Yutubu premiumla çözdüm ben çocuklardan sebep iyi oldu reklam falan aşırı zaten. Ben tv den de çok kullanıyorum yutubuYa şunları izleyemiyorum oğluma salevat açtım sallıyorum başka şeye girince kapanıyor
Kızlar geçen ay sol gözümde arpacık çıkmak istedi şişti acıdı ama çıkmadı sonra geri indi bi süre sonra yine bu sefer göz kapağının içinde mercimek gibi bir şişlik oldu ama acimiyordu simdi geçti orası çok hafif var ama bugünde sağ gözümde arpacık gibi şişlik oldu ve açıyor buralarda bisey dolanıyor ama çıkamıyor neden olur acaba ? Daha önce başıma gelmemişti
Ben açım puskeviti çayın içine doldurup mama gibi yiyelim
Evet şimdi youtube piremium telefonda da geri de açsak başka yerlere girince açık kalıyor muYutubu premiumla çözdüm ben çocuklardan sebep iyi oldu reklam falan aşırı zaten. Ben tv den de çok kullanıyorum yutubu
Aynen arka planda çalıyor o. Ekranı kapatınca da çalıyorEvet şimdi youtube piremium telefonda da geri de açsak başka yerlere girince açık kalıyor mu
TV den açamıyorum çünkü bizde yasak oğlum görürse başka şeyleri de aç diyor
Bizi de görünce aa siz yutuba mi giriyorsunuz diyor
Tamam canım sağol bi göz ayeti vardı aslında onu okuyayımOku gözüne ama bi görün yine de. Kirpik dibi iltihabı da arpacık gibi şişiyor
Aa tamam çok iyimis bi bakarız inşallahAynen arka planda çalıyor o. Ekranı kapatınca da çalıyor
Geçmiş olsun. Bende de oldu o. Yağ bezesi gibi alt göz kapağında çıktı. Kocaman oldu zamanla gözümü rahat acamiyordum. Normalde içerden kesik atıp temizliyorlar ama bıçaksız işlem yaptırdım ben. Cennet de doğan hastanesi Tolga beyi tavsiye ediyorum. İgneyle içeri ilaç gönderdi. Kurudu ve bir daha yaşamadım. İnşallah seninki böyle bir boyuta ulaşmaz kendiliğinden geçerKızlar geçen ay sol gözümde arpacık çıkmak istedi şişti acıdı ama çıkmadı sonra geri indi bi süre sonra yine bu sefer göz kapağının içinde mercimek gibi bir şişlik oldu ama acimiyordu simdi geçti orası çok hafif var ama bugünde sağ gözümde arpacık gibi şişlik oldu ve açıyor buralarda bisey dolanıyor ama çıkamıyor neden olur acaba ? Daha önce başıma gelmemişti
Amin inşallah sağol sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun. Bende de oldu o. Yağ bezesi gibi alt göz kapağında çıktı. Kocaman oldu zamanla gözümü rahat acamiyordum. Normalde içerden kesik atıp temizliyorlar ama bıçaksız işlem yaptırdım ben. Cennet de doğan hastanesi Tolga beyi tavsiye ediyorum. İgneyle içeri ilaç gönderdi. Kurudu ve bir daha yaşamadım. İnşallah seninki böyle bir boyuta ulaşmaz kendiliğinden geçer
Geçmiş olsun. Bende de oldu o. Yağ bezesi gibi alt göz kapağında çıktı. Kocaman oldu zamanla gözümü rahat acamiyordum. Normalde içerden kesik atıp temizliyorlar ama bıçaksız işlem yaptırdım ben. Cennet de doğan hastanesi Tolga beyi tavsiye ediyorum. İgneyle içeri ilaç gönderdi. Kurudu ve bir daha yaşamadım. İnşallah seninki böyle bir boyuta ulaşmaz kendiliğinden geçer
Ciceeaanaa düştü eeerool mu
Normali beni bulmaz
Ya hemen nasıl buluyon videolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?