anlarsın bana göre şu an erken sanki emmiyor mu?Benim bir de tecrübeli analara bi sorum olacak. Ahsenin odasını ne zaman ayırmalıyım. 2 yaşta düşünüyordum ama erken mi bilemiyorum. Çocuğa göre mi şekilleniyor. Ayırmak da istemiyorum sanırım kendim
Emmiyor beni yavru kuş emmedi. 3 e kadar yolu var yaawÇocuğa göre değişir bence. Çok alışırsa sana daha zor olabilir. Sen aslında doğru zamanı anlarsın bana göre şu an erken sanki emmiyor mu?
Geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin inşallah. Yavrum yaaGece nöbetindeyimoğlum midesini üşütmüş yada birsey dokundu bilmiyorum ama yarım saat arayla 4 kere kustu son iki tanesi çok az öğürme gibiydi
Şimdi ayagimda sallıyorum ama ne yapsam bilemedim inşallah bi daha olmaz hali kalmadı çocuğumun kreker falan teklif ettin ama hiç bisey istemiyor
Anne ben niye böyle oldum ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?