- 30 Ocak 2015
- 19.920
- 29.056
- 798
- 29
Bende hiç üzülmem diyodum meteyi bırakınca dün bıraktım kapıdan bakıp duruyorum girdi mi diye eve geliyorum bi boşluğa düştüm sonra komsum aradı çay içmeye cıktım o sırada da radyoda oyun havası cıktı basladık oynamaya hahaah duygular karışıkOğlum okula gidiyor diye
Servise bindi gitti diye
Allah sana da nasip etsin Hayal.
Zor bir şey, koptu ayrıldı işte evdenServise, okula, öğretmene emanet. Önce Allaha tabii.
Öyle ne bilim, bağımsızlaşma sancıları.......
Belki abartıyorum ama aşırı duygusallığım sağolsun
Kınamayın he
2 gündür cocuklar okula gidiyo ama ben çay demleyip içmedimçay keyfisini özlemişim
Değmeyen insana yapmıcaksın sweet. Bende cok yaptım zamanında simdi hic bir işini yapmıyorum. Ha gidince yine kaldığımızda köyde yemek yapıyorum ev temizliyorum ama sırf kendimiz icin icim rahat etmiyo kendim temizlemeyince. Önceden bütün büyük temizliklerini yapardım çağırırdı cam kapı dolap ne varsa köyde halı bile yıkadım meteye hamileymisim haberim yok. Simdide istiyo ama yapmıyorum. Cünkü degerim yok dogum yaptım hemen köye kactı bu kız napacak demedi annem calısıyo bi hafta izni var kaldım 2 cocukla tek basımaKv ye canım sıkıldı. Ben salak gibi eşimin hatrına yaptım yine bişeyler. Ama gerçekten değmiyor yani bundan sonra tamamen farklı olcam. Yüz verince tepene çıkmaya çalışıyorlar
Ay onu ben bazen yapıyorım farkedince noluyo diyorum bana5 yıl sonrası ellerini kenetleyip baş parmak çevirmece
Ay sen bide onunla altlı üstlü mü oturdun sweetAy aynı aynı seninki 1 hafta yine kendine geliyormuş bizimki 1 dk sürmüyorya benim ailem hatta sülalemin hepsinde gördüğüm şeyler farklı bu kadın ayrı bi olay. Bende veremem bonusa dedim biraz önce evde aklıma gelir şöyle deseydim diye. Ama demeye çalışıyorum artık denk gelirse işte zaten öyle olur canım kendileri gibi olan gözde olur
Kız bu bana takmıştı orda birlikte otururken baya. Sürekli eve inip ağzına geleni sayıyordu 1 sustum 2 sustum 3. de ben bi patladım. Ondan sonra sustu kadın duruldu
Sana o kadar karışıp buna susması çok saçma valla biz iyiyiz başkası olsa derdi anne bana zamanında karışıyordur şimdi ki gelinin dekolteli diyeBide şu garibime gidiyor. Bana düğün zamanı bizim bi çevremiz var davullu çalgılı düğüne gitmeyiz dediler gelinliğime kadar karışmaya kalktı açık olmasın diye. Ki ben açık giyinen biri de değilim. 2 ay önce çalgılı düğün yaptılar kaynıma. Gelin hanım hem sözde hem düğünde omuz sırt komple açık transparan giyindi ama asla ona bişey deme yok. Çarşaflı kendi ama ustaların yanında normal kıyafetle ve sürekli eğilip kalkıyor. Yani bunları yüzüne söylememek için zor tutuyorum kendimi. Lafa gelince en dindar onlar.
