Yorgun yoğunSen naptın nasılsın Pare?
Gİtti mi misafirlerYorgun yoğun
Kafa dolu telaşlı enercii bitik gibiyim
Çok teşekkür ederim canımmmDediğin gibi hayat bu belli olmaztakımın çok güzelmiş bayıldım
Bende giremiyorum galiba yatisa yarım saat kalsa bile düzeltiyorumŞunu nasıl görmedim ben naptın Allah aşkına bi düzleyip öyle mi girdin?
Bende giremiyorum galiba yatisa yarım saat kalsa bile düzeltiyorum
Gittiler ama özledim bileGİtti mi misafirler
Oy şimdi anladım birden dolu ev boşalınca böyle oldun. Kendinle kalıp dinlenirsin Parecim çok yorulmuştunGittiler ama özledim bile
Yoruldum çok
Temizlik yaptım iki gün daha bahçeyi temizlemedim
Galiba onun ve özlemin verdiği durgunluk var bende
Şey gören de diyecek ki benim için coohh düzenli falan
Kendi yatağına bakıp kendini mi laf edicen anoo toplamadan yatıyor diyeŞey gören de diyecek ki benim için coohh düzenli falanYani emoji cuk oturdu bana
Bu nasıl başak modeli sen bakınca başak görüyon mu? Ben karışık fıstık görüyorumAy lif örmek çok zor bence yaa hiç denemedim ama bana zor geliyor baya
Yok ben etmem de başkaları etmesin diyeKendi yatağına bakıp kendini mi laf edicen anoo toplamadan yatıyor diye
Doğru eşleri unutmuşumYok ben etmem de başkaları etmesin diyegeç de olsa eşim.gormediyse düzeltiyorum hemen ama gördüyse amaaannn çok da şey
Haa şey mi ya kadın 2 renkli yaptı bi başak sağa bi başak sola mıydı acaba benimki hep sağa oldu beyyyleBu nasıl başak modeli sen bakınca başak görüyon mu? Ben karışık fıstık görüyorum
Mevsim geçişlerin de okur ya haksızlık yorgunluk gibi durum o yaniOy şimdi anladım birden dolu ev boşalınca böyle oldun. Kendinle kalıp dinlenirsin Parecim çok yorulmuştun
Aman dikkat et kendine her türlüMevsim geçişlerin de okur ya haksızlık yorgunluk gibi durum o yani
al kırdın kırdın diye bi video vardı yıllar önce anne gelip telefona eğilip Ne kırması yav diyordu bende life bakıp ne başakı yav dedimBu nasıl başak modeli sen bakınca başak görüyon mu? Ben karışık fıstık görüyorum
Kar yok yağmur yok buz gibi bugün güneş varAman dikkat et kendine her türlü
Hava nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?