Çok gittim ona. Şimdi muayene ücreti ne kadar oldu kim bilirAyy Tolga beyy
Yunus dizisinde ben bilmem diyodu ya hah ondanÇok gittim ona. Şimdi muayene ücreti ne kadar oldu kim bilir
Tamam canım bi gidicem sağlık ocağınaGonulmeyvesi korkutmak istemiyorum ama tedbirini al canım. Bende gecen yil arpacik sandim bi gecti gibi oldu sonum cerrahi işlem hatirlamak bile istemiyorum sonrasini. Git doktora arpaciksa da yine bir damla falan alırsin icin rahat eder hic olmazsa.
Nazarda degmis olabilir bu arada
Çok zor valla canim .yazı hiç sevmeyen ben yaz gelsin istiyorum en azından hastalik yokSüt öksürüğü artırıyor onun için sordum. Ama ondan önce de varmış anladığım kadarıyla. Ay yavrum yaaa bizim içimiz dışına çıkıyorda öksürürken
Göz çevresini iltihap sarmış olabilir. Rabbim şifa versin inşallah hemen gecerTamam canım bi gidicem sağlık ocağına
İnşallah arpaciktir
Ama sanki orda cıkmak.isteyen bi sey varda cikamiyor gibi
diger gizumun sisi inince kasimin ortasi sisti köklü bi sivilce acisi gibi acidi ama cikamadi
sonra orası indi hemen burnumun gozume.en.yakin yerinde cikti ama yine uc vermedi simdi de sag gozum aciyir hafif kizarik ve sis
neden bu kadar detay yazdiysam
Bilmem ki son günlerde nazarlık bir işim olmadı
Kirpik dibi iltihabıysa temizlik için dalinle yıkayın diyor drTamam canım bi gidicem sağlık ocağına
İnşallah arpaciktir
Ama sanki orda cıkmak.isteyen bi sey varda cikamiyor gibi
diger gizumun sisi inince kasimin ortasi sisti köklü bi sivilce acisi gibi acidi ama cikamadi
sonra orası indi hemen burnumun gozume.en.yakin yerinde cikti ama yine uc vermedi simdi de sag gozum aciyir hafif kizarik ve sis
neden bu kadar detay yazdiysam
Bilmem ki son günlerde nazarlık bir işim olmadı
Senden içeri oldum bonisAlıntıya naptın ulan hahahaj
Bana birini anımsattı
Hajahahah
Hayırlı geceler poğaça yanakHayırlı geceler
Sabaha göre daha iyiym elhamdulillah. Yarın işler beni bekliyor sabah görüşrüz inşaAllah
Hayırlı geceler poğaça yanak
Amin canım çok sagolGöz çevresini iltihap sarmış olabilir. Rabbim şifa versin inşallah hemen gecer
Teşekkürler yikayacagim inşallahKirpik dibi iltihabıysa temizlik için dalinle yıkayın diyor dr
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
sahuru yaptık elhamdülillah
sade Türk kahve içmekteyim
Hayatımda bir şey eksik diyodrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?