- 13 Ağustos 2020
- 15.682
- 89.051
- 598
- 32
Merhaba hacamati senede kaç kere yaptirmak gerekiyorHacamatı yapan ablamız, işlem bitince hemen sürüyor
İş yapmıyorsunuz arkadaşlar seri seri kalkın çalışınTam olarak istediğiniz ne anlamadım aktif işte yani
Orayı da mı incittin ki acabaBen yatcam yine 1 hafta kalkma dedidiz kapagimin arkasi morarmiş iyice o cok agriyordu onun icinde igne yapcaklar başıma gelene bak oturmak istedim sadece
Ay o yüzden miiiİş yapmıyorsunuz arkadaşlar seri seri kalkın çalışın
Incitme mi artık neyse vurdugumu bile hatirlamiyorum orayi arada kalmişti bacagim o arada oldu herhaldeOrayı da mı incittin ki acaba
Bazı hastalıklarda 3 ay üst üste kür şeklinde yapıyorlarMerhaba hacamati senede kaç kere yaptirmak gerekiyor
Ben yumurtalık için yaptırmak istiyorum burada iki ay üst üste yaptıranlar var ama ben sorugumda 6 ayda bir dedi buda beni düşündürdüBazı hastalıklarda 3 ay üst üste kür şeklinde yapıyorlar
Hastalık yoksa senede bir yada altı ayda bir yapılması uygundur diye biliyorum
BIlemedim ki
O haçamatcının deneymine bağlı eğer işi çok iyi biliyorsa zaten sana hastalığa bağlı olarak öneride bulunurBen yumurtalık için yaptırmak istiyorum burada iki ay üst üste yaptıranlar var ama ben sorugumda 6 ayda bir dedi buda beni düşündürdü
Sakın kımıldama artık olan oldu oturmanın keyfini çıkarBIlemedim kidüşünmen yeter canım benim
Merhaba sizin gidiş sebebinize bağlı. Sünnet için yılda 1 veya 2 kez giden var. Hacamatı yapan kişi size söyler. Şu aralıklar ile gelin diye.Merhaba hacamati senede kaç kere yaptirmak gerekiyor
Ayyy geçmiş olsun kuzumBen yatcam yine 1 hafta kalkma dedidiz kapagimin arkasi morarmiş iyice o cok agriyordu onun icinde igne yapcaklar başıma gelene bak oturmak istedim sadece
Ama sürekli iş yaparsak buraya gelemeyiz ve aktif olmazİş yapmıyorsunuz arkadaşlar seri seri kalkın çalışın
NerelerdesinAma sürekli iş yaparsak buraya gelemeyiz ve aktif olmazal sana kısır döngü
Ahahahah haklısınAma sürekli iş yaparsak buraya gelemeyiz ve aktif olmazal sana kısır döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?