Çok üzüldüm olacağı varmış. Evet tamir konusunda benimde çok ağzım yaandı. Meğer olacağı varsa da içinden parça alıyorlarmışTelefonun helvasını kavuruyorum
Tamirci olmaz dedi olsada sürekli tamircide olur dedi eşimde Akarada tamirciyle uğraşman zor olur dedi öyle şimdi bakışıyoruz telefonla
O kadar mı yaa çok yorulmuşsun ama mis gibi olmuşturbitik vaziyetteyimmm sanki yarın görücü gelecek halı altına yumak atacak
Bir şeyi 40 defa söyleyinceTopik aktif değil sanki artık
Eşimde yaptırmaya taraftar değilÇok üzüldüm olacağı varmış. Evet tamir konusunda benimde çok ağzım yaandı. Meğer olacağı varsa da içinden parça alıyorlarmış
O kadar mı yaa çok yorulmuşsun ama mis gibi olmuştur
Bir şeyi 40 defa söyleyince
Telefon yerine topiğ mi alsam
8 de uyandı mama içirdim tulumunu giydirdim yatırdım geri. Şimdi yine uyandı dönüp duruyorFazlasıyla anlıyorum seni benim küçük de az önce uyandı ve evde ikimiz varız sadece
Getir teyzelerine herkes bir fırt sallasa bak nasıl uyuyuyor8 de uyandı mama içirdim tulumunu giydirdim yatırdım geri. Şimdi yine uyandı dönüp duruyor
Kucakta ama kabul ediyor musunuzGetir teyzelerine herkes bir firt sallasa bak nasıl uyuyuyor
Ver bir tur atsa yeterKucakta ama kabul ediyor musunuz
Alışığım ben iki oglanı kucağa öyle aliştırmıştım ki uyumadan önce saatlerce gezerdikKucakta ama kabul ediyor musunuz
Daha mı çok uykusu açılırKuçak manyağı yaparız çocuk ben nere düştüm diye uyur
Küçükleri daha kolaydıAlışığım ben iki oglanı kucağa öyle aliştırmıştım ki uyumadan önce saatlerce gezerdikşimdi de ergen oldular çemkiriyolar
Ben de var birlikte oynarlarKucakta ama kabul ediyor musunuz
Geçen sene fenaydı hep kucakta uyuyordu kış boyu öyleydik hemen de uyumuyordu. Sonra geri alıştırdım kendi kendine uyumaya. Sadece evde değilsek sallıyordum kucağımda. Bu aralar istiyor yine kucakta uyumak geldilerAlışığım ben iki oglanı kucağa öyle aliştırmıştım ki uyumadan önce saatlerce gezerdikşimdi de ergen oldular çemkiriyolar
Ne güzel olur bir araya gelsekBen de var birlikte oynarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?