Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende hiç üzülmem diyodum meteyi bırakınca dün bıraktım kapıdan bakıp duruyorum girdi mi diye eve geliyorum bi boşluğa düştüm sonra komsum aradı çay içmeye cıktım o sırada da radyoda oyun havası cıktı basladık oynamaya hahaah duygular karışık
çay keyfisini özlemişim
2 gündür cocuklar okula gidiyo ama ben çay demleyip içmedim
Kv ye canım sıkıldı. Ben salak gibi eşimin hatrına yaptım yine bişeyler. Ama gerçekten değmiyor yani bundan sonra tamamen farklı olcam. Yüz verince tepene çıkmaya çalışıyorlar
Değmeyen insana yapmıcaksın sweet. Bende cok yaptım zamanında simdi hic bir işini yapmıyorum. Ha gidince yine kaldığımızda köyde yemek yapıyorum ev temizliyorum ama sırf kendimiz icin icim rahat etmiyo kendim temizlemeyince. Önceden bütün büyük temizliklerini yapardım çağırırdı cam kapı dolap ne varsa köyde halı bile yıkadım meteye hamileymisim haberim yok. Simdide istiyo ama yapmıyorum. Cünkü degerim yok dogum yaptım hemen köye kactı bu kız napacak demedi annem calısıyo bi hafta izni var kaldım 2 cocukla tek basıma
5 yıl sonrası ellerini kenetleyip baş parmak çevirmece
Ay onu ben bazen yapıyorım farkedince noluyo diyorum bana

İyi akşamlar kızlarrrr
Bugün hic evde durmadım
Yatakları topladım
Çocuklara kahvaltı hazırladım
Kek yaptım beslenmelerine koydum
Sabah Ardayı bıraktım
Sonra meteyi bıraktım
Ordan yürüyüşe gittim
Geldim arkadaş çağırdı
Hemen bi granola tabağı hazırladım yedim
Duşa girdim cıktım
Arkadasa gittim kahve içtik oturduk
Geldim evi süpürdüm
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Tuvaleti lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım
Hazırlanıp meteyi almaya gittim
Ardayı arkadasının annesi getirdi
Cocukları doyurdum
Eşimin doğum günüydü bugun bi pasta yaptım
Akşam yemegği yaptım
Yedik cocukları parka cıkardım
Geldim meteye yemek yedirdim ardaya yemek koydum
Metişi uyuttum
Arda da yatcak simdi yarın maçı varmış okuldan erken alcam babam maça götürcek
Annemde izinliymis kuzenimin kına gecesi var yarın kahvaltıya bize gelecekler bizde annemle otururuz

Ay sen bide onunla altlı üstlü mü oturdun sweet

Sana o kadar karışıp buna susması çok saçma valla biz iyiyiz başkası olsa derdi anne bana zamanında karışıyordur şimdi ki gelinin dekolteli diye

Hımm anladım swetimm senin k.v ile geçim olacak gibi değil anlattıklarına göre. Yakın olunca da herşeye karışır karışmaya da devam eder
Bahçeye gelmiyorlar öyle çok. Ustalara karışacak ya koşa koşa geldi. Uzak biraz yakıt çok gidecek diye gelmezler eşime de dedim baştan karışıp ederse adımımı atmam bahçeye diye

Aynen önceden diyordum Allah rızası için, eşimin hatrı için ama yok yüz verince tepene çıkıyor öyle bir insan. İşte asla düşünceli değil seninki de belli

Ay sen bide onunla altlı üstlü mü oturdun sweet
Maalesef kız 1 aylık evliydim işte gelmiyor gitmiyor demeye başladı olaylar koptu onda kestim ben iyice görüşmeyi. Biz çalışıyoruz geç geliyoruz neymiş ona gitmiyormuşum. Lan 1 gün yemek yap da gelin yeyin de. Yemeğe çağırdı 1 kere bana hazırlattı her şeyi düşün kendi bişey yapmamış. Onun temizliğini falan yapayım istedi o. Olmayınca da işte yüzünü gösterdi. 4 sene oturdum. 2 kere ev almaya kalktık engel oldular bi şekilde bankada tanıdıkları var. Bunu enişteme bankadaki çalışan söylemiş düşün. Kredi çıkmasını engellediler. Şimdi de kiradasınız ev alın diyorlar

Sana o kadar karışıp buna susması çok saçma valla biz iyiyiz başkası olsa derdi anne bana zamanında karışıyordur şimdi ki gelinin dekolteli diye
Ya deyim dedim lafı denk getiremedim beceremiyorum ben hala diyorum bi denk gelse desem. Başkası olsa direkt der. Eşimin kuzeni var yanlarında oturuyor küçük baya benimde öğrencimdi. Hepsini anlattım düğünde lafı açıldı da. Şok oldu kız. Dışarıya karşı çok iyi

Anaaam ne fenalarmış sweet ya oğlun ev alacak yani ne diye köstek oluyorsun. 4 sene iyi dayanmışsın valla

Kız benimkide dışardan melek gibi duruyor millete o kadar iyi ki oğluna turşu reçel vermez millete dağıtır öyle manyak bi kadın oğlunun parasıyla geçiniyor ama sinirlendim suan milletin kaynanasına bakıyorum iyiler bize mi böylesi denk geldi

Şok oldum bu kadar kötü niyetli insanların varlığı beni hala şaşırtıyo

Anaaam ne fenalarmış sweet ya oğlun ev alacak yani ne diye köstek oluyorsun. 4 sene iyi dayanmışsın valla
Bencede iyi dayandım. Ha çıktık ha çıkcaz dedik ahsen olunca da bahanesi oldu ev soğuk oluyordu. Onda bile olay çıkardı taşınma günü geldi nakliyecilerin yanında bende olay çok

Etrafımda da kaynanası iyi olan çok az benim çoğunluk kötü
Şok oldum bu kadar kötü niyetli insanların varlığı beni hala şaşırtıyo
Demi ya bide kendi evladına böyleler. Eşim iyi niyetli ya hiç kimse hakkında kötü düşünmez kin gütmez küslük bilmez. Üzülüyorum bazen ailesiyle ilgili bir şey derken onun suçu değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…