Bahçeye gelmiyorlar öyle çok. Ustalara karışacak ya koşa koşa geldi. Uzak biraz yakıt çok gidecek diye gelmezlerHımm anladım swetimm senin k.v ile geçim olacak gibi değil anlattıklarına göre. Yakın olunca da herşeye karışır karışmaya da devam eder
Aynen önceden diyordum Allah rızası için, eşimin hatrı için ama yok yüz verince tepene çıkıyor öyle bir insan. İşte asla düşünceli değil seninki de belliBende hiç üzülmem diyodum meteyi bırakınca dün bıraktım kapıdan bakıp duruyorum girdi mi diye eve geliyorum bi boşluğa düştüm sonra komsum aradı çay içmeye cıktım o sırada da radyoda oyun havası cıktı basladık oynamaya hahaah duygular karışık
2 gündür cocuklar okula gidiyo ama ben çay demleyip içmedim
Değmeyen insana yapmıcaksın sweet. Bende cok yaptım zamanında simdi hic bir işini yapmıyorum. Ha gidince yine kaldığımızda köyde yemek yapıyorum ev temizliyorum ama sırf kendimiz icin icim rahat etmiyo kendim temizlemeyince. Önceden bütün büyük temizliklerini yapardım çağırırdı cam kapı dolap ne varsa köyde halı bile yıkadım meteye hamileymisim haberim yok. Simdide istiyo ama yapmıyorum. Cünkü degerim yok dogum yaptım hemen köye kactı bu kız napacak demedi annem calısıyo bi hafta izni var kaldım 2 cocukla tek basıma
Ay onu ben bazen yapıyorım farkedince noluyo diyorum bana
MaalesefAy sen bide onunla altlı üstlü mü oturdun sweet
Ya deyim dedim lafı denk getiremedim beceremiyorum benSana o kadar karışıp buna susması çok saçma valla biz iyiyiz başkası olsa derdi anne bana zamanında karışıyordur şimdi ki gelinin dekolteli diye
Anaaam ne fenalarmış sweet yaMaalesefkız 1 aylık evliydim işte gelmiyor gitmiyor demeye başladı olaylar koptu onda kestim ben iyice görüşmeyi. Biz çalışıyoruz geç geliyoruz neymiş ona gitmiyormuşum. Lan 1 gün yemek yap da gelin yeyin de. Yemeğe çağırdı 1 kere bana hazırlattı her şeyi düşün kendi bişey yapmamış. Onun temizliğini falan yapayım istedi o. Olmayınca da işte yüzünü gösterdi. 4 sene oturdum. 2 kere ev almaya kalktık engel oldular bi şekilde bankada tanıdıkları var. Bunu enişteme bankadaki çalışan söylemiş düşün. Kredi çıkmasını engellediler. Şimdi de kiradasınız ev alın diyorlar
Kız benimkide dışardan melek gibi duruyor millete o kadar iyi kiYa deyim dedim lafı denk getiremedim beceremiyorum benhala diyorum bi denk gelse desem. Başkası olsa direkt der. Eşimin kuzeni var yanlarında oturuyor küçük baya benimde öğrencimdi. Hepsini anlattım düğünde lafı açıldı da. Şok oldu kız. Dışarıya karşı çok iyi
Şok oldum bu kadar kötü niyetli insanların varlığı beni hala şaşırtıyoMaalesefkız 1 aylık evliydim işte gelmiyor gitmiyor demeye başladı olaylar koptu onda kestim ben iyice görüşmeyi. Biz çalışıyoruz geç geliyoruz neymiş ona gitmiyormuşum. Lan 1 gün yemek yap da gelin yeyin de. Yemeğe çağırdı 1 kere bana hazırlattı her şeyi düşün kendi bişey yapmamış. Onun temizliğini falan yapayım istedi o. Olmayınca da işte yüzünü gösterdi. 4 sene oturdum. 2 kere ev almaya kalktık engel oldular bi şekilde bankada tanıdıkları var. Bunu enişteme bankadaki çalışan söylemiş düşün. Kredi çıkmasını engellediler. Şimdi de kiradasınız ev alın diyorlar
Bencede iyi dayandım. Ha çıktık ha çıkcaz dedik ahsen olunca da bahanesi oldu ev soğuk oluyordu. Onda bile olay çıkardı taşınma günü geldi nakliyecilerin yanındaAnaaam ne fenalarmış sweet yaoğlun ev alacak yani ne diye köstek oluyorsun. 4 sene iyi dayanmışsın valla
Etrafımda da kaynanası iyi olan çok az benim çoğunluk kötüKız benimkide dışardan melek gibi duruyor millete o kadar iyi kioğluna turşu reçel vermez millete dağıtır öyle manyak bi kadın oğlunun parasıyla geçiniyor ama sinirlendim suan milletin kaynanasına bakıyorum iyiler bize mi böylesi denk geldi
Demi ya bide kendi evladına böyleler. Eşim iyi niyetli ya hiç kimse hakkında kötü düşünmez kin gütmez küslük bilmez. Üzülüyorum bazen ailesiyle ilgili bir şey derken onun suçu değil sonuçtaŞok oldum bu kadar kötü niyetli insanların varlığı beni hala şaşırtıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?