golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Sen ondan mı yoktun canım hayırlı olsun inşallah bişey demedin merak ettimGünaydın bonuscum taşındım geldim
Evet canım demiştim ya ev satılıktı zaten birden satıldı. Bir anda kendimi toparlanırken taşınma işleriyle uğraşırken buldum. Şimdilik aparta çıktık yaza eve geçicez inşallahSen ondan mı yoktun canım hayırlı olsun inşallah bişey demedin merak ettim
Hayırlı olsun canim benim huzurla bereketle otur. Yaza da gönlüne göre bir yer bulursun inşallahEvet canım demiştim ya ev satılıktı zaten birden satıldı. Bir anda kendimi toparlanırken taşınma işleriyle uğraşırken buldum. Şimdilik aparta çıktık yaza eve geçicez inşallah
Hayırdır lora nolduYazın iki arkadaşım olmuştu kardeşten öte oldular kısacık zamanda. Ben söylememiştim Cocuklar okulda demis ayağımı. Ögleden sonra geliceklermis evi halledelim dedilercok duygulandım bugünlerde ağlak bisi oldum
Ev yaptırıyoruz canım yaza bitcek inşallahHayırlı olsun canim benim huzurla bereketle otur. Yaza da gönlüne göre bir yer bulursun inşallah
günaydın, hayırlı sabahlar ben pek bi iş yapamadım. çok hastaydım. acile gittim faranjit olmuşum yine zaten kışın sürekli oluyorum.anlamadım gitti, o kadar her şeye dikkat etmeme rağmenTam bitmedi yarın da işlerim var birlikte yaparız artık
geçmiş olsunBelim kötü tadım yok bakamadım buraya.
Kalçadan bacağıma iniyor bu sefer ağrım
benimde 2 sene önce belimde fıtık başlangıcı demişti doktor 20 gün fizik tedavi verdi çok şükür iyi geldi
Çok geçmiş olsun şifalar diliyorum canımgünaydın, hayırlı sabahlar ben pek bi iş yapamadım. çok hastaydım. acile gittim faranjit olmuşum yine zaten kışın sürekli oluyorum.anlamadım gitti, o kadar her şeye dikkat etmeme rağmen
kolay gelsin taşınma işleri çok zorEvet canım demiştim ya ev satılıktı zaten birden satıldı. Bir anda kendimi toparlanırken taşınma işleriyle uğraşırken buldum. Şimdilik aparta çıktık yaza eve geçicez inşallah
ne güzel kendi evine taşınırsın Allah güle güle oturmayı nasip etsinHayırdır lora noldu
Ev yaptırıyoruz canım yaza bitcek inşallah
amin canım Allah razı olsun neden bu kadar sık faranjit oluyorum anlamadım. dünkü doktor zinco diye bi vitamin vermiş çinko içeriğine baktım iyi gelir inşallahÇok geçmiş olsun şifalar diliyorum canım
Amin inşallah sana da çok geçmiş olsunne güzel kendi evine taşınırsın Allah güle güle oturmayı nasip etsin
amin canım Allah razı olsun neden bu kadar sık faranjit oluyorum anlamadım. dünkü doktor zinco diye bi vitamin vermiş çinko içeriğine baktım iyi gelir inşallah
Hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallahEvet canım demiştim ya ev satılıktı zaten birden satıldı. Bir anda kendimi toparlanırken taşınma işleriyle uğraşırken buldum. Şimdilik aparta çıktık yaza eve geçicez inşallah
Geçmiş olsun papatya Allah şifa versin inşallahamin canım Allah razı olsun neden bu kadar sık faranjit oluyorum anlamadım. dünkü doktor zinco diye bi vitamin vermiş çinko içeriğine baktım iyi gelir inşallah
Geçmiş olsungünaydın, hayırlı sabahlar ben pek bi iş yapamadım. çok hastaydım. acile gittim faranjit olmuşum yine zaten kışın sürekli oluyorum.anlamadım gitti, o kadar her şeye dikkat etmeme rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?